Egy nagyon régi horrorfilmnek szeretném a címét. Mindössze annyira emlékszem belőle hogy egy tengeren lévő olajfúró tornyon játszódik. Lefúrnak jó méyre és felszabadul a toronyra valami szörnyszerűség. Ennyi tudom nem sok. Valami nagyon agyonmásolt vhs-en láttam kb ezer éve.
Ez az, köszönöm. Egész nap a címen agyaltam, de nem ugrott be. Egyébként tényleg érdekes doku, ajánlom a megtekintését mindenkinek, magyar feliratot is lehet találni hozzá. Köszönöm még egyszer.
Én egy dokumentum filmet keresek, olyan 2010-2012 környékéről, ha jól rémlik. Skandináv volt, ha minden igaz, talán svéd. Arról szólt, hogy hogyan építik az atomhulladéknak a tárolót betonból a föld alá... Láttam 2x is, de nem jut eszembe a címe.
0
2018. február 8., csütörtök 9:01
262
Igen, pont ezért lennék kíváncsi a filmre.
0
2018. február 8., csütörtök 1:57
5528
Ez pont most zajlik élőben.
0
2018. február 8., csütörtök 1:12
262
Afrikában játszódik a film, aminek a címét keresem. Szegénységben élő emberek egy kis csoportja elhatározza, hogy a jobb élet reményében, mindent hátra hagyva, bármilyen áron eljutnak Európába. A kezdetben kis csoport egyre több támogatót gyűjt, az elégedetlenség lázadás/ok/ba torkollik. Talán a média is bekapcsolódik valamilyen formában. A lényeg, hogy az egyre terebélyesedő tömeg elindul észak felé, talán egy szellemi vezetőt is szereznek maguk mellé. Meg valami ilyesmi is elhangzik az európai nemzeteket vádolva: "Azért vagyunk mi szegények, mert ti gazdagok vagytok." A lényeg, hogy nagyjából ennyire emlékszem. A film utolsó kockáin megérkezik a hatalmasra duzzadt, fenyegető tömeg az észak-afrikai tengerpartra, aztán nyitva marad a befejezés...
Ötlet valakinek?
0
2018. január 11., csütörtök 19:20
2464
Közben meglett: Extraterrestrial 2014
0
2018. január 11., csütörtök 17:43
2464
Sziasztok. Nem tudja valaki,hogy mi a címe annak az idegen inváziós horrornak ami 2010 utáni és nem a Dark Skies? Arra emlékszem,hogy az egyik lény beleesik az úszómedencébe mert lelövik.Ilyen horrorfilm jellegű,az erdőben is menekülnek a szereplők.A vége felé az űrhajón is játszódik jelenet.A legvégén mindenkit megölnek a kormány emberei akinek köze volt az egészhez. Vékony nagyfejű tipikus alien figurák vannak benne.
Jó kis film volt de nem tudom már a címét.
0
2017. december 1., péntek 17:51
2464
Szerintem az Ügyfél lesz az,de mindenkinek köszönöm.
0
2017. december 1., péntek 9:20
390
In a better world?
0
2017. december 1., péntek 8:03
4596
Én is gondolkodtam rajta, hogy melyik mennyire tekinthető "bosszúfilmnek", hiszen sokat, gyakorlatilag mindet láttuk közülük... de nem jutottam sokra. Amennyire a Bikanyak "bosszúfilm", akkor akár az Ügyfél vagy a Vadászat is lehetne az...
0
2017. november 30., csütörtök 22:56
8260
Bikanyak?
0
2017. november 30., csütörtök 20:28
2464
Kicsit ellentmondásos amit írtam de nem találom.Azt hiszem dvd-n is kiadták itthon.
0
2017. november 30., csütörtök 20:27
2464
Sziasztok.Melyik az a maximum pár éves film ami egy bosszútörténet és jelölve volt a legjobb idegen nyelvű film oscarra? Egy podcastben ajánlották de elfelejtettem a címét. 2016-os vagy 2015-ös de a jelöltek között nem találtam.
0
2017. november 26., vasárnap 10:36
2693
Bár csak egyszer láttam, de én nem emlékszek szőke kigyúrt srácra. A többi stimmel, de annyira filmes klisé, hogy akár egy oardóiában is lehetett. Az American Graffitit be lehet azonosítani., mert jellegzetes 60-as évekbeli autók vannak és számok - meg Harrison Ford is befigyel.
0
2017. november 26., vasárnap 1:20
154
Nem biztos de amit keresel az nagy valószínűséggel az 1973-as American Graffiti magyarul Amerikai Krétafirka lesz melyet George Lucas irt és rendezett... nekem elsőre ez ugrott be a leírásod alapján... itt jegyzem meg, hogy van a filmnek egy második része is.
0
2017. november 25., szombat 4:40
1496
Egy ismerősöm keresi ezt a filmet, én nem tudtam neki segíteni. Idézem:
"Annyira emlékszek a filmből amit keresek,hogy egy szőke hajú srác szereppel benne,kivan gyurva,tele van régi amerikai autókkal,és annyi jelenetre emlékszek belőle,hogy isszák a sört,vannak ott lányok fiúk,és valaki beléjük köt és elkezdenek verekedni."
0
2017. október 6., péntek 22:44
144
:) Ez gyorsan ment!!! :) Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget,profi vagy!!!!!
Egy jó barátom keress egy filmet,annyit mondott,hogy egy fickó feltalál egy szemüveget amin keresztül másként látja a világot,ja meg a pénzre is ránéz és más szimbólumok vannak rajta.
Köszi!!
0
2017. június 13., kedd 19:14
16090
orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.