Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2010. január 15., péntek 20:54
Nos, gondoltam megosztom veletek egy újabb, készülőben levő munkámat, tegnap este dolgozgatok rajta. Az alsó kép majd a digipack belseje lesz, pontosan a dvd fogja takarni a bakelit lemezt :) Természetesen még sokat fog alakulni.

0
2010. január 13., szerda 22:59
Igénylés terén jó helyen jársz, kicsivel lentebb van is egy rövid lista, hogy kik foglalkoznak ilyesmivel (köztük ugye jómagam is). És mondanám, hogy bevállalom, csak már most kissé telített a január/februári todo listám... és mire annak a végére jutok, sajna várható némi mukhelyi változás, amitől nem remélek sokkal több szabadidőt, sőt :(
0
2010. január 13., szerda 17:46
Nem rég fogant meg a fejembe, hogy csináltatok egy Digit - A Szebb Holnap (Better Tomorow) trilógiának mert a DVD filmjeim közül annak a legsiralmasabb a kiadása (Az 1. rész borítóján a kép a másodikból van, a 3-ik meg tök más stílusú kiadás mint az 1-2).

Az lenne a kérdésem, mert olvastam a fórumban, hogy vannak akik csinálnak megrendelésre, hogy hol lehet igényelni, és hogy menyibe kerül.
0
2010. január 13., szerda 15:15
Köszi szépen :) Egy kicsit X-aktákra hajazó, egyébként minőségi sorozatról van szó :) Igen, ezek még csak ilyen kis tervek, mivel az sem biztos még, megjelenik-e. Németországban 7 lemezen jött ki, én 6 lemezessel számoltam, de ha lesznek már pontos információk, aszerint zajlik a végleges tervezés :)
0
2010. január 13., szerda 9:11
Bár a sorozatot nem ismerem, a terv ötletes, nekem különösen a belső tetszik. Gondolom, a gerincvastagságok a lemezszám ismeretében még majd módosulnak, mert így biztosan nem lehetne összehajtani.
0
2010. január 12., kedd 22:59
"Modellezésben" nem vagyok valami jártas, bár RaptorZ próbálta elmagyarázni, de már ez nekem magas volt, mégis megmutatnék egy két tervet ha van rá igény :) Elsőképp annak örömére, hogy állítólag még az év első felében várható idehaza A Rejtély első évada, már elkezdtem tervezgetni :) Közel sem biztos, hogy 6 lemezes lesz, de egyelőre így gondolkoztam:

Felül van a digi külső, alul pedig a belső része :) A papírfeknin még nem dolgoztam.
0
2010. január 12., kedd 20:30
Köszönöm! A lendületet pedig igyekszem tartani, ameddig lehet :) Most pl kiraktam a Star Wars IV-V-VI terveit a blogra. Némileg eltértem az eredeti elképzelésemtől (ahol most a Halálcsillagos kiscsoport van oda egyedül Luke-ot terveztem, de ez jobban megtetszett), ezért egy Mustafar bolygónyi változtatást eszközöltem az előző szérián!
0
2010. január 12., kedd 13:03
KoriG! Természetesen lehet, keresd meg emailben a megfelelő embert (RaptorZ, Reverse, Lord Picard vagy akár engem - szerintem bármelyikünk segíteni fog...)
0
2010. január 12., kedd 13:00
Gratulálok, a belső, lemezek alatti mező különösen tetszik! A Star Wars nekem is szerepelt a távlati terveim között, idővel lehet, hogy sort is kerítek rá. Látom, a lendületed töretlen : ) Én mostanában a munkahelyi dolgaim miatt krónikus időhiányban szenvedek, de azért egy-két dolog fog készülni e hónapban is.
0
2010. január 11., hétfő 14:07
Olyat nem lehet kérni, hogy valaki csináljon nekem is egy digit, mert én béna vagyok az ilyesmihez?!
0
2010. január 11., hétfő 10:16
Elolvastam. Válaszoltam... :-))
0
2010. január 11., hétfő 1:11
Megnéztem. Írtam... :-))
0
2010. január 11., hétfő 0:46
Oh, még nem is gratuláltam a Szex és NY-hoz :) Nagyon igényes kialakítású! Tetszik :)) Ahogyan a Star Wars is nagyon jó lesz :)) Idén már remélhetőleg nekem is "megjelenik" pár digim :)
0
2010. január 10., vasárnap 22:58
Star Wars I-II-III preview a blogon, akit érdekel :) A héten várhatóan elkészül a IV-V-VI-hoz is!
0
2010. január 8., péntek 20:55
Én pedig ismételten nagyon köszönöm, Kedvesem igazán különleges születésnapi ajándéka Neked köszönhetően lett olyan, amilyennek megálmodtam.:)
0
2010. január 8., péntek 20:39
Az idei digipack szezont egy roppant exkluzív és felettébb limitált digivel kezdem meg, mely egyben az első keménytáblás megoldásom is:

További képek
0
2010. január 6., szerda 21:51
Oké. Akk. többször nem hagyom le a "Z"-t :)
0
2010. január 6., szerda 21:39
Most az egyszer még elnézem neked ezt a botlást :)
0
2010. január 6., szerda 20:42
Köszi. Direkt hagytam le.:)
0
2010. január 6., szerda 20:31
ja, és +Z :)
0
2010. január 6., szerda 20:31
Ezúton is köszönöm, használd egészséggel! És mivel mákos kis z.dó vagy, nem is kell messze keresgélned Donnie B. ügyben... :D

jaks.! Szoktam mailt olvasni, és pont az imént írtam meg, hogy már úton van a Grindhouse-od :)
0
2010. január 6., szerda 18:58
Mailt nem szoktál olvasni Raptor?:D:)
0
2010. január 6., szerda 18:44
RaptorZ!

Ezúton is gratulálok az Al Pacino díszdobihoz! Már teletömködtem a korongokkal, egyedül a Donnie B. vár levadászásra valahonnan.

Mindenesetre a polcon qrvajól mutat:)

0
2010. január 6., szerda 17:49
Cellux-szal próbálta már valaki? :D
0
2010. január 6., szerda 16:48
A leírást megjegyzem, de Brisco itt nincs. Baumax és OBI van.
0