Danny Elfmantől nekem a Batman I, Batman II valamint a Mission Impossible I jön be de nagyon! Hihetetlenül jók! ;)
0
2005. július 11., hétfő 20:36
207
0
2005. július 11., hétfő 19:22
54
Homer, tudsz segíteni nekem?
0
2005. július 11., hétfő 19:00
16099
Köszönöm a tippet. Ha csak úgy fogom elővenni, hogy új filmzene Danny Elfman-től, már akkor is biztosan tudom, hogy jó lesz. De, hogy még ilyen jó véleménnyel is vannak róla... :))) Tutira tetszeni fog, Köszönöm szépen mégegyszer!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 11., hétfő 18:54
54
Sziasztok!
Most lehet, hogy butának fogtok nézni, de érdeklődöm, hogy hogy tudok képet beilleszteni a szövegkeretbe? valaki segítsen plíz!
0
2005. július 11., hétfő 16:55
1075
Érdemes akkor meghallgatnod a Charlie és a csokigyár zenéjét is, ami nemsokára fog megjelenni. Ott Elfman korai munkái vegyülnek egy remek egésszé, 54 percben. 5 énekes szám is megtalálható a lemezen, kicsit bolondosak ugyan, de szerintem a filmhez teljesen jól illenek majd. Nekem a zene 100%, és Elfman legjobbjai közé emelkedett pár meghallgatás után.
0
2005. július 11., hétfő 14:09
16099
Bár, hogy azért még mindig Danny Elfman-nél maradjunk azt hiszem ezt a filmzenét nem kell túl sok embernek bemutattnom. Igazán remek, gyönyörű. Tim Burton filmjei közül számomra a legkedvesebb. És D. E. munkája pedig nálam benne van a Top 5 filmzenében... :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 11., hétfő 13:47
16099
Hozzá tezsem még ehhez, hogy kicsit hasonlít a Támad A Mars! zenéjére!
0
2005. július 11., hétfő 13:31
16099
Komolyan mondom, hogy egy filmet csak a filmzenéjéért érdemes megnézni... Olyan sok film van, ami nem igazán sikerült túl jóra, de a filmzenéje valahogy jobbá varázsolta. Itt egy újabb példa arra, hogy szar film ellenére is lehet jó zenét kreálni hozzá. :)
Igazán kellemes zene, Danny Elfman-től a megszokott. Pergő, izgalmas... A film igazán gyatra volt, mondhatni felejthető. De a zenéjét nem tudom elfelejteni... :)
Danny Elfman - Hulk
0
2005. július 10., vasárnap 3:53
471
Hát ha filmzene akkor Trevor Rabintől egy trió ad igazán számomra nehezen verhetö kombinációt :) méghozzá ez a trió: Armageddon, The 6th Day, National Treasure De ebböl talán az armageddon az elsö számu :)
0
2005. július 9., szombat 23:15
54
Vagy az Interjú a vámpírral:)
0
2005. július 9., szombat 20:58
1431
Ha filmzene, akkor nálam az etalon Ellioth Goldenthal - Alien 3 ost-je.
0
2005. július 9., szombat 20:55
54
Úgy 10/8-asra értékelném
0
2005. július 9., szombat 20:55
54
A Face/off Score nekem megvan és Powell, Zimmer segédletével egy jó kis filmzenéz hoztak össze.
0
2005. július 9., szombat 14:33
1447
IMHO ez egy nagyon kellemes kis zene. CD már úton is;)
0
2005. július 9., szombat 13:55
16099
Hát, John Powellnek voltak jobb munkái is... Ez egy elég semmilyen filmzene... Akkor már inkább Face / Off.
0
2005. július 8., péntek 1:10
16970
A Gladiátor nagyon jó! :)
0
2005. július 8., péntek 0:08
16099
Hát Zimmer nálam is befutó. :) Különösen a Gladiátorral és a Nap Könnyeivel. :)
0
2005. július 7., csütörtök 18:55
54
Tadam, nekem Zimmer és Goldsmith a két nagy kedvencem, no meg Thomas Newman :)
0
2005. július 7., csütörtök 18:54
54
jah... kussolok :-)
0
2005. július 7., csütörtök 18:48
1447
"idelye"->ideje ;)
0
2005. július 7., csütörtök 18:41
54
Hát szerintem JW-ben meg lehet bizni, egy két kompozicióját leszámitva szerintem az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, hanem a legkiemelkedőbb. Mondjuk nem nagyon kell jobban reklám neki mint a megszámlálhatatlan Oscar jelölés...Mondjuk a WotW tényleg nem a legjobb de idén még javithat én a "Memoirs of a Geisha"-t várom igazán tőle, sajnos szerintem a Spielberg filmhez nem lesz elégi idelye jó zenét irni...
"Home Alone" egyébként tényleg zseniális főleg karácsnykor azért :-) de a "Home Alone 2." Varese Sarabande dupla cd-s kiadása is megéri a pénzét az is fantasztikus. Igaz sok tétel át van véve az első albumról de ezen még jobban kiteljesedik JW munkája...
0
2005. július 7., csütörtök 17:17
16970
Csak a mennyiség ne menjen a minőség rovására! :)
0
2005. július 7., csütörtök 16:21
16099
Egyébként visszatérve erre a John Williams vitára, szerintem J. W. eddigi pályafutásának egyik legnagyszerűbb alkotása Home Alone 1 zenéje. Olyanannyira passzol a filmhez, olyan megható, kedves, hogy az ember egyszerre érzékenyül el a film láttán és a zenét hallván. J. W. az egyik legnagyobb zeneszerző... Remélem, hogy nagyon sok munka fog még kikerülni a kezei közül. :)))