EZ AZ!!!! köszi Niwrok és Lord Picard!!!! és még youtube-on is fent van ezt nem gondoltam volna... el sem hiszem... holnap meg is nézem. :D
0
2010. március 14., vasárnap 22:57
6697
Ez lesz az: A hegy gyomrában
Jó pár hónapja, talán már éve is van, hogy itt Xpressen lett kiderítve, megtalálva, sokunk emlékezett rá, csak nem tudtuk már mi ez :)
0
2010. március 14., vasárnap 22:53
4595
Szerintem a Hegy gyomrában c. sorozatról van szó.
Itt egy link a youtubehoz, ott ahogy néztem az összes rész fent van.
http://www.youtube.com/watch?v=LC9ADVQkyzw
0
2010. március 14., vasárnap 21:51
5023
valamikor a 90-es évek derekán szombaton és vasárnap délelőtt az m1-en ment egy sorozat olyan 9-11 óra körül. kb nem sokkal a kereskedelmi adók beindulása előtt 1-2 évvel. a történetre nem nagyon emlékszem csak pár képre. kicsit horror szerű volt. voltak benne gyerekek akik közül az egyik a folyó mellett lakott (vagy tó mellett, a lényeg hogy víz) és a túloldalon volt egy másik ház ahol meg ilyen fura Ufo szerű fazonok voltak. ezek a fazonok emberi alakot öltöttek és kb. a mátrixos Smith ügynökhöz hasonlítanám őket. az ufo szerű embereknek volt egy alagútjuk amiben közlekedtek a ház és a város között. az alagút világos volt és ilyen takonyszerű váladék borította. ezek az ufo fószerek meg át tudtak alakulni ilyen döggé, amik úgy néztek ki mintha valakit nyakonöntöttek volna egy nagy tál üvegtésztából készült spagettivel. a gyerekek sejtettek valamit, hogy ezek gonoszok és nem emberek, de viszont a szülők nem hittek nekik sosem csak a sorozat végén. erre határozottan emlékszem mert volt egy két gyereknél nagy összeborulás a sorozat végén. szóval arról szólt hogy a gyerekek utánok nyomoztak és különféle kalandokba kerültek.
kb ennyi. ma, így visszagondolva ausztrál vagy új-zélandi sorozatnak mondanám, de ezt nem tudom megindokolni miért. viszont nem hiszem, hogy amerikai vagy europai lenne. minden hétvégén néztem és emlékszem, hogy az egyik szombati rész alatt uncsitesómat úgy megijesztettem, hogy utána verekedtünk is.
valaki ráismer erre?
0
2010. március 14., vasárnap 21:25
6264
A minap elkezdtem számolgatni ugyan hány film nem jelent meg itthon DVD-n,ami VHS-en még megvan és megvenném lemezes formában.
Hát még mindíg elég sok.
0
2010. március 14., vasárnap 21:22
6264
Még tékából láttam.Only for VHS. :)
0
2010. március 14., vasárnap 21:15
7252
Na megint kellene egy kis segítség... Elképzelhető, hogy Német filmről van szó: talán egy kórházban játszódik, ahol is egy gyilkos kezd öldökölni. Kivonul a rendőrség, TV, akik ráadásul rákapcsolódnak a belső kamerahálózatra és elvileg mindig mindent látnak - legalábbis ők azt hiszik. Ugyanis egy felvételt láttak, de ez csak akkor derült ki, amikor is a végén bementek, mert az utolsó kijövő "áldozat" a gyilkos volt. Jól összerakott film volt (talán ki is engedett a gyilkos párat a bentlévők közül és éppen akkor látszódott az "élő adásban is"), remekül adagolva mindent - és talán ezért is emlékszem úgy, hogy Német film volt, mert hogy nicsak, ők is tudnak ilyet.
Valaki esetleg?
0
2009. június 30., kedd 0:53
7252
Köszi!
