Keresés

Mi a címe? (filmkereső)

2017. június 13., kedd 19:14
Sziasztok!

Én nem címeket keresek, hanem filmeket, valamilyen formában. Ha valakinek, bármilyen formában megvannak ezek a filmek, akkor felvenné velem a kapcsolatot? Évek óta vadászom őket, sikertelenül...

http://port.hu/adatlap/film/tv/a-szinesz-a-szineszno-es-a-gyerek-un-figlio-a-meta/movie-7382

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. június 13., kedd 13:16
Köszi, ez az a film.
0
2017. június 13., kedd 13:13
Talán ez? :

http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=12468&VID=066-1005215558-63858771582396907
0
2017. június 13., kedd 13:09
TV-ben láttam régebben ezt a filmet. Szerintem olyan 2010 körüli film lehet. Valamilyen öreg múzeumi biztonsági őrökről szól. Valamit el akarnak szállítani a múzeumból, és akkor az őrök kitalálják, hogy ellopják azt a műtárgyat az átszállítás közben. Valami ilyesmire emlékszem belőle. Tudja-e valaki, hogy mi ez a film?
0
2017. június 4., vasárnap 21:38
Szia!

Köszönöm igen ez az :)
Lara Flynn Boyle csak nem emlékeztem az arcára, pedig akkor beugrott volna.
Ezer hála :)
0
2017. június 4., vasárnap 18:58
Szia!

Ami a szexet illeti a film címe.
0
2017. június 4., vasárnap 17:11
Sziasztok!

Keresek egy vígjátékot. Sajnos nagyon kevésre emlékszem belőle, mert nagyon régen láttam.
Van benne bírósági tárgyalás, de nem tudom, hogy gyilkosságot vagy csalás vagy nemtom mi után nyomoznak.
Elég sok szexjelenet volt benne, amit az egyik csaj a tanúk padján el is mesél, asszem a liftben csinálták és az megmaradt, hogy "a vicces fiút a vicces kislányba" így emlegette a női és férfi nemi szervet, meg asszem az egész tárgyaláson így fogják nevezni őket.

Ha valakinek ennyi alapján beugrik az írjon. Sajnos színészekre nem emlékszem belőle legalább 10 éve h láttam.
0
2017. június 4., vasárnap 14:42
A leírtak alapján én is arra tippelek. Danny Glvoer is Joe Pesci a két főszereplő. Glover aki alvajáró, fel is gyújt így egy szállodát. Pesci-be meg a villám csap bele.
0
2017. június 4., vasárnap 10:16
Kõszi.
0
2017. június 2., péntek 23:43
Csalimadarak?

Nem láttam a filmet, de valami ilyesmi a storyja.
0
2017. június 2., péntek 22:37
Sziasztok.
Melyik az a film amiben egy fekete és aegy fehér fickó horgászni indul,de már az elején ellopják a kocsijukat és kézzel húzhatják a trailert amin a csónak van.Egyre nagyobb balhékba keverednek,még egy szállodát is felgyújtanak miközben ők mindig megússszák az összes galibát.Szinte észre sem veszik,hogy pusztítást hagynak maguk után.
Jó kis vígjáték,régebben rengetegszer láttam tv-ben.
0
2016. december 1., csütörtök 0:28
Valamikor a 70-es évek végén láttam egy filmet, magyar tv adta, és azóta próbálom beazonosítani. Amire emlékszem belőle: harctéri jelenet, egy német páncélozott járműben egy amerikai katona /fogalmam nincs, hogy kerülhetett oda/ és talán saját bajtársai lövik csata közben, ő pedig folyamatosan kiabál, hogy "ne lőjetek!" Vagy valami ilyesmi.:)

Még egy jelenetre emlékszem, ez volt az első film, amiben olyat láttam, hogy fás-erdős vidéken próbál leszállni egy kisrepülő, ami nagyjából sikerül is neki. Viszont landolás után folyamatosan beakad a fák közé és és letörik egy-egy darab a szárnyai végéből. Végül csak a törzs marad, de az tovább gurul sértetlenül. Az is lehet, hogy a két részlet két külön filmből való, de a 70-es évek vége az biztos...

Köszi a segítséget!
0
2016. november 12., szombat 17:27
Volt egy hongkongi karatés film amiben egy srác volt a főszereplő csak a végére emlékszek mikor egy vakot megsüketített meg egy süketet megvakított,de ezekkel az elején párszor megverekedett.De a film címére nem emlékszem.Azt hiszem 80-as években készült vagy előbb.Még arra emlékszek hogy a srác apja arra tanított meg hogy kell a megsüketíteni valakit vagy vakítani.
0
2016. október 26., szerda 18:48
Nem tudom mi az első,de én is kíváncsi lennék a címére. Úgy rémlik,a film nyitójelenete az,hogy egy kisgyerek beleesik valami kútba. A lehallgatás véletlenül történik, a magánnyomozó eredetileg talán valami hűtlen férjet figyel. Film végén van valami helikopteres vagy kisrepülőgépes üldözés. És ha jól emlékszem,az egész ügy valami drasztikus környezetszennyezés eltussolása miatt van.
0
2016. október 26., szerda 16:17
Ez lesz az, köszönöm!

Esetleg valami tipp az elsővel kapcsolatban?
0
2016. október 26., szerda 9:42
A második szerintem a Fehérnemű hadművelet.
0
2016. október 26., szerda 9:24
Két filmmel kapcsolatban kérnék segítséget:

Az egyiket valamikor a 80-90-es években láttam, és a következő jelenet maradt meg: Egy felhőkarcoló valahányadik emeleti lakásában egy 4-5 fős társaság beszélget. Egyikük egy vörösborral teli pohárral kezében odalép az ablakhoz. Elhúzza a függönyt és a poháron keresztül kinéz a napfénybe. Ekkor egy éles csík jelenik meg a folyadékban, amiből arra következtet az illető, hogy lehallgatják a társaságot...Emlékeim szerint olyan Kék villám stílusú high-tech kémes-kémkedős filmről van szó, de lehet, hogy nem.

A másik filmet még régebben láttam. Valahol partközeli vízeken vagyunk egy tengeralattjáróban. Valaki a személyzet tagjai közül mutogatja a gép működését egy laikusnak. Aztán véletlenül elindítanak egy torpedót, ami megsemmisít egy parton várakozó teherautót.

Köszi a segítséget!
0
2016. szeptember 20., kedd 22:06
https://www.youtube.com/watch?v=kPpaaVVrbms  itt az egész film.
0
2016. szeptember 20., kedd 15:36
https://youtu.be/1-ziYjpf08k
0
2016. szeptember 20., kedd 15:29
Ennek van valami youtube-os film előzetese?
0
2016. szeptember 20., kedd 15:25
A Fenyegetés 1980-as, épp belefér. :)
0
2016. szeptember 20., kedd 15:24
Ez egy 1980-as évekbeli film volt.Szóval régi lehetett.
0
2016. szeptember 20., kedd 15:20
Leírás alapján nekem a Fenyegetés ugrott be, de lehet tévedek.

http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=12490&VID=066-413194609-46868482519097682
0
2016. szeptember 20., kedd 15:11
Régóta keresem annak a film címét amióta csak részletet láttam belőle még vhs-en láttam csak az elejét ez volt benne úgy kezdődőt hogy pár pasi megy az erdőben és valami csillagszerű lény rátapad az arcára ez valami horror lehet sajna csak ennyit láttam belőle,mert kikapcsolták.
0
2016. június 7., kedd 22:28
Szerintem a 2000-es Alvás! ZAVAR (Chasing Sleep) című film Jeff Daniels főszereplésével.
0