Keresés

Mi a címe? (filmkereső)

2010. június 19., szombat 16:30
Creeper te tudsz ajánlani valamit?
0
2010. június 19., szombat 16:27
Jaj tényleg,már hallottam róla!
Most ez az új "őrület" :))
0
Gyehehehehe. :)
0
Last starfighter,Batlle beyond the stars,Earth 1-2,Buck Rodgers
0
2010. június 19., szombat 16:24
A The Human Centipede-et ki ne hagyd! :)
0
2010. június 19., szombat 13:50
Sziasztok!Én olyan európai horrorokat keresek amelyek elég brutálisak vagy felkavaróak!
Irányadóként itt van pár cím amiket már láttam:
-Isolation
-Eden Lake
-Hush
-Martyrs
-Ils
-Inside
Ha valaki tud segíteni az írjon pár címet!Köszönöm szépen!
0
2010. június 17., csütörtök 20:49
Nem konkrét film, de keresek bármilyen olyan filmet a 80-as évektől napjainkig, ami hatalmas/epikus űrháborús sci-fi és még jó is (az se hátrány, ha látványos), de nem Star Wars, Starship Troopers, Terminátor 4, Star Trek, Aliens, Battlestar Galactica, Stargate (Battlefield Earth sem játszik :D).
0
2010. június 14., hétfő 18:11
Sziasztok!

Nos, most én egy igazán különleges kéréssel fordulok Hozzátok, mivel egy eléggé szokatlan filmnek, egészen pontosan egy rajzfilmsorozatnak keresem az eredeti, angol címét!

Többször is probáltam már rákeresni pl. az IMDb-n, de nem sikerült semmit sem kiderítenem vele kapcsolatosan!

Még a nyolcvanas évek végén, a rendszerváltás előtt lehetett kishazánkban fogni az egyik gyermekcsatornát, rajzfilmcsatornát, ha jól tudom/emlékszem a Cartoon Network volt az!
Az a bizonyos rajzfilmsorozat nálunk magyarul sohasem ment tévében, illetve legjobb tudomásom szerint nem adták ki nálunk sem VHS-en, sem DVD-n.(Ezt onnan is tudom, hogy akárkit kérdeztem az egykori nyolcvanas évekbeli videózók, illetve a kilencvenes évek első felében videózók közül-minekünk csak 1994-ben lett videónk, ezért is kell ezt úgy érteni, hogy a  94 előtti videózókra gondoltam itt-senki sem emlékszik az alábbi rajzfilmsorozatra.)
Nos, hogy miért is írtam azt fentebb, hogy különleges maga az a sorozat?
Azért mert a következőről szól:
A sorozat tulajdonképpen arról szól, hogy régészek különböző ásatásokon 3 óriáslényt ássnak ki, melyek életrekelnek, és az USA-hiszen hol máshol játszódna-hadserege létrehozz egy speciális különítményt a három óriás lény elfogására.
Ja, azt kell tudni róluk, mármint a három lényről, hogy pl. az egyikük tulajdonképpen egy óriási csontváz, két hatalmas nagy szarvval (kb. úgy néz ki a koponyája, mint a nálunk is megjelent Transformers képregénysorozat-beli Álca Sárkánygyík).Valamint tudnak beszélni, és azt hiszem, legalábbis úgy emlékszem, de inkább csak rémlik, hogy bizonyos különleges képességeik is vannak.
Bevallom őszintén, hogy régebben szerettem volna  filmes lenni Hollywoodban, leginkább rendező, és a későbbiekben saját stúdiót alapítottam volna legszívesebben, magyarán szerettem volna az új Spielberg lenni, dehát itt fent azt hiszem sokan voltak így anno ezzel. ;-) :D:D:D
Ezt csak azért írom le, mert mindig is kifejezetten szerettem volna ezt a sorozatot megfilmesíteni, tehát nagyköltségvetésű, élőszereplős filmé feldolgozni!
Már akkor, mikor ezt anno minden hétvégén, amikor csak tehettem, az apámmal néztem, szóval már akkor nagyon izgalmasnak, filmszerűnek tetszett a sorozat.Mondtam is apámnak, hogy "ebből tök jó filmet lehetne csinálni"!"Olyan, mint a King Kong!"(Akkoriban láttam a családdal és pár rokonnal a King Kong élt a moziban, így számomra az volt "a" King Kong film-hiába, kicsi voltam, nem sokal később persze már tudtam, hogy az csak egy folytatás!:-) )
Tény, tényleg teljes egészében filmeszerűnek tetsző sorozat volt, remélem egyszer valaki jó, normális, és izgalmas filmet készít belőle!
Szóval a segítségeteket kérem!Pleas!
Előre is köszönöm!

