Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2009. november 28., szombat 12:53
Az első részt tartalmazó digi is pazar. Nagyon király vagy! :-)) Köszi még egyszer, a filmjeidnek ma esem neki. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 28., szombat 12:50
Nagyon szívesen! Tadam kérésének oldalhajtásaként saját részre készült egy Zorro álarca digi is:
[img]http://4.bp.blogspot.com/_PC_m_Ff0r0I/SwP7bgOY4vI/AAAAAAAAAbE/BQsLmkqcIyk/s1600/The+Mask+of+Zorro4.JPG" width=800 height=600>
További képek:

TM: természetesen lehet úgy is, egyszerűen csak én így szoktam - címoldalon eredeti, a gerincen és a magyar nyelvű bookleten magyar felirat - de ez nincs kőbe öntve : )
0
2009. november 28., szombat 12:48
Hát ezek sokkal komolyabbak,mint bármilyen bolti kivitel.

Az a Volt egyszer egy Vadnyugat digi valami csodaszép.

Valami ilyesmi kiszerelést is érdemel meg. ;)

0
2009. november 28., szombat 12:47
Én ezt nem is figyeltem, de különösebben nem is zavar....
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 28., szombat 12:23
Szép áru, mondhatom! Ha lehetne választani, azért én úgy kérném, hogy már kívül is magyarul legyen írva a Zorrók címe, mint a belső füzeten.
most posts by TM
0
2009. november 28., szombat 12:20
Oké! :)
most posts by TM
0
2009. november 28., szombat 9:42
Tzoli újabb munkái, melyeket én is megkaptam. Nem tudok nagyot mit mondani, szokásosan pazar és méltó kiadások.

KÖSZÖNÖM ZOLI!!!

0
2009. november 20., péntek 22:43
Nekem is nagyon tetszenek! : ) A negyedik epizódre először én is húztam a szám, aztán adtam neki újabb esélyt, és végül bekerült a gyűjteményembe, így aztán a négy és öt lemezes verziósokon kívűl készült egy 7 lemezes is, csak nálam dupla tálcákkal 2+2+1+2 megoszlásban, kinézetre az ötlemezesre hasonlítva.
0
2009. november 20., péntek 22:09
TM, jövőre írjunk majd egy listát :)
0
2009. november 20., péntek 21:54
Igazán nagy hardcore-ként nekem mindkét digi kéne. annyi verzióm van. :)
Ja, igen, tetszenek!
most posts by TM
0
2009. november 20., péntek 21:39
Jó újra látni a munkáid, tzoli! Az én heti utolsó versenyzőimnek igen drága az élete, de azért csatlakoznának az általad alkotott négy- és öttálcás verziókhoz!

Egy 7 tálcás Die Hard gyűjtemény, az igazán hardcore fun-oknak:

További képek

Illetve egy 3 tálcás Die Hard trilógia* mindazoknak (mondjuk nekem), akik szerint attól, hogy egy filmben valakit John McClane-nek hívnak, és teszemazt  Bruce Willis játssza... még nem feltétlenül lesz Die Hard:

További képek

* megelőzve a kérdést, azért lett ez is "collection", mert a "trilogy" szó sem középen, sem széthúzva nem mutatott jól :)
0
2009. november 20., péntek 17:26
Hosszú hallgatás után egy új munka Korner fórumtársunk számára:
Az évszázad vihara
0
2009. november 19., csütörtök 11:00
Tudod, hogy nem "bántásiból" mondom, hiszen nekem is van általad készített TÖKÉLETES digi. Csak azt mondom el minden esetben, hogy nekem milyen javaslataim lennének, ha éppenséggel nekem készülnének a művek. A Mylord belsője végülis harmonizál a gyári gyűjtővel, így ott szerintem pont az lett volna jobb, s én biztosan nem jöttem volna azzal, hogy hol a kreativitás, amiért hasonlít a hivatalos dobozhoz a tiéd. Mi több, ha a későbbiekben lenne kedved számomra tervezni egy olyat, azt megköszönnném! :) Wall-E külsőből is szívesen vennék egy B-verziót, ami jobban közelít a belsőhöz, s ott sem zavarna a hasonlóság máshoz. Ott egyébként nagyon profi lenne az eredeti is, de a tálcákat nagyon hiányolom belőle, azok nélkül vetemedik a korongok hátulja. Na de a részleteket majd privátban és szerintem már csak jövőre. Addig is további jó munká(ka)t! :)
most posts by TM
0
2009. november 19., csütörtök 10:36
tzoli, neked is gratula a legujabbakhoz! És a Faun, még ha esetleg technikailag nem is korszerű, még mindig gyönyörű!
0
2009. november 19., csütörtök 10:33
Úgy látszik TM lesz az én kritikus szemlélőm, amivel nincs semmi baj :) És lényegében igazad van, tényleg kissé elütnek a feknik a belső színektől. De a Mylord esetében túl sok lehetőség nem volt (főleg képek tekintetében). Vagy lekoppintom a gyári díszdobozt (amit nem akartam), vagy megcsinálom ezt a kávészerű designt. Wall-E-nál pedig szintén kerülni szerettem volna a magyar kiadáshoz hasonló külsőt, és ez a fehér olyan elegánsnak tűnt. A lényeg, hogy akiknek lesz, jóváhagyták, és nem utolsó sorban nekem is így tetszik :)
0
2009. november 19., csütörtök 7:12
A mai napig becses darabjai gyűjteményemnek.És nem utolsó sorban csak azokat használom és azóta is bírják a gyűrődést.Szóval kezdetleges viszont első osztályú munkát végeztél.Köszönöm
0
2009. november 19., csütörtök 0:29
Emlékszem rájuk! :) Főleg a Faunra, az nagyon szép lett! :) Nekem ugye a Jurassic Park gyűjtöm volt az első, amit már akkor is a te segítségeddel öltött testet :) Azóta csak egy Ausztrália digim került kinyomtatásra _calogero fórumtárs számára, jah, és még egy Karib és Shrek gyűjtő :) De remélem majd hamarosan több digim is testet ölt, egyértelműen Ti inspiráltok! :)

