Keresés

Mi a címe? (filmkereső)

2016. június 6., hétfő 20:49
Köszi, de ezek nem tinivígjátékok :)
0
2016. június 6., hétfő 20:45
Rajtaütés? Dredd? :)
0
2016. június 6., hétfő 20:41
Sziasztok,
keresek egy amerikai tinivígjátékot.
A srácoknak fel kell jutniuk egy ház legfelső emeletére. De csak akkor mehetnek egy szinttel feljebb, ha az adott emeleten teljesítették a próbát.
0
2016. január 26., kedd 16:01
A Film+ -on láttam párszor a filmet.
A főszereplő hasonlít fizimiskára a következő színészekre: Bill Pullman, Stellan Skarsgard - csak fiatalabb kicsit és szőke. Az istenért sem jut eszembe a neve, pedig nem ismeretlen. Még csak be sem ugrik, hogy mikben játszott.

Tehát a filmben egy egyetemi(?) tanárt alakít, akinek eltűnt/nem jött haza a felesége - inszomniában kezd el szenvedni; végig a házban játszódik, és itt is keresi fel őt az egyik diákja (aki kikezd vele) meg a rendőrök is.
A vége az, hogy ő ölte meg a feleségét valami vita kapcsán, és lent van "elrejtve" a pincében.
Help me! :D
0
2016. január 13., szerda 19:10
Neked is. :)
0
2016. január 13., szerda 19:09
Jaj köszönöm szépen.
0
2016. január 13., szerda 17:49
Ez gondolom a Bazi nagy francia lagzi, bár ott négy lány van, sorban arab, zsidó és kínai férjekkel, illetve egy elefántcsontparti vőlegénnyel :).

Itt is kapható:).
0
2016. január 13., szerda 17:48
Kedves Piemaker!

Ez lesz az: Bazi nagy francia lagzik http://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=115812

0
2016. január 13., szerda 17:42
Sziasztok!
Munkatársam keres egy filmet.Ment a TV-ben de lemaradtak róla.

Egy családról szól ahol három lány van.Az egyikük egy arabhoz megy feleségül,a második valami más származásúhoz.Mikor a legkisebb is párt választ az anyja megkérdezi,hogy ugye keresztény a fiú?Azt mondja,hogy igen de kiderül,hogy fekete a srác.Az anyja megjegyzi,hogy legalább színes lesz a család.

Remélem ennyiből tudja valaki.Valami romkom lesz szerintem.
Előre is köszi annak aki ír.
0
2015. szeptember 30., szerda 11:50
Nem mondom, Te mondod! :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 30., szerda 11:45
Kár, hogy dvd-n nem jöttek ki... :P
0
2015. szeptember 30., szerda 11:43
Én is kb. ilyen rajzfilmeken nőttem föl. Anyám gyanútlanul megvette, mert ugye mese. Aztán, amikor bejött a szobába és meglátta mit nézek, elsápadt. :) Aztán jött az x-akták titokban, és onnan már nem volt megállás...

Ezek voltak azok. !! valaki esetleg szintén ismeri őket? Aki esetleg nem látta még őket, mindenképpen érdemes, még felnőtt fejjel is, különösen ezt a hármat.
Az üveggömb:
https://www.youtube.com/watch?v=tdXeC3Bg1UA
Kékszakáll:
KÜLSŐ LINK
Jorinde és Joringel:
KÜLSŐ LINK
0
2015. szeptember 29., kedd 23:41
Kiszaladt
0
2015. szeptember 29., kedd 23:34
Már, bocsánat ez kiszáradt...
Ne haragudj!
0
2015. szeptember 29., kedd 23:33
Nem mondod,hogy 46 éves vagy!
0
2015. szeptember 29., kedd 23:28
Lehet, hogy tévedek, de az 1986-os ausztrál Malcolm jutott eszembe. Ha nem erre gondoltál, akkor vedd úgy, hogy ajánlottam egy filmet, ami szerintem tetszene. Magyarországon Féleszű feltaláló címmel is futott.
0
2015. szeptember 29., kedd 23:25
A Kacsamesék félbehagyása nekem is élőben átélt emlék volt, igaz, már 24 éves voltam, de egy presszóban gyűltünk minden vasárnap és a Disney-mesedélutánt néztük sörözés közben. :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 29., kedd 23:08
Sziasztok!
Egy filmet keresek, ami emlékeim szerint talán francia. Úgy emlékszem egy széfrablás áll a középpontban és mintha lett volna egy dupla ajtó (átlátszó) a zsákmány felé vezető úton, amit egy piros távirányítós autóval cseleztek ki, hogy kinyíljanak. Az a jelenet marad még meg belőle, hogy sokat gyakorolják, hogy egy szűk részen (talán 2 ház sarka között) villámgyorsan átjöjjenek és az éles helyzetben ott szorulnak az üldöző autók.
0
2015. július 28., kedd 9:41
:D
Hát igen, a 90 évek (főleg az első fele) olyan kor volt, amikor a rajzfilmekről automatikusan azt gondolta minden szülő, videotékás, TV műsor szerkesztő stb. hogy bármi ami rajzfilm, azt differenciálatlanul le lehet vetíteni a gyerekeknek. Nem volt olyan, hogy ez inkább 12 éven felülieknek szól, az meg meg inkább a hat éveseknek. Így futott bele egyik gyerekkori barátom a nagyszülő látogatáskor a falusi videotékában a Karmok harca című macskás cuccba, ami szintén nem egyszerű történet :)

