Gartula RaptorZ!Már alig várom,hogy kézbe vegyem az Sc-t!
0
2009. november 16., hétfő 22:45
7721
Gratulálok RaptorZ! Ez a Wall-E eszméletlenül néz ki!
0
2009. november 16., hétfő 22:14
386
Némi frissítés... a héten még várható néhány új példány :)
Télapu gyűjtemény: További képek
Wall-E:
További képek
0
2009. november 10., kedd 9:49
626
Eeeeeeez valami Fucking Gyönyörű!
Hmmmm. Észrevéve, hogy a Noghtmare Before és Corpse Bride nincs benne, pedig ismerve Téged nagy kedvenceid...Arra következtetek, hogy készülsz valamire:)
0
2009. november 10., kedd 9:30
899
Gratulálok az új munkáidhoz, nekem a Piszkos Harry és az Asterix tetszik különösen. (A Piszkos Harry többféleképp összeilleszthető képrészleteit zseniális megoldásnak tartom!) A Tim Burton is gyönyörű, én mondjuk a csoportképből kiszedtem volna a digiben nem szereplő filmekhez tartozó alakokat (Batman, Willy Wonka, Sweeny Todd...) Jelenleg más irányú elfoglaltságaim miatt kénytelen vagyok szüneteltetni a digigyártást, de a hónap második felében én is jelentkezem egy-két újabbal. Az én "todo listám" is elég telített, (le sem merem írni, mennyi kérés gyűlt fel az idők folyamán : ), ezért minden érintettől ezúton is türelmet kérek!
0
2009. november 8., vasárnap 14:33
386
Egy kis helyesbítés, mert szerintem ezt egy kicsit rosszul fogalmaztam meg :) Nem offolom a digigyártást, meg nem is szüneteltem (10-12 digi a todo listán) csak a meglévő digikből (Piszkos Harry, Kisvakond, és a többiek) idén már nem nagyon lesz időm "utángyártani", mert egy más, bár szintén "papír jellegű" projektre szeretnék időt szánni a plusz összerakások helyett...
0
2009. november 7., szombat 20:43
52685
-t
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 20:42
52685
Ebből is kimaradt az alkotó néhány gyöngyszeme, de itt azért tettenérthető némi koncepció. Azért a Karácsonyi lidércnyomásért kár, főleg, hogy a dizájn nem kicsit merít belőle. Amúgy a külalak jó. :)
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 20:25
386
igen, fent van a repertoárom :)
0
2009. november 7., szombat 20:05
19957
a linken szereplő oldalon fent van az összes munkád neked is ugye?
0
2009. november 7., szombat 19:55
1683
Le a kalappal.
0
2009. november 7., szombat 19:53
386
Köszönöm :D
0
2009. november 7., szombat 19:53
386
Az alábbi a jó hír, amihez némileg társul egy amolyan rossz hír is, miszerint a digik "utángyártása" az év hátralévő részében szünetelni vagyok kénytelen, mert így is van még vagy 10-12 digi a todo listán, és most kell egy kis idő másféle dolgokra is, mint egy-egy példány "sorozatgyártására" :) Igényeket persze ettől függetlenül lehet jelezni :D
0
2009. november 7., szombat 19:52
1277
Minden elismerésem, gyönyörű box!
0
2009. november 7., szombat 19:50
19957
Ez eszméletlenül gyönyörü!!!! Gratulálok!
0
2009. november 7., szombat 19:46
386
Ééééééés jubilálok :) Közel fél év alatt elkészült a 25. házi készítésű digipackem és/vagy díszdobozom! Íme:
Tim Burton gyűjtemény (Beetlejuice, Ollókezű Edward, Támad a Mars!, Az Álmosvölgy legendája, Nagy hal) További képek
0
2009. november 7., szombat 11:01
52685
Elismerésben nincs hiány, lentebb vázoltam is egy hevenyészett kívánságlistát, s akkor a bígelőbajnok Tzoli teremtményeit még nem is említettem. :) Esztétikai eszmecserét folytatni attól még lehet, az egyáltalán nem a kézügyesség megkérdőjelezése.
