Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2010. április 22., csütörtök 9:55
Most hogy lassan kiadják az X-akták évadokat, nem gondolkodott el valaki azon, hogy az eredeti, gyári gyűjtődobozok mindegyikébe egy digipackot készítsen? Továbbá jó lenne valamiféle booklet is, ha már a a kiadó megfosztott minket tőle. Szóval, valaki...? RaptorZ esetleg? :-) Biztosan sok a megrendelésed, de én vevő lennék rá, ha alkotnál egy ilyet idővel.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 21., szerda 13:36
Sziasztok!azt szeretném megkérdezni hogy valaki vállal közületek ps3 játékhoz illetve blu ray filmhez digipack legyártást?Nagyon érdekelne a dolog!!!
üdv. Matus
0
2010. április 19., hétfő 18:43
Úgy meglehetne oldani hogy méretben blu ray-hez megcsinálni és az átlátszó lemeztartót azt én megoldanám csak hogy méretben megegyezzen egy normál blu méretével ( magasság stb.) vagy éppen ps játékéval?!
0
2010. április 19., hétfő 18:08
Blu ray-hez szerintem csak dvd-s digipackkal megegyező méretű digit lehetne csinálni. Vagyis éppenséggel mindegy hogy dvd vagy BD :)

Szépek a tervek és a kivitelezett, új digik tzoli! :) Gratula hozzájuk! A Hupikék 2-höz pedig már nem lehet érdemben hozzászólni RaptorZ :))
0
2010. április 19., hétfő 17:58
Sziasztok!azt szeretném megkérdezni hogy valaki vállal közületek ps3 játékhoz illetve blu ray filmhez digipack legyártást?Nagyon érdekelne a dolog!!!
üdv. Matus
0
2010. április 19., hétfő 13:55
Megnézem majd, lehet akad még egy vagy két dupla tálcám, és akkor a Halloween esetében megoldható az extra lemez tárolása is, a Texasi esetében pedig ha csak az első 4 részt nézzük, akkor egy 5+1-es kialakítású digi simán vállalható. A remake-ekre pedig majd visszatérünk, ha ezek meglesznek :)
0
2010. április 19., hétfő 12:48
Hm a Texasi és a Halloween esetében is az első rész dupla kiadás, de szerintem bőven király, ha a filmeknek van helye! Hm amúgy a Texasinál lehet elég lenne a 4tálca, mert itt is külön lehetne venni a remake-et és a beginninget, eléggé más fejezet mint a régiek :)
0
2010. április 19., hétfő 11:40
Én felírhatom a todo listámra, de nálam is idő, míg sorra kerül... Viszont egy kérdés: a Halloween-nek elég a 8, ill. a Texas Chainsaw-nak a 6 férőhelyes digi (I-II-III-IV-Remake-Beginning) vagy valahol számítani lehet külön extra lemezre is? Mert bár 8-as digit még nem csináltam, de 9 vagy 10-est biztos nem szeretnék :)
0
2010. április 19., hétfő 10:22
Én egyelőre nem, ami még a listámon van az egyébként is még tartós elfoglaltságot fog adni. : )
És akkor egy pár újdonság:

Harcművészeti filmek Zenya fórumtársunk kérésére:
[img]http://3.bp.blogspot.com/_PC_m_Ff0r0I/S8uZ2rXniAI/AAAAAAAAArw/4dEX5Aicyto/s1600/OUaTiCh1.JPG" width=800 height=600>

további képek

további képek

A sziget

további képek

0
2010. április 18., vasárnap 17:21
anno már kérdeztem és akkor egy biztató de nem egyértelmű választ kaptam, így felteszem még egyszer: Egy átfogó, ütős Texas Chainsaw vagy Halloween gyűjteményt nem tervez valamelyikőtök?:) Persze a Zombie féle két részt nem foglalva magába, bár azokkal is megérné külön foglalkozni, nagyon király hangulatú dobozt lehetne összehozni nekik :)
0
2010. április 15., csütörtök 14:29
A közeljövőben én is jelentkezem pár újdonsággal, de előtte még pár olyan régebbi digipack, amelyek fotó híján eddig nem szerepeltek:

Wishmaster gyűjtemény 2008-ból:
[img]http://kepfeltoltes.hu/100415/wm-k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" width=800 height=305>

Vakáción a Mézga család szintén 2008-ból:

további képek

Mennyei királyság 2009-ből:

további képek

http://kepfeltoltes.hu/100415/Koh-k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
2010. április 13., kedd 11:49
És örömmel jelenthetem, hogy újabb fantörpikus digik érkeztek Aprajafalváról! Ügyi megtervezte, Okoska szabad kezet adott, Tréfi poénkodni próbált, de Törperős helyre tette :) Íme a törp digik:

Hupikék törpikék gyűjtemény 1.

