Keresés

Mi a címe? (filmkereső)

2013. december 10., kedd 16:21
Mekkora király vagy, szerintem ez lesz az!
Igen, most, hogy mondod, a békás jelenet is dereng.
Amúgy belenéztem... hát igen, miktől nem fosott az ember kicsi korában... :D
0
2013. december 10., kedd 3:45
Nem Tobe Hooper Támadók a Marsról című filmje volt? A film ugyan 1986-os, de több éves késéssel mutatták be a magyar mozik, és tévében szerintem valamikor a 90-es években ment. Olyan jelenetre nem emlékszem, amikor a kegyetlenül irritáló nőszemély megevett egy hatalmas eleven békát?
0
2013. december 9., hétfő 23:08
Na fórumtársak, most lesz egy igazán kurva nehéz kérdésem, ugyanis emléktöredékekről is alig beszélhetek a film (?) kapcsán.
Olyan 4-5 éves lehettem (1995-96 táján lehet érdemes keresgélni), és bár sok konkrétumra nem emlékszem, mégis valamelyik nap eszembe jutott egy részlet, és baromira érdekelne, hogy mi is lehetett ez.
Szóval: lehet, hogy egy sorozatról van szó, lehet, egy filmről, ez számomra se tiszta már. Annyi rémlik, hogy a főszereplő egy 10-12 év körüli fiú volt, illetve még pár kép és mozzanat. Az egyik, hogy egy üres, kietlen iskola folyosóján menekül asszem a gondnok elől, aztán pedig az, hogy belép egy másik világba, ami kibaszottul bizarr. Olyan, mintha az emberi szervezeten belül lenne, a falak lüktetnek, minden vörös, talán még az ereket is lehet látni a falakon. Innen akar kimenteni vagy valami kiscsajt, vagy valami tárgyat, és a főellensége valami kegyetlenül irritáló nőszemély. Kb. csak ennyi maradt meg, lényeg, hogy annyi idősen valami eszméletlen groteszknek és bizarrnak hatott az egész film/sorozat.
Ha bárkinek bármi szempontja, ötlete van, szívesen fogadnám, szeretnék szembenézni a múltam démonaival! :D
0
2013. november 20., szerda 18:19
Én nem is tudom mit mondhatnék..

A köszönöm nem tükrözi kellőképpen a hálámat.

NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!

