Keresés

FILMZENE

2014. február 7., péntek 11:26
Köszönöm! Már biztos helyen van. Most hogy megvan, külön polcot kap a szobros DVD tesóival egyetemben.
0
2014. február 7., péntek 9:03
Na jól van ember, gratulálok, üdv a klubban és lehetőleg valami atomcsapás elől is védett helyre tedd!!! :D :D :D És hallgasd szarrá, mert zseniális!!!!
0
2014. február 7., péntek 8:20
Nekem hiányzott. Ebayről van, árban jó volt, csak kicsit kopottas a kiadvány, külső tok hibás kicsit, de nagyjából rendbe tettem. Lemezek és a füzet benne kifogástalan. Így is örülök neki. :)
0
2014. február 7., péntek 8:11
Na csak meglett a második rész?? :) Vagy nem neked hiányzott? Honnan? Drága volt?
0
2014. február 7., péntek 0:38
Gratulálok a drágaszágokhoz!
0
2014. február 6., csütörtök 23:00
A teljes Gyűrűk Ura trilógia zenei anyag, igazi szépségek:

Talán holnap még befut hozzá Smaug pusztasága is. :)
0
2014. február 5., szerda 21:25
A Musicland-ben dolgozik egy ismerősöm, ha valamit el akarok passzolni, mindig hozzá fordulok, na persze magánban intézzük, nem bent a boltban. Megvannak a kapcsolatai. Foglalkoznak online beszerzéssel is, rengeteg általam birtokolni kívánt lemeznél segített már a múltban, amikor még nem kattantam rá az eBay/Amazon kettősre.
0
2014. február 5., szerda 21:16
4.790 Ft. Úgy gondolnám, hogy már elég régi, olcsóbbra számítottam.
Van használtan egy ezresért, de annyira fura a róla készült fotó. A CD tokja olyan... minek is mondják azt az üveget ami nem teljesen átlátszó, hanem eléggé fehér. Arra emlékeztet a tokja. Nem túl bizalomgerjesztő. Az utóbbi két hónapban annyi pénzt szórtam el kedvenc hobbijaimra, hogy muszáj most már visszafognom magam, ez a közel 5000 forintos CD ár most nekem azt hiszem, hogy sok. :(
0
2014. február 5., szerda 20:30
Kíváncsi vagyok mennyit kérnek most érte?
0
2014. február 5., szerda 20:12
Segítettél, biza! ;) Megtaláltam amit kerestem (Karib-tenger kalózai soundtrack), több helyen is, de elég drága. Egyébként a Musicland kivételével ismerem a helyeket, régebben voltam egyszer-kétszer ezekben az üzletekben. Csak vagy konkrét rendelés miatt mentem, vagy akkor nem is figyeltem, hogy vannak filmzenéik. Jó, hogy írtad mindet! Köszi! :)

Az MCD-vel kapcsolatosan is jó volt olvasni a soraidat. Egy kis nosztalgia. :) Nem is tudtam, hogy voltak a Campona-ban is. Az Örsön az MM-ben láttam az egyik srácot aki ott dolgozott. :) De már az is régen volt.
Emlékszem, nagyon régen egy haverral mindig vártuk a fizetést, mentünk CD-ket venni minden hónapban, és biza mindig útba ejtettük az MCD-t. :)
0
2014. február 5., szerda 18:24
Ettől a fajta "basszuk bele a lemezt a papírba mindenféle műanyagtálca nélkül, hadd karcolódjon széjjel meg szana"-móditól én rosszul vagyok. Ahol tudom, kerülöm, mert amit így vettem, azok nagyon kevés kivételtől eltekintve mind hibásak (karcosak). A baj csak az, hogy általában Deluxe változatokról van szó, amiknél a normál műanyagtokos kiadás kevesebbet nyújt, na meg lassan már mindent így adnak ki, a komoly zenegyűjtők legnagyobb bosszúságára...
0
2014. február 5., szerda 12:18
A 3. track ér egyedül valamit a teljes sondtrackból. Szombaton megyek megnézni, az eredeti az egyik kedvenc filmem, így nem kicsit tartok a filmtől.
0
2014. február 5., szerda 4:06
Az új Robotzsaru zenéjét egy számomra ismeretlen ember csinálta,a stílus és a hangszerelés a mai trendi/tucat akciófilm zene..mégis a 3.track fél percében tisztelgett egyet a Poledouris féle főcímzenének:)
0
2014. február 4., kedd 23:49
Nagyon szépen köszönöm a képeket!
Szép kiadvány lett, már nagyon várom, hogy megjöjjön.
Közben megnéztem, tévedtem elsőhöz nincs kotta, de akkor is hasonlóan szép. :))
0
2014. február 4., kedd 21:07
De most komolyan: én egy picit csalódtam ebben az új zenében. Sehol egy ismerős téma.
0
2014. február 4., kedd 21:07
Na akkor lássuk a medvét...

