Greame Revell-től sztem a Red Planet egy tökéletes alkotás! Imádom!!!!!!!! :D
0
2005. július 15., péntek 11:24
16099
Igazából nem, de a Crow tetszett... :)))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 15., péntek 11:18
1447
Sztem kizárt. Ő a Supermannel lesz elfoglalva. Christopher Youngot veheted biztosra, mert ő már a 2-be is besegített, és beszélt is róla, hogy visszatér.
0
2005. július 15., péntek 11:16
1447
"Graeme Revell hosszú idő után igazán megmutatta" Nem sok Revell zenét hallgatsz igaz-e?;)
0
2005. július 15., péntek 2:48
1560
ami "jópofa",mert az 1 és a 3 Poledouris munkája és ő tette le a legjobb Robocop alaptémát:)
0
2005. július 15., péntek 2:46
1560
ez sajnálatos...bár az imdb-n még Ő van kint..remélem Ottman fogja átvenni,ő most a másik ügyeletes superhero composer...,Fantastic four-nak meg X2-nek is jó volt:)
0
2005. július 15., péntek 0:53
16099
Nahát IGEN! Azt kell, hogy mondjam, megvan az idei év legjobb filmzenéje. Annyira passzol a filmhez, hogy enneél jobbat ez a 3 ember nem is tudott volna összehozni. Graeme Revell hosszú idő után igazán megmutatta, hogy valamit remekül is lehet csinálni. Fantasztikusan jól megkreált zene, egyszerűen még el vagyok veszve benne... KÖTELEZŐ!!!
Robert Rodriguez & Graeme Revell & John Debney - SIN CITY (Original Score)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 14., csütörtök 22:49
16099
Egész kellemes kis zene... A filmet ugyan nem láttam, de a zenéje igazán megfogja az embert. Igazi csemege a rajongóknak. :)
0
2005. július 14., csütörtök 18:15
16970
hetfield!
Küldtem neked egy mailt, amiben leírtam a képbeszúrás mikéntjét :-)
0
2005. július 14., csütörtök 2:15
16099
Hetfield!
Légy szíves és ne itt gyakorolj! Arra ott van a HTML gyakorló topic!
0
2005. július 13., szerda 0:33
16099
Na, eltérve kicsit Danny Elfman-től (de csak kicsit ), vegyük elő James Newton Howard-ot. A Falu filmzenéje igazán kellemes... Visszagondolva a filmre, hátborzongató, és így hallva a zenéjét, az ember szinte remeg a félelemtől. :) Szép akkordokkal vegyített zene, amolyan J. N. H.-os... :) Nyugtató hatása is van, szóval bárkinek ajánlom, de különösen a filmzene rajongóknak...
0
2005. július 12., kedd 16:05
471
egyébként ha már annyira Danny Elfmanezünk akkor említsük meg Simpson témában is :) Nagyot alkotott abban is :D
0
2005. július 12., kedd 15:23
1431
Vangelis - Blade Runner
0
2005. július 12., kedd 14:49
16099
Nem értem, hogy miért, de mostanában csak jó filmzenéket hallgatok. Nem tudom, hogyan jön össze, de igazából örülök neki... Danny Elfman után pedig kicsit elfogultnak kéne éreznem magam... :))
Nos, íme egy következő jó filmzenére példa. Ez a zene valamilyen kis misztikumot sugároz, ami meghatározza eme filmzene kellemes hangzását. :) Ajánlom minden filmzene rajongónak, mert nekem bejött... :)))
Various Artists - Pi
0
2005. július 12., kedd 14:15
16099
A Batman I. zenéje valami hihetetlenül Isteni! :) Tényleg nagyon jó...
0
2005. július 12., kedd 10:43
1447
Az IESB.net-en van egy videointerjú Danny Elfmannel a mostani Burton film apropójából. http://www.iesb.net/wb2005/071005.php
Itt megerősíti, hogy nem ő lesz a Spider-Man 3 zeneszerzője:(
0
2005. július 12., kedd 8:31
1431
Danny Elfmantől eddig minden nagyon bejött, a Nagy Halat kivéve.