További képek

Hupikék törpikék gyűjtemény 2.

További képek
0
2010. április 13., kedd 11:48
Olyanok vagytok :D Olvasgatni ott lesz a booklet, a fekni háta pedig a polcon úgy sem látszik :) De azért meglátom mit tehetek a magyarítás érdekében...
0
2010. április 12., hétfő 18:22
na erre az AVATAR digire én is leadnék egy rendelést ha magyar nyelvű lenne! :)
0
2010. április 12., hétfő 16:17
Azt a pár sort igazán lefordíthatnád a kedvemért, ha kell felkínálok érte némi pluszt. :)
most posts by TM
0
2010. április 12., hétfő 15:58
Erre az Avatar digire be lehet majd nevezni? Azt hiszem a sima 1 lemezes verzió megérdemel legalább ennyit...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 12., hétfő 15:54
Mindenkinek köszönöm, akkor jól éreztem, hogy az Avatar megérdemel némi plusz odafigyelést és némi újítást! (bár a booklet kérés volt, de a kihajtós keménytáblás megoldás már saját ötlet)

És TM, a teljes tökéletesség azért marad csak el, mert a végén még elbíznám magam :)
0
2010. április 12., hétfő 1:24
Köszi szépen neked is, és a többieknek is :) Azért még messze vagyok az olyan sok, és kreatív alkotásoktól, amiket ti tesztek le az asztalra. Ez az Avatar... ez valami elképesztő Raptor, ezt így cakkum-pakk el kellett volna küldeni a 20th-nak, de még el lehet, a extra változathoz! :) Gratulálok! :)
0
2010. április 11., vasárnap 23:54
Az Avatar tényleg jó. Számomra a teljes tökéletességhez már csak az hiányzik, hogy a fekni hátulján ne éktelenkedjen az angol szöveg.
most posts by TM
0
2010. április 11., vasárnap 23:47
Gratula az újakhoz mindenkinek! Zoli lehet majd megint kereslek mélben aszem:)...persze csak akkor majd ha megtalálom a leesett álam:DD GYÖNYÖRŰEK!!
0
2010. április 11., vasárnap 23:43
A tartalmi részre gondoltam (képek/szöveg), köszi! Ehhez külön le a kalappal!
A Hullajónak pedig főleg a slipcase-e és a belső oldalpárja tetszik, ezek nagyon hangulatosak lettek.
0
2010. április 11., vasárnap 23:30
Ennyit tesz a tálca és/vagy nyomdahiány... ilyenkor az eltelt idővel arányosan növekszik az elkészült tervek száma :)

Az Avatar füzet képei a szokásos netes forrásokból származnak, a szövege pedig jelen esetben a "wikipedia a barátunk" hathatós segítségével született meg :) Ha csak a papír anyagára gondoltál, akkor az 4 darab, sima 120 grammos lap.

És Evil Dead digiben is gondolkodom, csak azzal picit bajban vagyok, mert saját részre egy 6 tálcás kéne, viszont populárisabb lenne gondolom egy 3 tálcás... és bár nagyon szeretem a filmeket (ahogy a Hullajó is nagy gyerekkori kedvenc), de fájna a szívem egy fél digit kidobni... bár végülis jöhet kétfajta... na még meglátom :D
0
2010. április 11., vasárnap 22:01
Ez az AVATAR Digi nagyon durván néz ki( a gyári borító kukába való)...De a többi sem piskóta. :)
0
2010. április 11., vasárnap 21:59
Aztak... durva!!! 8-O

Lord Picard, fogadd őszinte gratuációmat, s egyben jelentem, leizéltem a bokámat. :-) Ez valami fenomenális!

Egyszerűen fel nem foghatom, hogy ezt a rengeteg tehetséges gyereket eddig hogy nem fedezték még fel a kiadók emberei.
0
2010. április 11., vasárnap 21:36
Úgy látom, kicsit előre készültél.:) Az Avatar füzetét milyen anyagból raktad össze?
Az Evil Dead-hez is készül, ha már a Brain Dead terítékre került?
Amúgy szuper mindkettő.
0