Keresés

Legenda vagyok - LIMITÁLT FÉMDOBOZOS VÁLTOZAT (2 DVD) (DVD)

2008. április 25., péntek 17:56
"éles" új szlenget próbálsz kitalálni?LOL :)
0
2008. április 25., péntek 17:54
Na de azért Simon mondja: A Die Hard 3. mérföldekkel jobb, mint a Legenda vagyok. Főleg az "éles" szinkronja miatt. ;-) Persze a 2 film teljesen más kategória. Nekem Will Smith alakítása tetszett. Azonban az tény, hogy sok szöveget nem kellett megtanulnia!
0
2008. április 25., péntek 17:49
Nem is erről volt szó, hogy kinek mi tetszik :) Én a magam részéről azt mondom, hogy nem érdemel ez az ipari hulladék nehézipari csomagolást, így nem is fog fájni a fejem, ha nem lesz belőle több. Annyira nem nagy cucc ez a film. Kikapcsolódásra persze jó, mint ahogy a Die Hard filmek is :)
0
2008. április 25., péntek 17:01
Kedves J.C.H.!

Tudod nem kötekedésképpen,mert távol álljon tőlem mindenféle formája,Én ezt egy elég jó kis filmnek tartom.
Nekem jó volt arra,hogy másfél óra agykikapcsolás meglegyen.
És mivel kedves emlék is fűződik hozzá,így igencsak szeretném a gyűjteményemben tudni,és ha van rá mód akkor fémdobozos lesz a polcon.
De nekem például a Die Hard filmek nem okoztak akkora élményt mint azoknak akik annyira várják már a 3.részt.
Szóval ennyit erről,hogy kinek mi tetszik.
0
2008. április 25., péntek 16:52
Egyébként nem csak offline, de online is meg lehet venni (rendelni) máshonnan.
Oldalt nem írok, mert nem szabad... :P :-)
Nézzetek utána.
0
2008. április 25., péntek 16:49
Én pont a gép elött voltam,így sikerült megcsipnem.De szerintem is lesz még.
0
2008. április 25., péntek 16:45
:D Oké, akkor még meggondolom az ajánlatodat. Ha esetleg meglesz és évek múlva elakarom adni és jobb árat kínálnak ott, akkor odaviszem. ;-)
0
2008. április 25., péntek 16:41
Igen, a színesfémeket mindig is jó áron vették át :D
0
2008. április 25., péntek 16:36
Csak az Omega ember Hestonnal!
0
2008. április 25., péntek 16:35
:-)
Annyira nem volt azért rossz. Viszont fura, hogy nem 4.ooo, hanem 5.ooo Ft. De ettől függetlenül szép és tartalmas kiadvány!
0
2008. április 25., péntek 16:33
Sosem preferáltam az xpresst más boltokkal szemben... szóval csak ezért nem fogok mérgelődni soha, ha egy filmet nem itt tudok megvenni :)
0
2008. április 25., péntek 16:30
Ha meg este rakták volna fel, akkor meg az lenne a baj, mert vannak, akik este nem jutnak internetközelbe... ennyi az egész. Akkor most más mérgelődne itt. A mérgelődés meg fölösleges egy ilyen gyenge film miatt. Megérteném, ha a fémtokot a MÉH-be akarnád bevinni, de így... :)
0
2008. április 25., péntek 16:21
Bárcsak igazad lenne Mozsy!
Mert Én Xoress törzsvásárló vagyok Nem MM mert hülye azért nem vagyok,és innen szeretném megvásárolni!
Reménykedjünk!
Bár Robi is írhatna valamit,hogy beszélnek az FHE-vel és még adnak,csak tudjunk pontosat!
0
2008. április 25., péntek 16:17
Mint, ahogyan az Xpress írta, nem nagyon ment Nekik a Beowulf fémdobozosa, ezért az FHE besegített és offline boltokban is elkezdte árusítani, hogy ne legyen veszteséges a dolog. Szerintem most ez van az I am legend esetében is. Inkább kevesebbet mennyiséget kap az Xpress, de így a Media Marktban és a Saturnban is lehet majd kapni. Nem a reklám miatt, de a Beowulfból egy rakat van ott! Szerintem, ha az Xpress és az FHE szempontját nézzük, akkor érthető. Viszont ha jövőhétig ilyen kereslet van a film után, akkor szinte tuti, hogy kapunk még az FHE - től. Ezért is lehetett a szerdai ilyen tesztféle. Felmérték, hogy mennyi embernek kellhet ez a kiadvány. Nem tudom mennyi volt, de kb lehetett 100 - 300 db. között. Gyorsan el is fogyott. Szóval várjunk pár napot türelemmel!
0
2008. április 25., péntek 16:07
Sorry. Elfelejtettem, hogy nem vagy pesti. Mindenesetre én még nem nagyon láttam olyan kiadványt, ami ne lett volna kapható megjelenéskor, úgyhogy szerintem feleslegesen aggódtok.
0
2008. április 25., péntek 16:07
Nem muszály ide hírlevél sem, elég lett volna, ha este rakták volna fel az adatbázisba és akkor jöhetett volna a virtuális harc. :-) De ugyebár az Xpress - nek is igaza van, mert számukra a lényeg, hogy elfogy és tökmindegy, hogy Én, Tomee, Elnök, sadie, MDM vagy Joe Cornelius Hallenbeck kapja. Én is mérges vagyok, de ez van. : (
0
2008. április 25., péntek 16:01
Annyira nem nagy ez a film, hogy külön megérjen egy hírlevelet. Örülök, hogy az xpress nem spammeli a postafiókomat.
Én is "törzsvásárló" vagyok, de hülyeség lenne elvárnom az 1%-os kedvezmény mellett, hogy még mindent elém is rakjanak úgymond.
0
2008. április 25., péntek 15:46
Hírlevél. Előzetes hírlevél. Erről beszéltünk, megemlítve, hogy mindketten VIP vásárlók vagyunk, és még egy hírlevél sem jött.
0
2008. április 25., péntek 15:44
De miért élvezne előnyt az aki VIP vagy törzsvásárló? ez olyan, mint ha egy meghatározott sorrendet állítanának fel vásárlási szokások alapján. Ha etikus akarok lenni, akkor az alapján kellene sorrendet állítani, hogy akik szeretik a filmet, azok előnyben részesüljenek a vásárlásakor, mert tényleg van olyan, aki meg sem venné, ha nem fém lenne. Nekem sem lenne itt a Transformers, ha nem olyan áron és ilyen fémkiszerelésben lenne. De mivel nem ír mindenki kritikát róla, vagy nem értékeli minden vásárló a filmeket, így marad, az aki kapja marja stílus. De nyugodjatok meg, biztos lesz még belőle.
0
2008. április 25., péntek 15:40
Szia sadie!