Látom - pontosabban nem látom - , hogy DVD-n nincs... :-(
0
2009. június 30., kedd 0:32
1560
Gyilkosságból kitűnő-1998 Matthew Lillard
0
2009. június 29., hétfő 23:20
7252
Na most segítsen Valaki - így nagybetűvel! ;-)
Szóval ami nem ugrik be - de nagyon kellene a polcra, ha csak még nincs ott - , az egy "tini-horror? - inkább thriller"film: egy páran elhatározzák, hogy kinyírják a szobatársukat, mert így felmentést kapnak a vizsgák alól. Igen ám, de egy lány öngyilkos lesz emiatt, azonban később kiderül, hogy az illető mégsem halt meg - mármint akit közösen "megöltek"... és így tovább. Csavar-csavar hátán - ha csak az emlékek nem szépítik meg a filmet... Melyik film is ez?
0
2009. június 28., vasárnap 13:17
1277
Az a durva, hogy az animék 80%-ának köze van vmilyen óriásrobothoz, páncélhoz, amit a főhős irányít :D
0
2009. június 28., vasárnap 13:13
16458
Nincs közöttük? Hmm...
0
2009. június 28., vasárnap 13:12
1277
Köszi Vape a választ! :) Sajnos nincs közöttük...:( Ejha de idegesítő, hogy nem találom. Kb. 1éve jutott eszembe a sorozat, azóta keresem, kutatom, de nincs meg. :D
0
2009. június 28., vasárnap 12:56
16458
Esetleg a Gigantor :)
0
2009. június 28., vasárnap 12:54
16458
Hirtelenjében ezt találtam, olvasd végig, hasonló a kérdés itt is. Szerintem ebben megvan a válasz is.
0
2009. június 28., vasárnap 12:50
16458
Ebből én is láttam pár részt. Ha eszembe jut a címe, megírom :)
0
2009. június 28., vasárnap 12:47
1277
Sziasztok!
Kiskoromban, a 90 -es évek elején a SKY Channel-en láttam ezt a japán rajzfilmsorozatot. Igazából csak néhány képre emlékszem belőle: a jövőben játszódott, a főszereplő egy lány volt és óriás robotok belsejében ülve harcoltak az űrben idegenekkel, akik ember külsejű, több méter magas lények voltak, és egyszemélyes vadászgépekben ültek, melyek gömb alakúak voltak, és volt két "lábuk". Pfff..na, aki ráismer, igazi zseni! :D Sajnos többet nem tudok mondani róluk, de ezek a képek beleégtek az emlékezetembe. Már több oldalon is néztem, de eddig még nem akadtam rá. Ha valaki tudja melyik rajzfilmsorozat ez, kérem ossza meg velem! Előre is köszönöm! :)
0
2009. június 28., vasárnap 11:01
6697
Nem csoda, hiszen a HBO A golfbajnok címen adta :) A Stanley, a szerencse fia után nálam ebben a filmben bizonyította Shia LaBeouf, hogy érdemes lesz rá odafigyelni :)
0
2009. június 28., vasárnap 10:53
171
Ez az!
Nagyon koszonom! Kb masfel hete gondolkodom a cimen, de sehogyse jutott eszembe.
0
2009. június 28., vasárnap 4:04
2517
Ütős játék
?
0
2009. június 28., vasárnap 3:46
171
Sziasztok! Van egy film, nem emlekszem pontosan a cimere. Golf a kozponti temaja, egy gyerekrol szol, aki benevez egy versenyre. Az apja pedig kifejezetten ellenzi. Tudja valaki a cimet? Elore is koszonom!
Fontos lenne, emlékszem a filmre, de csak fél szemmel láttam egy német csatornán jó pár éve. Valami sci-fi horror volt a 2000 évek környékéről, amiben valamilyen tudóscsapat talál egy lezárt termet, valamilyen fúrás során, és a teremben találnak valamilyen állati maradványokat, de a maradványok szépen lassan életre kelnek, és az így kiszabadult szörny megöli a tudós csapat nagy részét, majd késöbb kiderül, hogy a szörnyet mások is próbálták megölni, de nem tudták, ezért bezárták abba terembe, amit a tudósok/ fúrók (nem tudom) kinyitottak. A végén nekik is sikerül bezárniuk oda. Eléggé B sci-fi/horror volt, és nem sokat értettem belőle, mert nem tudok németül. Ezért szeretném megnézni legalább angolul, de ahhoz kellene a címe is a filmnek, amiről fogalmam sincs. Ha valaki tudna segíteni ezután a láma leírás után, annak nagyon hálás lennék.