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 3:03
8260
:-) ezért kell mindennek külön digi... :-D
Amúgy igazad van, de hát mindenkinek más az abszolút kedvence, más van a polcán.. Hadd gyönyörködjön abban, amit ő birtokol szép csomagban - mert azt azért kedves TM barátom ell kell ismerned, hogy RatorZ és Tzoli munkái gyönyörűek. Ilyen gyűjteményeknek, amik egy színészről, rendezőről szólnak, én sem vagyok híve, egy franchise kerein belül viszont elfogadok összecsomagolást. Pl egy Mad max trilógia tetszene... .-)
0
2009. november 7., szombat 2:26
52685
Nem tudtam, hogy te vagy az ötletgazda, de végülis mindegy is, mert a véleményem kizárólag a doboznak szól, nem személyes(kedés): nekem a gyűjtemény az gyűjtemény, tehát mindent bele. Pont azért nem vettem meg a mostanában kreált Tom Hanks, Morgan Freeman- Woody Allen korábban pl. Nicholson-pakkokat, mert nem látom értelmét, hogy több tucat filmet produkálók életművéből random összekapnak 3-4 címet. A karácsonyi BuFi-dobozok egy része is ilyen, vagy például a Funes- Delon- Bronson-csomagokban sincs semmi értelmes. számomra ezek a hiábavalóságuk miatt értéktelenek. Igen, egy 40 tálcás Pacino-összes, mondjuk 5 digiben már érdekesebb téma lenne. :)
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 0:10
609
Kedves tm!
Mivel egy kivételével(Piszkos Harry) én vagyok a megrendelő leírom mit gondolok. Igazad van abban, hogy ilyen alapon bármilyen filmek kerülhetnének egy dobozba,de pl. az Asterix se az igazi, mert ugye létezik az Asterix Amerikában című, ami lehet sose jelenik meg, de, ha igen a vikinges ki lesz hajítva mert nem oda való.De az esély megvan. Kisvakond: mint már írta valaki az utolsó 2-3 év már német gyártmány, dehát szépek együtt. A Kevin Smith-t Jersey köti össze így bár az Apja lányában nincs benne Jay és Néma Bob ez egy digi. A címe sem "dzséjésnémabobkoleksön".Persze írhatod, hogy ilyen alapon tegyem bele a Maffiózókat és a Devils NHl meccseit:) A Brasco-n sokat gondolkodtam aztán csak beletetettem. Ha mégse tetszene elajándékozom annak aki kéri és csináltatok mást.(De tetszik és jövő héten itt is lesz, ha igaz). A The Untouchables szintén érdekes, de szerintem de Niro mellészereplőként is ütős játékot produkál benne. De, ha én azt szeretném csináltatnék egy Cápamese, LotR-Return of the King, Twinpackot, mert ezt a 2 filmet láttam egy lánnyal moziban aki talán gyerekeim anyja lehetett volna ha nem üti el egy részeg rendőr egy szerda éjjel. De köszönöm a véleményed és gondolj bele, hogy néha a gyári dobozok elrendezését se értjük, ráadásul kivitelezésük néha gyomorkörnyéki problémákat vett fel.
Legjobbakat mindenkinek! KM
0
2009. november 6., péntek 23:36
386
Al Pacino megmondja a tutit :D
0
2009. november 6., péntek 22:26
6697
Ez szerintem egyéni ízlés kérdése :)) Pl. én egy Meryl Streep-es gyűjteményt is szívesen fogadnék :) A szív hídjai, Az Órák, Kísértetház, Kétely címekkel, és tudom, hogy ez utóbbit nem sokan raknák egy gyűjteménybe :)
0
2009. november 6., péntek 22:01
52685
Na akkor most leszek az ellenhang, mert nekem a Pacinósban nem tetszik a Brasco-rész, meg úgy egyébként sem értem, mi a koncepció abban, hogy az ilyen sokfilmes aktoroktól pont ezek a filmek kerültek egy gyűjtőbe. Ezek nem kellenének nekem, mert nem látom értelmüket. Viszont egy Kisvakond, Asterix, Piszkos Harry, és egy Zack és Mirivel módosított Kevin Smith-kollekcióra beneveznék. :)
most posts by TM
0
2009. november 6., péntek 21:30
6697
Én már nem mondok semmit, csak leborulok... minőségi munkák, ismét, de ezt már megszoktuk :)) Tegnap köszi, hogy rám írtál, azzal a lendülettel, egy ültömben megcsináltam a 8x2 borító frontját :))
0
2009. november 6., péntek 20:00
303
Király! akkor mégis csak érdemes volt múltkor megemlítenem :D