Keresés

Legenda vagyok - LIMITÁLT FÉMDOBOZOS VÁLTOZAT (2 DVD) (DVD)

2008. április 23., szerda 21:35
Kedves Xpress! Nagyon szépen megkérlek titeket, hogy szerezzetek még belőle, mert egésznap bent voltam a fősuliban és nem mentem nethez csak most és nem szeretnék lemaradni!
Ha itt már nem lesz előrendelhető, akkor lesz lehetőség arra, hogy a Saturnban vagy Mediaban meglehessen venni?

Előre is köszi!

Ja, és máskor este töltsetek fel ilyen kelendő terméket, amikor mindenki otthon van. :-)
0
2008. április 23., szerda 21:34

Azigen. Még jó, hogy nem lacafacáztam és betoltam a kosárba.
0
2008. április 23., szerda 21:28
De azért ez durva,h nem egész 1 nap alatt el is fogyott. Még milyen jó,h de.t fel tudtam nézni 5 percre és igy megtudtam rendelni. De mi lett volna ha nem tévedek erre. Mázlim volt. Ennyire kevés darab lesz belőle????? Mennyi az annyi????
0
2008. április 23., szerda 21:24
Rendben. Remélem lesz még belőle.
Fene se gondolta volna, hogy ennyire kelendő lesz...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. április 23., szerda 21:23
Sajnos ebből a dobozból csak minimális mennyiség lesz, de most csak a kiadó által garantált minimumot tettük előrendelhetővé. Várhatóan a jövő hét folyamán derül ki, hogy még mennyit tud a kiadó biztosítani a dobozból. Ha ennél többet, akkor újra rendelhető lesz.
0
2008. április 23., szerda 21:20
Szerintem biztos lesz még belőle,ne aggodj!
0
2008. április 23., szerda 21:11
Fasza! Akkor én már nem is tudom előrendelni? Pedig ma lett adatbázisba véve.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. április 23., szerda 20:24

Igen, egyet értek veled. Én is már nagyon várom a megjelenését. A külseje nagyon pofás...csak maradjon így :P
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. április 23., szerda 20:20
Remélem, hogy lesz több ilyen kiadás még az idén meg azután is.
Remek film, magyar feliratos extrás kiadás, szép fém, korrekt ár. Berendelve! Már holnap mennék érte. :)
0
2008. április 23., szerda 20:18
Hát ezt nem hiszem el! Mi történt? Rájöttek, hogy van még értelme normális, korrekt, gyűjtőknek való kiadást is piacra dobni? A Transformers fémdobozos sikere után jöttek rá???
Mindettől függetlenül köszönjük, én már most berendeltem!
0
2008. április 23., szerda 18:39
Végre egy általam is kedvelt film is kap Magyarországon fémdobozt, csak így tovább, ezek a kiadások teszik jobbá a Magyar dvd piacot. Köszönöm, berendelve
0
2008. április 23., szerda 15:55
kicsit drága, de az extrák feliratosak. berendelni!
0
2008. április 23., szerda 15:26
Köszi szépen FHE! Csak így tovább! ;)
0