Na szóval így néz ki. A booklet középen egy szép Gandalfos képnél válik ketté, az első fele sok kép a filmből, a második rész pedig kizárólag a zenére, a kottára valamint a megalkotásra fókuszál. Hozzá van a kis kihajtogatós lapocska. Nagyjából ennyi. Vastagabb mint a normál dupla, tartós szép. Bár a zene valóban nem a legjobb. Igazából a hangulat odavarázsol Középföldére, de már új dallam, főtéma, dúdolható rész nincs benne sajnos.... De hát a gyűjtést emiatt ne hagyjuk már abba :DDD
0
2014. február 4., kedd 20:55
Ne legyél már ilyen szigorú...
0
2014. február 4., kedd 19:15
Az első résznek ráadásul sokkal jobb a zenéje. Már ha érdekel valakit a tartalom is...
0
2014. február 4., kedd 18:51
Az első megvan nekem ilyen kiadásban. Abban is van kotta meg minden. :D
0
2014. február 4., kedd 17:00
Csak este tudok, de akkor szívesen!!! Nagyon brutál, nem tudom az első is ilyen-e, de ebben van egy pici kotta meg minden... :D
0
2014. február 4., kedd 16:32
Gratulálok, szép kiadvány! Nekem is úton van egy. Nincs kedved még pár képet lőni róla?
0
2014. február 4., kedd 16:20
Na meg még ott a Musicland és a lemezkuckó, bár előbbi second hand, de baromi hangulatos kis hely az Xpress közelében (koncertek is szoktak lenni, ami meglepő ismerve a hely méreteit...), a tulaj, Iván vagy ki, pedig egy iszonyat közvetlen baromi jó fej ember.

A Lemezkuckó a király utca-Erzsébet körút sarkán van, de az is már csak egy pici bolt, a nagy, rendes választékkal rendelkező boltok már mind egy kurva szálig kipusztultak sajnos... Talán még a Rózsavölgyi szalon, de ott életemben nem voltam és nem hiszem, hogy a filmzenék a fő profilja sajnos... :( Ismét segítettem ugye? :D
0
2014. február 4., kedd 16:11
Persze, hogy megvan az első és mindegyik GYU :)) Azok Complete-kiadásban a Hobbit sajnos nem hardcover, akkor még nem tudtam, hogy ilyenben is jön, majd lecserélem... :D

Igazi CD bolt sajnos sehol nincs már... Imádtam az MCD-t basszus, a Vörösmarty téren, meg a Baross utcán is voltak, igazi kincseket lehetett találni... Aztán egyszer valahogy kikeveredtem a világ végére a Campona-ba, ott láttam, de aztán ott is ment a kukába... :( Sajnos ennyi. Jó sokat írtam feleslegesen, mi? :DD

A Vas utcában van még az Uránia mellett egy isteni kis barlang, sokat jártam oda, de ott is inkább rendeléssel foglalkozik a srác, nem egy nagy lemezbolt. Viszont órákat lehet vele dumálni mindenről, meg simán lehet dohányozni, persze ahhoz ott kell hagyni egy kis pénzt előtte... :DDD
0
2014. február 4., kedd 14:30
Jut eszembe, tud valaki igazi CD boltot Bp-n? Csak egyet tudtam, az MCD-t, de az sajna évekkel ezelőtt megszűnt. Pedig az nagyon jó bolt volt. Az mm és társai a nyomába sem érnek CD készletileg.
0
2014. február 4., kedd 14:27
Ez tényleg gyönyörű! Megvan az első is, és a Gyűrűk ura trilógia is? :)
0