Keresés

Legenda vagyok - LIMITÁLT FÉMDOBOZOS VÁLTOZAT (2 DVD) (DVD)

2008. május 6., kedd 18:03
Mivel nem lehet tudni, pontosan hány példány jön holnap, ezért ma szerintem biztos nem.
0
2008. május 6., kedd 18:00

És mikor kerül fel az újabb előrendelhatő adag?
Ma vagy 6-7 körül,vagy csak holnap számíthatunk rá?
0
2008. május 6., kedd 17:50
Tisztában vagyok vele. A hős amerikai néppel egyébként sem történhetne meg ilyen világcsúfsága, különben is milyen dolgo az, hogy még az elnök is megmurdelt? :-) Csak azért írtam az előzőeket, mert tetszett, hogy egyesek kardoskodtak a film realitása mellett. Ez egy látványos popcornmozi, de kábé annyira szabad komolyan venni, mint a Transformerst.
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 17:46
TM, ez csak egy film...
0
2008. május 6., kedd 17:39
Az oroszlánok még akár egy állatkertből is jöhettek, viszont az a nagy rakás őz , antilop vagy mittomén az továbbra sem világos, mit keresett az agglomeráció közepén? Miért nem volt jó neki az erdőben, amikor azt egyáltalán nem befolyásolta a vírus? Esetleg zúzmó és fű helyett chipset és Dr. Peppert kívántak? A táplálékláncban betöltött szerepük alapján nekik semmi keresnivalójuk nem volt ezen a helyen, akármennyire is látványos volt a szafari New Yorkban. Ha a vírus terjedése fizikai érintkezéssel terjed, esetleg lehettek volna zombi-Bambik is, ám ilyen átalakulást csak kutyánál láthattunk. Aztán az sem tiszta, hogy Will Smith vajon miért kezdte el felvenni a televízió pánikmentes tévéműsorait? Vajon amíg nem volt káosz (mert a felvett anyagban nincs ilyen), ő már akkor is sejtette, hogy a koffeinmentes Mokka felhalmozása később még mentális balzsamként hat majd a mindennapokra? Honnan szerezte a vezetékből folyó tiszta vizet? Vajon milyen szavatosságú élelmiszereket árulnak a tengerentúlon, hogy még két évvel később is csak feltépjük a zacsit, és ott a finom rágcsálnivaló műkaja? Ja, és mitől felejtettek el az ember-mutánsok beszélni ilyen rövid idő alatt? A majmok bolygójában azért erre volt pár száz év evolúciós időtartam, ott hihetőbb volt.
Most hirtelenjében ennyi kérdés ötlött fel bennem a film kapcsán, nem is szaporítom, mert még szőrszálhasogatónak állítanak be, pedig dehogy. :)
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 17:25
Ma megjött az első adag, pontosabban az első adag fele. Technikai okok miatt két részletben szállította ki a kiadó, és csak az első ért ma ide. Most már ki van osztva az első rendelőknek az a mennyiség, ami beérkezett, és valószínűleg holnap jön meg a maradék, ami elég lesz az összes már leadott előrendelésre, plussz valószínűleg marad néhány darab. A kiadó azt ígérte, hogy a jövő hét közepére (kedd-szerda) megpróbál még egy normális mennyiséget biztosítani nekünk, de pontos mennyiséget nem tudtak ígérni.
0
2008. május 6., kedd 17:07

ja, van egy kis Múmiás beütésük :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. május 6., kedd 16:52
Egyetértek! :)
0
2008. május 6., kedd 16:38
Engem még nem is az oroszlán meg az állatok zavarnak (bár már a 12 majomban is jobban megoldották), hanem az, hogy a szörnyek annyira idétlenek benne (pl. amikor üvöltenek majdnem nagyobb lesz a szájuk mint a fejük). Nem értem miért nem tudták emberekkel eljátszatni a szörnyeket...
0
2008. május 6., kedd 16:36

Xpress!
Légyszíves mondjatok valami konkrétat a kidavány megjelenésável,ill. az újabb előrendekehtő adaggal kapcsolatban!
Lehet hogy cs*szegetésnek tűnik,de mi is szeretnénk tisztábban látni a pályán!
Köszi
0
2008. május 6., kedd 15:57
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2008. május 6., kedd 15:24
áruld már el melyik bolt van tele vele? én nem láttam még sehol az electro worldben meg a tacskóban sem... igaz nem pesti vok...
0
2008. május 6., kedd 14:37
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2008. május 6., kedd 10:13
Nem jó hír, de ha nem tolódik tovább, akkor nem is vészes.
0
2008. május 6., kedd 9:35
MEGJELENÉS: 2008. május 7.

éjjen! :(
0
2008. május 6., kedd 9:23
en úgy szint megrendeltem a filmet,és nekem is aktiv rendelések\Előrendelesek között volt és még mindig ott van.Szeretném tudni mi az oka,hogy az újdonságok közé fel lett véve,és én mindig nem kaptam belőlle.Stavros-hoz kapcsolodnék,és kérdeznem hogy még nem jelent meg vagy én is késön rendeltem meg?
0
2008. május 6., kedd 8:46
ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ezt nem értem. Megrendeltem a filmet, Aktív rendelések/Előrendelések között volt és még mindig ott van. Erre most megjelent az újdonságok között és mégsem kaptam belőle? Ezek szerint én is későn rendeltem meg, vagy még nem jelent meg?
0
2008. május 6., kedd 3:46
Hát hallod. Engem nem nagyon! Pedig Digitálisan láttam, de nem volt vészes. Mindenki szidja, de nem is erre volt kihegyezve. Most mutattak 20 másodpercig egy oroszlánt? (Mert mindenki ezt említi) És akkor? Nem ez volt a lényeg! Bár a szörnyeknél észre lehetett venni a CGI-t, de azért annyira nem volt vészes!
0
2008. május 6., kedd 3:32
Mi ez a bizonytalan státusz az előrendeléseknél? Már csak ez hiányzik, hogy indulhasson a csomag.
Jó lenne, ha mihamarább befutna. Tudom, hogy ez nem az XPressen múlik, de ez a bizonytalanná válás eléggé rosszul esett. Remélem csak átmeneti állapot.
0
2008. május 6., kedd 3:16
SZVSZ egyedül az alternatív változat miatt lenne érdemes ezt a filmet berendelni, bár a nagyon gyatra cg miatt még így is el kell gondolkoznom...rajtam kívül a cg minősége senkit nem zavar?
0
2008. május 6., kedd 2:30
Viszont a rendes változat még nem jelent meg!
0
2008. május 6., kedd 2:26
:-)
Tényleg jó lenne, ha kapna még az Xpress, mert akkor marad az offline bolt!
0
2008. május 6., kedd 2:19

Meglenet a film,úgyhogy elvileg az Isten se ment meg minket attól,hogy délután mi is berendelhessük:)
0
2008. május 5., hétfő 22:12
Megtennéd????
Megköszönném!
Ha megrendelted dobj egy mailt a következő címre:
ricky_no1@citromail.hu
Csak hogy tudjam,ott figyel a megrendelésed nekem is,és ne rendeljek fölös példányt,vagy inkább adok  1 mobilszámot:
30/5500794
Ide tudnál dobni egy sms-t, hogy berendelted???
A többiről e-mailezünk.
Mostmár megyek haza kiugrik a szemem,olyyan éhes vagyok.
0
2008. május 5., hétfő 22:05
Elnök!

Ahogy lehet újra rendelni, rendeljek egyet neked?
0