Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2010. május 10., hétfő 21:58
lehet tippelni?:)
0
2010. május 9., vasárnap 21:02
Nekem úgy is terítéken lesz lesz néhány horror ikon, Jason is újra ellátogathat a tervezőasztalra :)
0
2010. május 9., vasárnap 20:14
Hatalmas gratula az újakhoz! Tudom, hogy telítve vagytok, de nem goldolkoztatok még egy Péntek 13 remake díszdobozon? A film látványvilága nagyon adja a jobbnál jobb képeket,amikkel olyan digi készülhet ami felveszi a versenyt a szintén egyik legnagyobb kedvenc Péntek 13 collectionnel, és mégis teljesen eltérő hangulat. Én pl simán el tudnék képzelni a Dark Knight gift set mintájára készített 2lemezes digit (film+ost), plusz a fotókártyákkal, ami a TDK esetében is nagyot ütött. Szinte látom már magam előtt a két szélső fület összeillesztve ezt a képet;)))
http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/892/892495/friday-the-13th-prequel-20080721042353663_640w.jpg
0
2010. május 9., vasárnap 14:02
Mindig érdekes feladat valaki más után tervezni ugyanazon filmhez digit. Nyilván az ember nem akar koppintani, muszáj másképp felhasználni a rendelkezésre álló képeket, ami igencsak befolyásolhatja az adott koncepciót. Ahogy a Memento esetében alapból kerülni szerettem volna a napló jelleget, mivel abból nem is egy verzió létezik, minek legyen belőle egy újabb variáns? A tökéletes trükk esetében pedig érdekes megfigyelés, hogy mennyire más hatás érhető el, ha egy kép nem a belső, hanem a külső részen van, némileg átszínezve :)

A tökéletes trükk

További képek

Memento

További képek

Álmatlanság

További képek
0
2010. május 8., szombat 22:26
Nem gondolod, hogy gyári lemezt adok a 4 éves gyerek kezébe?

Naná, hogy nyomtatható lemezre írom ki neki "Ne lopj!" reklám, filmajánlók, menük és mindenféle idegen nyelvek és feliratok nélkül. A lemez belekerül a "mesekutyus"-ába, ami egy plüss kutya formájú CD-tartó, és így kedvére válogathat a kedvenceiből pl. a kocsiban egy hosszú úton, vagy a nagyiéknál.

Ráadásul így gyakorolhatja a lemezek kezelését is: ha meglátom, hogy megsérti, összekarcolja, ledorongolom, de valójában mégsem bosszant úgy, mintha a háromezres Disney-jét vágná gallyra. Mellesleg így csak belöki bármilyen lejátszóba, és magyar szinkronnal rögtön el is indul a mese.

A matricás megoldás amúgy se jó, mert a fizikai tulajdonságai eltérnek a lemezétől, másképpen reagál a páratartalomra, emiatt a lemez elvetemedik és olvashatatlanná válik. Ez is tapasztalat, bár én elsősorban a családi videók miatt vagyok ebben jártas. Másolatot csak mesékről készítek a gyereknek.

Ez a rajzfilm egyébként pont Blu-ray+DVD kombóban van meg, szóval nem 2 forintért turkáltam, de az 500 forintos mesékre is vigyázok, a gyerek meg ebben a szellemben nő fel és elfogadja, tudja, hogy mit szabad és mit nem.