Gratula neked is RaptorZ az új alkotásokhoz, és neked is gratula tzoli :)
0
2009. november 19., csütörtök 0:09
Most hogy Yakuza is megszólalt ezen a fórumon még azt elmondanám, hogy én meg neki köszönhetem, hogy elkezdtem digiket készíteni. Valamikor a 2008-as év elején - több papírfekni után - az ő kérésére készítettem az első két digipackot. Nem tudom, még egészben vannak-e, de akkor még számomra ez teljesen új terület volt, azóta már elég sokat csiszoltam a technológián : ) Aztán az ő két kérése nyomán elindult a dolog... Először jött a négylemezes Robin Hood, aztán a A Faun labirintusa, meg a többi.
0
2009. november 18., szerda 23:33
Gratula a legújabbakhoz! Nekem mindegyik tetszik! A Csengetett Mylordnál nekem tetszik a külső és a belső kettőssége is, a Télapunál meg jó, hogy ez lett  a végleges a változatok közül.
0
2009. november 18., szerda 15:40
Az alábbi 3 digiről szólva először is gratula a májsztrónak, amiért nem hímezni szokott szabadidejében, hanem papírral és műanyaggal bíbelődik. :)
Másrészt viszont azt kell mondjam, hogy a háromból csak a Télapu sikerült tökéletesre, nekem a Mylord és a Wall-E csomagolása is kissé hibrid. A Mylord belsője baromi jó, viszont azokhoz az élénk, telt színekhez, nem passzol az a világos kávészínű külső. Ugyanez érvényes a robotos mesére is, idegenül hat a kék gerincű belső a hófehér külsőben. A belső montázs viszont ötletes és aranyos, csak mindez nagyon elüt a külsőtől. Mintha két különböző Wall-E kiadvány tokjait összekeverték volna. Felemás. Nem rossz, de voltak már tökéletesebb Raptor-munkák. A Télapu viszont úgy jó, ahogy van! :)
most posts by TM
0
2009. november 18., szerda 13:38
Mindenkinek köszönöm az elismerést!

Yakuza, ebben teljes mértékig egyetértek! Lehet, ha nem úgy alakul a gyári Rémálom digi sorsa, ahogy alakolt, akkor én se gondolok arra, hogy egy sajátot tervezzek... és akkor a többi digi sem lenne sehol :(

És gyári felkérés még nem érkezett :) Egyetlen bolti munkám a Nomen Est Omen teljes dvd-je, csakmert ismerem a rendezőt :D
0
2009. november 18., szerda 10:04
Minden elismerésem Raptorz! Ez a Mylord digipak szuper lett!
0
2009. november 18., szerda 9:11
Sziasztok, miközben nézegettem az elkészült műveket az jutott eszembe miért is jó itt élni. Mert a muszáj rákényszerített arra ügyes kezű embereket, hogy sokkal igényesebb és szebb munkákat kivitelezzenek mint a kiadók. Na ezért már megérte ide születni.
0
2009. november 18., szerda 8:47
Gratulálok RaptorZ!
Főleg a hátoldalon látható részek tetszenek.
Nem kerestek meg téged kiadók,hogy igényesebb munkáiddal esetleg eladásokat is produkáljanak?
0
2009. november 17., kedd 23:53
Egy exkluzív, limitált Csengetett, Mylord? gyűjtemény:

További képek
0