Keresés

Legenda vagyok - LIMITÁLT FÉMDOBOZOS VÁLTOZAT (2 DVD) (DVD)

2008. április 25., péntek 14:58
Ezzel egyetértek, csak ugye nem a minőség határozza meg, hogy miből lesz fémdoboz, hanem a bevételek. Márpedig a Legenda vagyok igen sikeres volt. Engem egy Nem vénnek való vidék fémdoboz tenne boldoggá.
Mondjuk a CGI oroszlánok és őzek még hagyján, de a zombik azok nagyon gázak voltak. Jobb lett volna, ha Schwarzenegger és Ridley Scott közös produkciójaként készül el a remake.
0
2008. április 25., péntek 14:57
Hát tudod én is V.I.P. vagyok,és ezért esett rosszul,hogy egy szál DVD-t sem tudok rendelni ebből a kiadásból,pedig ezt a filmet vártam,és erre tessék nem lehet vásárolni,mert nincs!
Mármint fémdobozosban.
Pedig gyanítható volt hogy valami lesz,de ezt mégsem kaptam meg hogy vedd meg mert már vettél nálunk fémdobozt,mert ugye az sem volt rossz,de erre nagyon is vevő lennék!
Bízom benne,hogy Lesz még ebből a kiadásból legalább 1000 db,hogy minden törzsvásárló is tudjon venni magának.
Csak ugye a kérdések topikban sem válaszol Robi és itt sem,így marad az idegbetegség!
Szóval Robi/Xpress még mindíg él a kérdés:Lesz még limitált fémdobozos????
0
2008. április 25., péntek 14:51
Elnök,
Erről én is (mint sokan mások) lemaradtam. Gondolom azért van a nevem mellett a VIP vásárló, mert jól néz ki, de azért örültem volna egy előzetes hírlevélnek, hogy ne azt lássam meg először, hogy nem rendelhető, de mindegy. Igazán szólhattak volna, hogy lesz egy ilyen limitált (3-4 darab:D) változat, de mindegy. Lehet, hogy később még lesz belőle, fogalmam sincs, mindenesetre nem fogok az oldal előtt ülni, és percenként frissíteni, hogy a következő limitált adagba beleférjek. Marad a 2 lemezes változat.
0
2008. április 25., péntek 14:37
Szerintem a film igazi parasztvakítás !!! Nem méltó a fémdobozra .A film effektusaiért felelős vezetőt a fülénél fogva rángattam volna el az egyik állatkertbe ,hogy lássa milyennek kellene lennie egy "igazi"animált oroszlánnak ,szarvasnak, őznek.Majd egy hónapos National Geografic channel maraton. Végezetül pedig egy életfogytig tartó Resident evil játék(ok) végigjátszása(a 4. részt kivéve). Csak hogy derengjen a CGI-részlegnek,hogy milyen lényekkel kellenne ijesztgetni Kovács Vilmost. :)))
0
2008. április 25., péntek 13:44
És hány darab volt????
Na meg persze nekem biztos info kell,nem olyan hogy valaki visszamondja,hanem legyen!
0
2008. április 25., péntek 12:55
Szerintem nem kell aggódni, úgyis lesz, aki visszamondja, meg ha lesz lehetőség, lesz még pluszpéldány ebből is. Tehát nyugi.
0
2008. április 25., péntek 12:17
Basszus!
Erről nagyon lemaradtam!
Xpress légyszi csináljatok valamit!
Nekem kell ez a DVD ebben a kiadásban!
És erről hogyhogy nem kaptam hírlevelet,hogy lesz fémdobozos????
És nekem mint törzsvásárlónak nem lesz belőle???Ne már Akarom hogy ott legyen a polcomon!
0
2008. április 25., péntek 1:05
igen
0
2008. április 25., péntek 0:11
Will Smith szinkronja remélem Kálid Artúr lesz.
0
2008. április 25., péntek 0:08
Erről de lemaradtam. Remélem valahogy majd csak meglesz!
0
2008. április 24., csütörtök 14:38
Hja, hasonlít még sok ezer termékre és dologra amin a biohazard jel van. Egyébkét nem vírust, stb. jelent, hanem biológia veszélyt (kockázatot).
0
2008. április 24., csütörtök 13:03
De tényleg hasonló a 28 days later-hez!
de annak a borítój  1000x jobb :):)
De egyébként szerintem szépen megtervezték ezt is!!
0
2008. április 24., csütörtök 11:39
Ez az embléma nemzetközi. Azt hiszem, a vírusfertőzés-veszélyt jelenti (Biohazard).
0
2008. április 24., csütörtök 11:36
Wazz, erről nekem is sikerült lecsúsznom! :(
0
2008. április 24., csütörtök 8:21
A borító senkit sem emlékeztet a 28 nappal későbbre? :) Elég gáz így lenyúlni valamit...
0
2008. április 24., csütörtök 4:36
Ez tényleg szép! Ilyesmit várok a Cloverfieldhez itthon, ami kint megis jelent ilyenfajta dizájnban. Xpress csippentsetek még le néhány (száz) darabot, légyszíves :-)
0
2008. április 24., csütörtök 3:37
Sziasztok!

Akit érdekel,ezen a linken megnézheti hogy milyen a fémdoboz:
http://forum.dvdtalk.com/showthread.php?t=527612

Szerintem nagyon szép kis kiadás lesz ez :)
Ötletes!!
0
2008. április 24., csütörtök 2:58
Na basszus, ilyen az én formám, nem voltam én sem netközelben a nap folymán, erre már nem rendelhető...

Épp kérdezni akartam, hogy lesz-e ebből fémdobozos, mert az első normális film Xkluzív kiadásban, és lemaradtam róla. Nagyon remélem, lesz még belőle...
0
2008. április 23., szerda 23:50
Rémálom digire én is vevő lennék :-)
Remélem lesz még ebből a kiadványból, lemaradtam róla :-(
0
2008. április 23., szerda 22:33
Szia Xpress!Mennyi az annyi, amennyit itt hirtelen szétkapkodtunk?Szerintem az FHE még maga sem hiszi, hogy ennyire kelendőek lesznek /lennének ezek a fémdobozos limitált kiadványai! ;-)Tegyenek csak gyorsan egy próbát a Rémálom-digivel is! :-D
0
2008. április 23., szerda 22:32
Csak pusztán kíváncsiságból. Hány darab fogyott el hipp-hopp?
0
2008. április 23., szerda 22:14
Nekem már a kosaramban volt, és onnan pottyantották ki:(
Remélem lesz még.
Ennyire azért nem kéne limitálni valamit., nem?
0
2008. április 23., szerda 22:10
Ezt nem hiszem el, a munkahelyemen épp nincs net! Erre hazajönni... Nagyon remélem lesz még belőle.  És tényleg estefelé kéne felrakni...
0
2008. április 23., szerda 21:50
Akkor az lett volna, hogy pont Dömikének nem jut valami, ami sokaknak igen.
Ez a helyzet önmagában ellentmondott volna az univerzum egyetemes igazságának, a természet összes törvényének, és az utolsó példány elfogyásával bolygónk azonnal megszűnt volna létezni.
Még szerencse, hogy délelőtt volt 5 perced! :)
0
2008. április 23., szerda 21:45
Tényleg, sírnak a kiadók, hogy nincs igény ilyen kiadványokra... tényleg nincs :)
0