Lehet, hogy valaki ezt esetleg furcsán nézi, de én meg azt mondom, hogy akinek van 5-10 gyári lemeze, az a gyerek ügyetlensége miatt rossz esetben elbukik egy 5-30eFt közötti összeget. Nálam a polcon bő 300 db rajz- és animációs film található, ergo nagyobb értéket kell megóvnom. Ezért szívfájdalom és lelkiismeret furdalás nélkül másolom át a saját DVD-imből a gyerek kedvenceit, vagy 20 darabot.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. május 8., szombat 15:58
De ha már átlátszó a tok, akkor legyen haszna. Sztem is szépek lettek :)
0
2010. május 8., szombat 15:43
Csak arra gondoltam hogy van itt néhány ember aki csodálatos díszdobozokat gyárt és ahhoz képest kissé nevetséges apróság amit én műveltem. :)
0
2010. május 8., szombat 14:20
Már miért lenne nevetséges? Mindkét lemez jobban néz ki így.
0
2010. május 8., szombat 14:05
Nem rossz!
Hogyan applikálod rá a lemezre? Eleve öntapadósra nyomod?
0
2010. május 8., szombat 12:47
Jó látni, hogy más területen is szorgoskodnak kreatív emberek! Csak így tovább mindenki!
0
2010. május 8., szombat 11:05
Nem borító, nem is díszdoboz, de az új Disney DVD-k felülete egy sima ezüst minta, színes grafika nélkül. Mivel a 4 éves kislányom olvasni még nem tud, ezért fontos neki a színes kép (nem is értem, hogy éppen a rajzfilmeknél miért nem gondolnak az olvasni nem tudó célközönségre???), így kénytelen voltam én összedobni neki egyet élete első moziélményéhez:

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. május 7., péntek 21:00
Tudom apróság és nevetséges az ebben a topicban látható dolgokhoz képest de zavart hogy a Fox BD-knek nem kétoldalas a borítójuk:

A Rettenthetetlen-nel könnyű dolgom volt mert találtam hozzá egy belső borító képet, mégpedig az orosz kiadásét. A Rob Roy-hoz viszont nekem kellett szerkesztenem egyet a BD és egy DVD borító felhasználásával.
0
2010. május 7., péntek 17:55
Cirus mester legújabb műve:

...és aki esetleg még nem látta, Cirus többi munkája:

Cirus digipackjai
0
2010. május 7., péntek 17:51
Egy újabb szép munka! Már hiányoltalak, az utóbbi hónapokban, nagyon eltűntél...
0
2010. május 7., péntek 0:22
Sziasztok!

Már rég nem jártam erre,de sok csodát látok!!
Gratula mindenkinek!
Nekem most csak erre volt időm,de majd nemsokára jelentkezem még:

KÉPLET - digipak

0
2010. május 4., kedd 17:43
http://aruhaz.tetamagnetic.hu/

de ha beütöd a google-ba akkor ezernyi helyet találsz:

http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=blu-ray+tok&meta=&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=f6611869000455c2
0
2010. május 4., kedd 16:43
Nálunk az Elktromos Világban van pl. nézd meg ott a tokot.
0
2010. május 4., kedd 13:53
Üdv!
Nem tudjátok, hol tudok Blu-ray tokot venni? Olyan hely érdekelne, ahonnan nem rendelni kell...
Előre is köszi!
0
2010. május 2., vasárnap 17:14
Hát igen, az Elm utca valóban az egyik csúcsalkotás, a valaha megjelent összes kinti kiadást üti, mondjuk a Péntek 13 is és még vagy 20 másik :)
0
2010. május 2., vasárnap 17:12
booklet! Remek ötlet. Köszönöm!
0
2010. május 2., vasárnap 16:22
Így van, s nekem ennyi bőven elég. :)
most posts by TM
0
2010. május 2., vasárnap 16:16
Végülis az előbb rosszul gondoltam, a küldetését részben azért teljesíti: gyönyörködtet és örömöt okoz a birtoklása :)
0
2010. május 2., vasárnap 16:07
Mondjuk úgy, hogy nem porosodik. De ha felém jár egy másik filmőrült, akkor persze eldicsekszem vele neki, persze meg nem foghatja a digit. :)
most posts by TM
0
2010. május 2., vasárnap 15:56
Ez is egy pozitív hozzáállás - bár így épp a küldetését nem teljesíti be a digipack : )
0
2010. május 2., vasárnap 15:39
Nekem speciel annyira tetszik RaptorZ Elm utcája, hogy mióta megkaptam tőle, azóta védem őt a hozzá kapott kartontokban, s a hét lemez az eredeti tokjában maradt. Azokat nem kell annyira félteni. :)
most posts by TM
0