Respect bigman!
0
2013. november 19., kedd 19:48
And-Rush

Kevin és Perry a csúcsra tör?
0
2013. november 19., kedd 18:22
Sziasztok!
Nagyon régóta keresek egy filmet amit még anno moziba láttam olyan 95 és 2000-között.
Egy vígjátékról lenne szó amiben két srác megelégeli az addigi életét és elindulnak hogy becsajozzanak. Azt hiszem Miami-ba mennek vagy valami hasonló helyre.
Rögtön a reptéren ki is szúrják életük szerelmeit akik iszonyat rondának vannak ábrázolva(nagyon kövérek és nagyon pattanásosak)
Csak néhány jelenet foszlány rémlik még fel:
-strandon fürdőzés közbe vízbe sz**ás ami később valaki szájába úszik
-lányok készülődése a randira(orbitális pattanások kinyomása a tükörre)
Kb ennyi.
A mozi plakát emlékeim szerint kísértetiesen hasonlított a jay és néma bob vissza vág plakátra meg a film címe is valami efféle lehet(valaki és valaki visszavág) de lehet ezt csak azért hiszem mert az is akkor mehetett a moziba.
A google-be már mindent beírtam ami a megoldásra vezethet de ez idáig eredménytelenül.
Nem mondom hogy életem filmje volt de azért nagyon idegesít hogy nem találom meg...
Előre is köszönöm a segítséget!
0
2013. november 18., hétfő 20:08
S.W.A.T.-Különleges kommandó
0
2013. november 18., hétfő 18:25
Nem tudom melyik filmben volt ez: talán az FBI körbezár a házában egy bűnözőt, belőnek a falba egy horgonyt, hogy kirántsák, majd a bent lévő ember a horgonyfej megjelenését a: kibaszott ufók felkiáltással nyugtázza.
0
2013. november 13., szerda 14:38
Amire én gondolok az nem sorozat volt, hanem egy film. Úgyhogy az más lesz.
0
2013. november 13., szerda 14:21
Esetleg nem a Lakótelepi gyerekek ez egy csehszlovák ifjúsági sorozat volt a nyolcvanas években adták a szünidei matinéban .Csak pontosan nem emlékszem hogy már mirröl szólt.
0
2013. november 13., szerda 13:58
Egy régi ifjúsági film címét keresem. Ha jól emlékszem, akkor a nyolcvanas években készült, és talán csehszlovák volt. Egy bolt elől minden reggelre ellopták benne a kiszállított kefírt vagy joghurtot vagy valami hasonlót. És a közelben lakó gyerekek meg nyomoztak az ügyben, hogy ki lehetett a tolvaj. Ismeri ezt valaki? Mi a címe?
0
2013. augusztus 22., csütörtök 22:00
Azt láttam de sajna nem.
0
2013. augusztus 22., csütörtök 20:56
Piaf?
0
2013. augusztus 22., csütörtök 20:33
A Fame sem az. :)
0
2013. augusztus 22., csütörtök 20:28
Köszi.
Ezek közül egyik sem.Próbálok visszaemlékezni a trailerre.Komoly hangvételű cucc,talán zongora is volt benne.Dráma is egy kicsit.
Ha beugrana az a színésznő akkor megtalálnám egyből.
0
2013. augusztus 22., csütörtök 20:02
Az újak közül most csak ezek jutottak eszembe:

Dreamgirls
Reflektorfény
Cadillac Records
0
2013. augusztus 22., csütörtök 19:51
Bocs a sok szóismétlésért. :)
0
2013. augusztus 22., csütörtök 19:50
Sziasztok.
Egy olyan filmet keresek aminek régebben láttam az előzetesét de elfeledkeztem róla.
3-4 éve lehetett és igaz történet alapján történt.
Egy nő híres musical vagy nem tudom milyen énekes akar lenni és ezt mutatja be a film.
Híres színésznő játssza,de nem ugrik be,hogy ki.
Nem a Nine vagy a Burlesque az tuti.
0
2013. augusztus 16., péntek 21:27
Köszönöm, valóban a Sátán követei című film, amit kerestem.
0
2013. augusztus 16., péntek 14:35
Szerintem is a A sátán követei, bár a főhős nem a sátán, hanem csak annak eszköze. A leírás alapján lehetne még a Belfegor a pokolból, de az színes és olasz. Egyik film sem horror, előbbi romantikus dráma, utóbbi vígjáték.
0
2013. augusztus 16., péntek 13:31
erre gondolnék:
http://thelastdrivein.com/category/the-players/jean-marais/
0
2013. augusztus 16., péntek 13:30
The Devil s feet? nekem ez ugrik be erről.
0
2013. augusztus 16., péntek 13:29
Én arra tippelnék, hogy Marcel Carné A SÁTÁN KÖVETEI című 1942-es filmjéről van szó, melyben Jean Marais tényleg nem szerepel.

http://www.port.hu/a_satan_kovetei_les_visiteurs_du_soir/pls/fi/films.film_page?i_film_id=6659&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2
0
2013. augusztus 16., péntek 11:37
Ismét segítséget kérnék. Egy fekete-fehér, szerintem francai (ez csak benyomás) filmet keresek. A történet a középkorban játszódik egy várban, ahová egy lovag érkezik, aki azonban maga az ördög. A film nem horror, valamiért úgy rémlett, hogy Jean Marais a főszereplője, de az ő filmjei között nem találom.
0
2013. július 9., kedd 11:48
http://port.hu/rejtelyes_alkony_twilight/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=3458&i_city_id=-1&i_county_id=-1
most posts by TM
0