Én is sérelmezem,hogy nem kaptam róla egy kis infót,hogy adatbázisba kerül,mert bár otthon nincs netem,de megoldottam volna a virtuális lökdösődést is,mert ez a film nekem is nagyon bejött,és kedves emlék is fűződik hozzá.
Spongyabob:
remélem lesz még belőle,sok darab,de persze Én Xpresstől szeretném megvásárolni,nem mintha nagy dolog lenne elmenni egy multiba ami 50 km-re van tőlem,hanem innen szoktam vásárolni,és szeretnék még sokszor!
0
2008. április 25., péntek 15:34
Spongya Bob,
Mindenki lenyugodott. :D
0
2008. április 25., péntek 15:32
Gyerekek! Nem kell pánikolni. A kiadvány se nem online xkluzív, se nem xpress xkluzív, tehát valószínűleg lesz belőle offline boltokban megjelenéskor, fémdobozban is, ahogy mondjuk az összes többi fémdobozos, sőt még xpress xkluzív termékek is. Maximum el kell mennetek érte és nem az xpressnél fogjátok megvenni. Ha annyira kell, talán ez nem jelent gondot senkinek.
Szóval nyugi.
0
2008. április 25., péntek 15:20
Elnök,
Igen, én is rendeltem már fémdobozos változatot (Transformers), és ennek is örültem volna. De mondjuk én nagyon nagy hibának tartom, hogy nem küldtek hírlevelet, mert mondjuk ha küldenek egyet, amiben az áll, hogy adatbázisunkba ekkor és ekkor felkerül egy erősen csökkentett példányszámban megjelent, limitált kiadás, akkor azt az ember tudomásul veszi, felkészül rá, (a harciasabbak még virtuálisan lökdösődhetnek is érte:D), és akkor akinek jut, jut, akinek nem, az pedig így járt. Viszont én tényleg már csak azt láttam, hogy az előrendelési lista első helyezettje, és nem rendelhető. És szerettem volna ezt a kiadványt, nemcsak azért, mert limitált, és húú de jól néz ki, hanem mert szeretem a filmet, és szeretem, ha azok a filmek, amiket szeretek, megvannak egy kicsit exkluzívabb kiadásban. Mindegy.
0
2008. április 25., péntek 15:10
Ó, milyen kis butus voltam,de elolvasva jobban mondasz valamit!
Csak még jobban elolvasva a jövő heti info sem mondja hogy tuti biztos lesz még,mert a kiadótól függ!
Nem tudom hány darab volt,de ha ennyire gyorsan elment akkor iszonyat kevés lehetett.
Remélem a kiadó látja,hogy ez jó,és hozat vagy gyártat még!
0
2008. április 25., péntek 15:03
"Csak ugye a kérdések topikban sem válaszol Robi és itt sem,így marad az idegbetegség!"
ugyanezen topic 9. hozzászólását ajánlom figyelmedbe, melyben Xpress.hu elmondja, hogy csak egy nagyon minimális mennyiséget tettek rendelhetővé, de a jövő héten még lesz belőle, csak nem tudni mennyi.
0