Nos a békásra időközben megtaláltam a választ: Szivárvány tavi kalandok (The brave frog). Kíváncsi vagyok a rajzfilm felnőttként is annyira durvának fog-e hatni, mint gyerekként.
Ezt egyébként egy barátoméknál láttuk. Ott betették a szülők, hogy aranyos kis mesefigurák vannak a kazetta borítóján, jó lesz.
A levágott fejest pedig valamelyik TV adta le, ott apám akkor kapcsolta el, hogy ezt inkább ne nézzem :D De pont ezért megmaradt.
Gondolom arról a kollektív sokkról ne beszéljünk, amit a Kacsamesék brutális megszakítása okozott Antal József halálakor. Az is bennem él.
0
2015. július 27., hétfő 21:44
És ezek után megsem lett belőled egy Dexter? Nem semmi.
0
2015. július 27., hétfő 21:11
Gondoltam felélesztem ezt az egy éve halott topicot és egyben adok egy fejtörőt a fórumtársaknak, hátha valaki ismeri a választ.

Gyerekkoromból vannak ezek az emlékek, ezért semmi konkrétabbat nem tudok ezekről a rajzfilmekről (!), de mindkettőben volt egy-egy olyan traumatikus jelenet, ami miatt szeretném tudni mik is voltak ezek.

Az első, gyanúm szerint azon kevés anime egyike lehetett, ami a 90-es évek elején bejött hozzánk, ezért akik már akkor is képben voltak e műfajjal talán tudják.
A történet egy édesvízi tóban játszódott, amiben egy nagy, dagadt béka volt a főnök, amolyan maffiafőnök, és volt egy harcsabajszos, édesvízi rák vele, az volt a verőembere. És szerintem gyerekkorom egyik legbrutálisabb filmjelenete volt, amikor ez a béka kitalálta, hogy teknőstojást szeretne enni, ezért elküldte a rákot, hogy a kismama Teknőstől vegye el a tojásait. A főhősökről már azt sem tudom miféle lények voltak, de a lényeg, hogy a mamateknőst egy brutális jelenetet követően agyonveri a rák az ollóival, a tojásokat meg megeszi a béka. Emlékszik erre valaki?

Volt egy másik rajzfilm, ami úgy kezdődött, hogy egy fiú valamelyik szülőjével árult zöldséget a piacon, ahol egy öregasszony vett tőlük egy fej káposztát, és megkérte a szülőt, hogy a fiú kísérje őt haza, mert nehéz a káposzta. A fiú elmegy vele, majd a banya otthon belenyúl a kosárba azzal a szöveggel, hogy: - Nézd mi van a kosaramban...
Azzal elővesz egy vöröslő, elvágott emberi fejet.

Na ismeri valaki ezeket? :)
0
2014. július 25., péntek 20:11
Köszi az infót. Valahogyan sejtettem, hogy nem jutott el nálunk a DVD megjelenésig.
0
2014. július 25., péntek 20:10
Köszi, találtam valamit. :) Bár állitólag recseg a hangja, de azért teszek vele egy próbát.
0
2014. július 25., péntek 12:49
Kölcsönzői VHS-ig jutott nálunk.
most posts by TM
0
2014. július 25., péntek 12:30
Ha nem gyáriban is megfelel akkor tudok segíteni :) Itthon ki sem adták ha jól tudom.
0