Sajnos borzasztó, a mozink fórumán visítoztam, amikor kiderült a forgalmazó kiléte. Ráadásul a filmet hirdető banner is ronda, pixeles, igénytelen.
A film címe pedig durva bukta, elképzelem, ahogy a németet, franciát, stb. tanuló nézők pernrml ektvznek a pénztáraknál.
0
2009. december 2., szerda 8:18
17243
ha fellelhető lenne valahol a neten, szívesen idetenném a PARANORMAL ACTIVITY magyar plakátját is (szintén intersonic bemutató), melyen azóta is röhög a szakma. egyrészt kapásból ügyes húzás, hogy a címet nem sikerült lefordítani, ugyanakkor valamelyik okos azt hitte, hogy az eredeti plakáton szereplő szlogen is a címhez tartozik, így a film magyar címe egy darabig "PARANORMAL ACTIVITY - MI TÖRTÉNIK, MIKÖZBEN ALSZOL?" volt. csodálatos. na de vissza a magyar plakáthoz: a fejléc azt állítja, hogy ez minden idők legrémisztőbb filmje. ez az eredeti plakáton ugyebár egy idézet része, ráadásul egy "egyike" kiegészítéssel, a magyar plakát viszont csípőből elpuffantja ezt a bosszantóan demagóg kijelentést, de a legszebb mégis a következő szöveg (a formázást leszámítva akkurátusan próbálom idézni - fejből):
nézd meg PARANORMAL ACTIVITY és nem tudsz aludni.
ennek így sem nyelvtanilag, sem egyéb megközelítésben sincs semmi értelme.
0
2009. december 1., kedd 23:39
8977
Ebből épp az látszik, aki írta, fogalma sem volt, miről szól a film, de még fordítani sem tud rendesen, és ez a nagyobbik ciki!
0
2009. december 1., kedd 22:23
52684
A farmernak mindössze 3 órája és 10 perce van arra, hogy feltegye Wade-et a vonatra.
Nálam csak jobb angolosok járnak erre, de ezen a mondaton még én is mindig gurulok a röhögéstől. .)
most posts by TM
0
2009. december 1., kedd 22:15
8977
Nem lehetne az utolsó mondatot erre kicserélni? :) "A farmernak az a feladata, hogy feltegye Wade-et a 3:10-es Yumába tartó vonatra." Kérlek, Xpress.... ahányszor elolvasom ezt az ismertetőt a szőr feláll a hátamon!
0
2009. július 12., vasárnap 4:00
1193
Bizony, brutális lesz a képminőség:)
0
2009. július 12., vasárnap 3:47
8977
Ez egy nagyon jó film! Imádom a westerneket (persze a klasszikusokat elsősorban), és ez a film nagyon meggyőző volt számomra. Azonnali hatállyal berendeltem kintről kékben. Szerintem brutális lesz a képminősége. (A DVD-é sem volt rossz a full HD-s rendszeren, szóval nagyon is számítok a "képernyőről való lemászásra" (a la Mikey-Soft :))
0
2008. október 14., kedd 0:54
2967
Hát eléggé fura a film kiadása. Pedig az InterSonic már adott ki egy full extrás, a magyar piacon az egyik legjobb DTS-sel rendelkező Repülő tőrök klánját. Ott még a felirat is fehér volt. Na de itt. :-) Itt sárga. Mondjuk ez kevésbé zavar, de a felirat pixeles betűkből áll, ami viszont zavar. :-) Extrák legalább vannak (kevés), ennek lehet örülni. Annak viszont nem, hogy a borítón Bale arcszőrzeténél halványan egy kék festék pötty van elcsöpögve és elkenve! :-) Nem baj, ezért nem haragszok. :-) A kép mintha egy kicsit fátyolos lenne, de nem vészes. A hang jó. Örültem volna egy kétlemezes extra kiadásnak kiváló képminőséggel és hanggal. Az tényleg bosszantó, hogy az előzeteseket nem lehet túllépni, csak tekerni. De ez üzletpolitika, ugyanis megjött a kedvem Az ügynökség című filmhez. Lehet beszerzem. :-) De sebaj, 990 Ft-ért csoda számomra a mai premier megjelenések mellett. Mint ahogy itt is említve lett, ugyanannyit nyújt, mint egy FHE-s fapados 3000 Ft-os premier kiadás. Szerintem ennyiért bőven megéri. :-) Na majd BD-n remélem összejön úgy, mint a kinti kiadás.
Mindenesetre hajrá InterSonic! Bízok Bennetek!
0
2008. október 12., vasárnap 11:44
7926
Azt nagyon vártam én is,de kissé csalódást okozott.
0
2008. október 12., vasárnap 10:49
2601
A szokásos Intersonicos sajátosságok (sárga felirat, átléphetetlen előzetesek) ellenére szerintem ez egy teljesen korrekt kiadás. Jó kép és hangminőséget, valamint még egy kevés extrát is kapunk magyar felirattal és mindössze 990-ért. A Jesse James meggyilkolása háromszoros árért nem hozta ezt a szintet.
0
2008. október 12., vasárnap 10:27
7271
jama, légy szíves, told már be ide is: Hibás speckók. Köszi. Hadd hízzék a topikom! ;-)
0
2008. október 12., vasárnap 1:32
7926
Az Intersonic mindig nagyon ügyelt arra,hogy a lehető legnagyobb baromságot hordja össze a borítóin.A Manson Dvd-n is azok az égbekiáltó hülyeségek amik a borítón szerepelnek,hát ...
0
2008. október 12., vasárnap 1:14
866
Ez a film szebb,és jobb kiadást érdemelt volna.Nemcsak azért,mert megújulóban a western műfaj.Hanem,mert mi filmrajongók,DVD-gyűjtők nem azért ,várunk hónapokat egy film megjelenésére,hogy utánna a kiadvány úgy nézzen ki, mint akit kihánytak . Az Intersonic-nak ,pedig üzenem,hogy inkább menjenek árkot ásni,és filmeket még véletlenül se jelentessenek meg.
0
2008. szeptember 24., szerda 10:28
1430
Azért a sárga feliratot sem felejtették el, ugye? :)
0
2008. szeptember 24., szerda 9:18
17243
annyira szeretem, mikor fontos filmeket "kutyaütő" forgalmazók szerzik meg.
"Russel Crowe-val" és "Christian Bale-el". az egyiknek a neve nincs helyesen leírva, a másikat meg elválasztani nem sikerült a toldaléktól.
lehetne sorolni a további fogalmazási és helyesírási hibákat, de most csak ezt emelném ki:
"A farmernak mindössze 3 órája és 10 perce van arra, hogy feltegye Wade-et a vonatra."