Én főképp igen, háttérképekből dolgozok, néha, újabb filmeknél, maga a film honlapja (háttere) is jó célt szolgálhat. BD és HD screenshotok-ból is nyertem már ki képeket, de ott ahol régi hatást kívánok elérni (pl. Szenvedélyek viharában) ott még egy nem is túl nagy felbontású kép is teljesen jó :) A Brigantyk-nál speciel a Nemzet büszkesége filmnél a film kamuhonlapjáról elküldhető képeslapból lett összerakva, de pl. a Pitt-es I Want You plakátot teljesen saját kútfőből alkottam meg :) Szeretek pepecselni, ha van mivel :)
0
2010. január 28., csütörtök 19:25
914
Fantasztikus munkák (mint mindig)
Egy kérdésem volna. Honnan szerzitek ezeket a nagyfelbontású képeket? Csak háttérképekből, vagy hogyan? Mert gondolom csak ezekkel érdemes dolgozni, hogy élőben is jól nézzen ki, nem csak screenshoton
0
2010. január 28., csütörtök 19:18
6697
Köszi szépen :) Természetesen lehet róla szó, hogy neked is legyen ilyen digid :) Még csiszolgatok rajta, illetve meg is kellene venni a szóban forgó filmet :D
Köszi gonosztevő neked is :) Igen, könyvhatású digiben ütnének azok a digik, de teljesen elégdett leszek, ha keménytáblás kivitelben elkészülhetnek :) Alig várom, hogy végre alakot öltsenek :D
Én nem tervezek Austin Powers-t vacakpajti, most, hogy vizsgaidőszaknak vége, néhány eddig félbehagyott projektet szeretnék mindenképpen befejezni :)
0
2010. január 27., szerda 12:23
224
Ördögiek vagytok! Austin Powers Trilogy DIGI-t nem terveztek? :)
...arra vevő lennék...
0
2010. január 26., kedd 12:41
1346
Köszi! Csak kíváncsiság volt, mert a 877-es hsz-ben lévő borítók úgy néznek ki és úgy ütnének nagyot! Nézd vissza!
0
2010. január 26., kedd 11:25
899
Nem vagyunk könyvkötők : )) Azt még el tudom képzelni, hogy valami nagyon vékony bőr- vagy ahhoz hasonló anyagot ráhúzzak egy kemény táblára, de arra nincs ötletem, hogyan készítsek rá mondjuk feliratot... Egy vtb nicknevű srác próbálkozott már vele, az xpress-re nincs jogosultsága, de ezen a fórumon megtalálható: Díszdobozok házilag, ..avagy a leglimitáltabb kiadások (2009. ápr.1-i hozzászólást keress)
0
2010. január 25., hétfő 19:52
1346
TZoli
Bőrkötésű tokot csináltatok már? Lehet olyat???
zoli
0
2010. január 25., hétfő 19:00
899
Alapból nekem sincs Julianne Moore-al bajom, egyszerűen csak nem tudom elfogadni a váltást: két ennyire karakteres színésznő, és ugyanaz a szereplő teljesen más karakterré vált. Mondjuk szerintem ez némileg igaz Lecterre is, ahol ugyan nem történt szereplőváltás, mégis, mintha nem is ugyanaz a Hannibal Lecter lenne...
0
2010. január 25., hétfő 16:40
72
Na asszem kétféle IB digim is lesz, amennyiben Lord Picard hajlandó lesz utángyártásra :):) 10pontos terv
0
2010. január 25., hétfő 12:35
6697
Köszi :) Majd tavasszal valamikor, ha a Most Wanted listámról a legtöbb filmet megvettem, 4-5 digit szeretnék majd most már én is kinyomtatva látni :)
A Hannibal nekem tetszett, gondolom mert az első Lecter film volt, amit láttam :) Julianne Moore-al sem volt bajom, a befejezés pedig kevésbé röhejes, mint a regényé, mert azt olvastam. Na az elborult volt :D
0
2010. január 25., hétfő 11:46
899
Ez is nagyon jó lesz, mint a többi terved...főleg, ha egyszer kézzel fogható : )) eredmények is lesznek! Hannibal digi egyelőre nem készül, ha csak valakinek nem támad ilyen igénye. Bár nagyon szeretem Ridley Scott munkásságát a Hannibal nem lett az én filmem: sem Jodie Foster lecserélése nem jött be, sem a - számomra - röhejes végjáték/befejezés...
