ez már lejárt lemez öreg, más kérdés, hogy már nem is igaz :)
0
2005. július 17., vasárnap 15:20
2682
Nekem ez a kedvenc filmzeném. Bármikor megtudom hallgatni, nem unalmas, kellemes kis ritmusok vannak benne. És mikor egy-egy számot hallgatok, mindig felidéződnek a film legjobb pillanatai. :)
0
2005. július 17., vasárnap 15:00
515
Csak a vicc az, hogy én nem lenéztem cane-t (és nem is szóltam le az ízlését), hanem csak írtam egy megjegyzést, hogy a 48 óra után semmi extra nincs a Commandóban. Persze más is írt ellenvéleményt, de természetesen én voltam az akibe belekötött! Unatkozik a srác, ez van. Vagy csak egyszerűen hülye. :D
0
2005. július 17., vasárnap 14:59
515
Vedd be a gyógyszered, dagi.
0
2005. július 17., vasárnap 14:36
471
naaa naaa naa naaa nyugalom mindenki! ezen nem érdemes összeveszni! Van aki engem lenéz mert szeretem a 6. Napon zenéjét....tök hidegen hagy :) mindenki mást szeret! Mindenki azt írja le amit szeret és maradjunk békében! okés? :) Nah...szóval semmi anyázás :) de sztem tartózkodjunk a másik ízlésének leszólásától is. :) ez csak javaslat, de sztem érdemes megfogadni :)
0
2005. július 17., vasárnap 14:27
2774
bazd meg, öreg, ha nekem az tetszik a legjobban akkor azt fogom ideírni. ki a szart érdekel, hogy neked nem tetszik. seggfej.
0
2005. július 17., vasárnap 12:54
17243
...vagy a braveheart, esetleg a the wrath of khan.
0
2005. július 17., vasárnap 0:26
345
Talán inkább a Titanic. Esetleg az Aliens. Vagy a Perfect storm...
0
2005. július 16., szombat 22:12
54
Horner legjobbja szerintem a "GLORY"...Persze a "Legends of the Fall" mellett :-)) Igaz kicsit régi, de nagyon szépen megirt mű a Willow is... Sajnos nekem Hornerrel az a bajom, hogy méltatlanul sokat utánozza önmagát. De ha ezt valaki megszokja akkor szinte minden munkája tökéletesen hallgatható rendszeresen....Amit legutóbb vettem tőle az a "The Missing" volt, amit szintén Ron Howard rendezett, s nem csalódtam ezt is ajánlani tudom csak mindenkinek, szépen összerakott mű, jópár egyedibb tétellel.
0
2005. július 16., szombat 18:49
61
Az pedig pont egy jó score szerintem (a nagy hal), baromi aprólékosan kidolgozott dallamokkal, millió féle hangszereléssel. Bár a Batman meg se közelíti, nem mintha azt BÁRMI is megközelíthetné:) (És ez csakis az első rész zenéjére vonatkozik)
0
2005. július 16., szombat 18:46
61
Ezt a beautiful mind score-t bölcs dolog volt beszúrni, mert akárhányan is rühellik, sztem is az egyik legjobb zenéje! Amilyen egyszerű, olyan gyönyörű! A Kommandó viszont inkább a skála másik végén tanyázik, a film alatt már rögtön megfogott a csodálatos főtéma (a lírai főtémára gondolok, és nem az őrjöngésre), a többivel viszont akármennyit barátkozok nem fogom megkedvelni. Mondjuk való igaz hogy Horner összes ilyen jellegű zenéje (pl még 48 óra) tabu marad számomra.
0
2005. július 16., szombat 12:48
1447
Nekem marad Hornertől az Aliens, mint legjobb.
0
2005. július 16., szombat 11:56
515
Az elég vacak. Olyan, mint a 48 óra és a Megint 48 óra zenéje - főleg a főtémája, hallgasd csak meg. Horner sux.
0
2005. július 16., szombat 11:48
2774
James Horner legjobb zenéje a Commando
0
2005. július 16., szombat 3:52
16099
Nem véletlenül mindkettőnek James Horner szerezte a zenéjét... :))) De bevallom az Apollo 13-nak sincs rossz zenéje, sőőőt... :)))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 16., szombat 3:45
471
a Beautiful mind zenéje engem is nagyon megfog :) de azért van néhány közös motívuma az apolloval :)
0
2005. július 16., szombat 0:58
4201
Danny Elfman énekelte zseniálisan Jack Skellington dalait is a Karácsonyi lidérnyomásban.
0
2005. július 15., péntek 23:51
16099
Most miért titkoljam? Filmzene őrült vagyok! :))) Ez a filmzene is annyira remek, hogy órákig tudnám hallgatni... Zseniális!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 15., péntek 23:37
16099
Ohhh, a MESTER énekli? Ezt muszáj beszereznem!!! :))))
0
2005. július 15., péntek 23:26
411
"Charlie 120 hangja 2005. július 7.
A rajongói mind tudják: Tim Burton rendező szereti az őrült megol- dásokat. Új filmje, a Charlie és a csokigyár (Charlie and the Chocolate Factory, hazai bemutató: augusztus 18.) igazi családi vígjáték, mely a kicsiknek legalább annyira fog tetszeni, mint az őket kísérő szülőknek, de ő itt sem tagadja meg magát. Ami furcsa lehetett, az furcsa is lett a magányos csokigyárosról szóló történetben és a főszereplő, Johnny Depp játékában.
A filmben öt betétdal hallható: mindegyik más klasszikus zenekar stílusában hangzik fel az Abbától a Queenig, mindegyikben fantasztikus kórusokkal. Az azonban csak a legélesebb fülű nézők hallják majd meg, hogy mindegyik dal mindegyik hangját ugyanaz énekli: Burton régi munkatársa, a kétszer is Oscar-díjra jelölt zeneszerző, Danny Elfman. Ezekben a dalokban 120 tagú kórus is énekel: itt is minden énekes hangja Danny Elfman, a kalandvágyó és strapabíró zeneszerző minden szólamot százhúszszor éneket el a stúdióban. Röviden azért olyan zene is megszólal a Charlie és a csokigyár-ban, amit eredetileg nem ide szánt komponistája: ez Ligeti György műve, a vegyeskórusra írt Requiem. "
http://www.intercom.hu/?page=5&nid=16217
ez nem lehet semmi:)
0
2005. július 15., péntek 17:16
1447
Lethal Weapon-t már nem lesz egyszerű beszerezni, az limitált kiadás volt CD-n.
0
2005. július 15., péntek 17:10
52685
Vágom a hozzászólásaidat, és csípem a stílusod! Csak így tovább! :)))
most posts by TM
0
2005. július 15., péntek 16:55
2774
gratula. szép cd gyűjtemény!
0
2005. július 15., péntek 16:49
471
Nekem csupán 150 db filmzene albumom van, de csak minöségieket gyüjtök :) azért van ami nagyon jó és tölem is hiányzik :) pl néhány Michael Kamen album kedzve a Halálos Fegyver részekkel :) szal van még mit gyüjteni :)
0
2005. július 15., péntek 14:17
16099
418 darab filmzenénél járok. :))) WOW!!! :)))