Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2010. május 2., vasárnap 15:31
Én speciel bookletet szoktam belőlük készíteni. Nekem a digipack, doboz stb. = díszcsomagolás, és azon nem látom szívesen a specifikációkat sem - amit úgyis maximum csak akkor nézek meg, amikor megveszem a filmet. De az infó nem árt, ha megvan, emiatt kidobni soha nem szoktam. Ha megnézed a blogon a munkáim - akár a legújabb a Spartacust akkor láthatod is...
0
2010. május 2., vasárnap 12:53
Hölgyeim és Uraim! Egy kérdés azokhoz, akik sok filmjket költöztették méltobb csomagolásba a srácoknak köszönhetően. Mit csináltok a filmek eredeti csomagolásával?

Nekem már van egy pár üres dvd tok, kidobni nincs (lehet lesz) szívem, hely nincs sok.
Mondjuk a tokokat nem dobnám ki természetesen, de van olyan aki kidobja az eredeti borítót?
0
2010. május 2., vasárnap 12:33
Üdv mindenkinek.
Bevallom ha ilyen kiadásban megjelenne nálunk az avatar mint lentebb akkor tuti megvenném bármennyi legyen is.
Egy kis segítségek szeretnék kérni.
Nem tudja valaki esetleg megmondani  vagy esetleg  pontos  honlap cimet vagy egyéb segítséget, hogy hol lehet beszerezni egy bizonyos dvd-tok tipust. Pontosan arra a tipusra gondolok amikor kiadnak  bizonyos filmeket Twinpack tokkal  :pl: Dr. Szöszik/Dr. szöszi, Szóval hol tudnám ezt a twinpack tipusu tokot megvásárolni?
Előre is köszi a válaszokat és minden segítséget szivesen veszek és fogadok.
0
2010. május 2., vasárnap 10:23
őnekik meg van szorítva a kezük. nekik meg van adva hogy kikkel és hogyan dolgoztathatnak. bárki nem csinálhat náluk semmit. az is meg van adva például,h melyik és milyen szöveg hova kerülhet a borítóra. maximum a kis független kiadók állhatnának a Zoliékkal szóba. SAJNOS!
0
2010. május 2., vasárnap 2:32
Nagyon igényes lett a két gyűjtemény Zoli! A blogos első képen tisztára mint egy régi könyv, nem semmi!

Az Avatar-on pedig még mindig csak ámulok. Ezt áttervezve két lemezesre... szerintem ezzel már meg kellene keresni kiadót, stúdiót :)
0
2010. május 1., szombat 23:36
Srácok, már régóta nézem ezt a topicot de eddig nem kérdeztem még meg, ezek a dobozok/bookletek milyen körülmények között készülnek el? Csak prototípusok vagy rendelhetőek is ? Hogy is van ez ?:) Köszönöm a választ!
0
2010. május 1., szombat 23:02
Akkor Bumbum hamarosan örülni fog.. :-))
0
2010. május 1., szombat 20:52
Éljen május 1, éljenek a gyűjteményes digik, és éljenek a német rajongók! :)

Keira Knightley gyujtemény 1. (Vágy és vezeklés, Domino, A fiók, Arthur király, Igazából szerelem, Csavard be, mint Beckham)

További képek

Keira Knightley gyűjtemény 2. (A Karib-tenger kalózai 1-3, A gödör, Büszkeség és balítélet, A hercegnő)

További képek

És a külső részek egymás mellett:

0
2010. április 29., csütörtök 13:35
Igen, köszi, igyekszem! :)
most posts by TM
0
2010. április 29., csütörtök 10:35
Ha végignézzük az áprilisi munkákat, a Te termékenységed meg sem közelítettem :)
0
2010. április 29., csütörtök 9:08
tzoli, téged pedig látom jól elkapott a gépszíj, termékeny hónap lett ez az április :D
0
2010. április 29., csütörtök 9:07
TM, majd valamikor lesz magyar borító is, hogy ne legyen gyenge láncszem... még nem tudom mikor, de lesz :) Amúgy a kisvakondokos levelem megkaptad?
0
2010. április 29., csütörtök 8:23
De mivel ez nekem készült,így én teljesen elégedett vagyok Zoli munkájával!Mivel én szabad kezet adtam a készítésben és Ő így találta ki.Ha nem jött volna be akkor csak a szó hiányzott volna és lecseréli!De nekem így jó ahogy van!
0
2010. április 29., csütörtök 1:18
Szerintem meg pont az angol szöveg a gyenge láncszem. Főleg úgy, hogy nem létező extrát hirdet.
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 18:47
Kissé késve,de nem törve RaptorZ újabb lélegzet elállító művei:

És nekem bejön az angol szöveg a hátán!

0
2010. április 28., szerda 1:43
Egy pár újdonság...

Forrest Gump:
[img]http://3.bp.blogspot.com/_PC_m_Ff0r0I/S9dUXcu4V9I/AAAAAAAAAu4/s9PvlPU4h6A/s1600/Forrest+G2.JPG" width=800 height=600>

Cápa:

további képek

Spartacus - jó pár hónappal a két "testvér" - a Ben-Hur és a Quo Vadis - után, de végül elkészült:

további képek

...és végül - bár ez nem újdonság, de a megjelenés apropóján magamnak is elkészítettem: Félelem nélkül

további képek
0
2010. április 22., csütörtök 18:43
Próbáld meg Te is, nekem a google csak pár gyenge felbontású vacakot dobott ki.
0
2010. április 22., csütörtök 18:23
neeeeee már!!!  :(
0
2010. április 22., csütörtök 18:13
Sajnos digire nem nagyon van esély, ennek a gyűjtődoboznak a pár képét is verejtékezve tudtam összeszedni.
0
2010. április 22., csütörtök 17:33
Hali!

Engem érdekelne egy 4 lemezes Angyalbőrben digi ha netán készülőben van.
0
2010. április 22., csütörtök 17:04
Konkrétan ezekről van szó:

0
2010. április 22., csütörtök 16:43
A 100. hozzászólást a blogon csak amiatt kerültem el, mert felraktam egy csomó régi dobozom képeit is (főképp a 2007-2008-as évekből).
0
2010. április 22., csütörtök 16:38
Digipackból még nem, ünneplés majd csak akkor : )
0
2010. április 22., csütörtök 15:33
tzoli, csak így szépen, stikában átléped a bűvös 100-as határt? Hol marad az ünneplés? :-)
0
2010. április 22., csütörtök 10:39
Egyenlőre én passzolnám, mert tényleg van mit csinálnom, nem is egy évadról lenne szó, és bár régen néztem egy darabig a sorozatot, de közel nem ismerem annyira, hogy mondjuk egy felhasználandó képről el tudjam dönteni, hogy az épp melyik évadhoz tartozik :)
0