0
2010. január 25., hétfő 11:27
6697
Impozáns, szép gyűjtemény :) Lesz majd a Hannibal-hoz is? Gondolom :)
Szép lesz a Közellenség H A L I, nagyon jó maga a film is, de rég láttam...
Én most ezen dolgozgatok serényen :)
0
2010. január 25., hétfő 10:22
899
Látom , sok szép új dolog készül/készült. : ) Nekem sajnos mostanában jóval kevesebb időm van, úgy néz ki januárban csak két újdonságom lesz: a tavaly év végén - rendelésre - készült Hannibal gyűjteményhez gyűjtött anyagok felhasználásával készítettem egy A bárányok hallgatnak és egy Hannibal ébredése digit, úgy hogy az én Hannibal gyűjteményem ilyen lett: [img]http://kepfeltoltes.hu/100125/Hannibal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" width=800 height=600>
További képek:
A bárányok hallgatnak
és a korábban már szerepelt Vörös Sárkány
0
2010. január 24., vasárnap 21:04
1058
Sziasztok! Én most ebbe kezdtem bele...
0
2010. január 21., csütörtök 11:29
296
Hát gyerekek ti miket műveltek... Nagyon jók... a Serenity-n meg a Firefly-on meg is könnyeztem:D
Lehet tőletek rendelni is?
0
2010. január 21., csütörtök 10:10
386
A Halloween ötlete megfordulni megfordult már (ha nem is az én fejemben feltétlenül), de mindennek azért én sem ugorhatok neki egyből :)
A Serenity / Firefly digik valóban gyönyörűek! Cirus mester kitett magáért!
0
2010. január 20., szerda 18:41
72
elképesztő az intuícióm :) Asszem ez is feliratkozik a kívánságlistámra, mint abszolut filmkedvenc. És úgy gondolom a fejedben megfordult már egy Halloween collection is, nem? :):)
0
2010. január 20., szerda 17:53
6264
Ez a Serenity Digi valami eszméletlenül gyönyörű lett.
Imádom a sorozatot és a mozifilmet is. :)
0
2010. január 20., szerda 17:51
386
Én már gondoltam... aki kíváncsi rá, annak erre tessék. De ha még egyszer beletrafálsz egy készülő digitervembe... nos, akkor szólnom kell Patrick-nek :)
0
2010. január 19., kedd 22:20
72
American Psycho-ra gondolt már valamelyikőtök?:)
0
2010. január 16., szombat 16:00
6697
Mint ahogy tegnap igértem Argento-nak levélben, úgy akkor most közzé is teszek még pár tervezet :) Ezeket mind, az 1900-al együtt, keménytáblás változatban képzeltem el :)
Még nincs mindegyik kész, illetve ahogy most csináltam ezeket a kis terveket, hibákat is észleltem, majd ha már ott tartok, hogy mehet a nyomdába, csiszolom még őket :) Erre remélhetőleg majd a tavasszal sor is kerül.
0
2010. január 15., péntek 21:43
6264
Tulajdonképp megegyzik a BD-vel.
Teljesen azonosak a 2 szabvány tokjai csak színben térnek el. :)
Leméregetem akkor a dobozt.
Tudsz esetleg dobni nekem egy árajánlatot e-mailben ?
Egyébként mennyire szólhatnék bele abba,hogy milyen jellegű ,színvilágú dobozt szeretnék ? :)
Köszönettel:
Argento
u.i. szerintem lenne keresletetek erre is,tekintve hogy jelenleg a BD lemezek igencsak puritán kiszerelésben jelennek meg. ;)
0
2010. január 15., péntek 21:35
6697
Köszi Fango, neked is Argento :)
Öhm, hát végülis igen, a M:I méretei jók lennének, ám sajnos én méreteket nem tudok beállítani, RaptorZ és tzoli szokta nekem adni az alapokat, amire dolgozhatok, mivel én nyomtatni se tudom :S De ha egyikük csinálna egy HD-DVD szabványos alapot, akkor onnan már sima ügy lehetne egy tervezés részemről :)
0
2010. január 15., péntek 21:22
6264
Kérdés:
Ha teszem azt szeretnék egy gyűjtődobozt (esetleg digit) a Bourne trilógiámhoz,viszont HD-DVD szabványú és méretű tokokhoz igazítva az is megoldható lenne ?
Gondolom méretek kellenének csak nem ? Mert van egy Mission impossible trilógia gyűjtőim (HD-DVD),akkor annak a méretei jók lennének,nem ?
Vagy csakis DVD-t vállaltok be ?
u.i. ez a tervezet egyébként gyönyörű.képzelem milyen lesz ha majd elkészül.