"Ki akarja, hogy élete végéig Őrizzem?" ;-) :-):-):-)
0
2010. május 20., csütörtök 22:40
Két ázsiai film címét keresem, amiről korábban itt olvastam a fórumokon.

Annyira emlékszem, hogy az egyikben vakokról vagy szemüvegesekről volt szó (átvitt értelemben), a másikban meg egy távoli helyen élő közösségről, akik konfliktus nélkül élnek.

Az is lehet, hogy a "két" film ugyanaz.

Aki válaszol, előre is köszönöm.
0
2010. május 9., vasárnap 16:07
http://www.filmkatalogus.hu/A-vilag-legrosszabb-gyereke--f18250
0
2010. május 9., vasárnap 15:59
Nagy hirtelen ezt találtam,de,hogy mihez adták,újsághoz vagy külön,azt nem tudom!
http://magyarfilm.tvn.hu/kolyokido.html
0
2010. május 9., vasárnap 15:40
Igen,így van!Kulcsmásoló!
De most kicsit gondolkodva,azt hiszem Gergely Róbert az Öcsi a sztárban játszott,nem ebben a filmben.
0
2010. május 9., vasárnap 15:38
Az autószerelő talán Usztics Mátyás volt.
Vagy a kulcsmásolós. Már én sem emlékszem pontosan.
0
2010. május 9., vasárnap 15:36
A világ legrosszabb gyereke?
0
2010. május 9., vasárnap 15:10
Mustár volt és Kovács Robi nyomta Acél /vagy Aczél?/ Réka hajára.Jó kis film volt,volt benne egy Toldi nevű autószerelő??? is aki mindig a Toldit szavalta öcsivel.Meg talán a Gergely /Emmanuel/ Róbert is ebben játszott.De a címe nekem sincs meg. :(
0
2010. május 9., vasárnap 15:03
Lehet,hogy mustár volt,már sajna nem emlékszem,de kiadhatnák dvd-n,mert ezek a lakótelepi ifjusági filmek gyermekkoromban nagyon jók voltak!
Vajon melyik kiadóhoz tartozhat pl. ez a film " A világ legrosszabb gyereke?"
0
2010. május 9., vasárnap 15:02
Igen ez a film kellene!
0
2010. május 9., vasárnap 11:10
Nekem is ez a film ugrott be.  
Emlékszem a bélyeges részletre is, amikor az egyik kissrác a postatiszta bélyegeket elkezdi beragasztgatni az albumba, miközben asszem Bruce Lee filmeket néznek.
0
2010. május 9., vasárnap 1:04
Szerintem ez a Csukás István regénye nyomán készült Vakáció a halott utcában.
De lehet a Tótágas című film is, mivel mindkét filmben vannak ilyen jelenetek.
0
2010. május 8., szombat 23:13
A világ legrosszabb gyerekében nem fogkrémet nyomnak, hanem mustárt, és nem kislány, hanem kisfiú. Bélyeggyűjteményre nem emlékszem.
0
2010. május 8., szombat 23:09
Sziasztok!

Tudnátok segíteni,hogy mi annak a magyar ifjúsági filmnek a címe,ami egy lakótelepen játszódik?
Van benne olyan rész,hogy a kislány a bérház ablakából nyomja ki a gyerekekre a fogkrémet meg felmennek a kicsik megnézni a bélyeggyűjteményt stb.
Ez lehet nem egy filmben van és az is lehet,hogy" a világ legrosszabb gyereke" című filmben van/nak,de sajna nem tudom biztosra,de gyerekkoromban nagyon szerettem ezt a filmet!

Köszi! Üdv!
0
2010. április 22., csütörtök 15:47
Köszi neked is :-)
0
2010. április 22., csütörtök 15:46
Köszi :-)
(nemtom, hová lett a köszönő hsz-em, hát újra megköszönöm)
0
2010. április 22., csütörtök 14:48
Nekem meg a csaj címe kéne. :)
0
2010. április 22., csütörtök 14:22
Sziasztok!

Nekem egy sorozat címe kéne. Egy anya és lánya szerepel benne, a lány pedig egy különleges gyerek, hiszen az apja egy távoli galaxisból való (bár nem él a Földön). A lány pedig (az apja ajándékaként) képes megállítani az időt, ha összeérinti az ujjait, és visszaállítani azt, újra az ujjai segítségével.

Előre is köszi.
0