Keresés

Mi a címe? (filmkereső)

2011. február 20., vasárnap 0:19
Arra tippeltem én is,de nincs a nálunk megjelent DVD-n ilyen jelenet.Azt nem tudom,hogy van-e kimaradt jelenet ami nincs a lemezen.Vagy hogy ami nálunk megjelent az vágott-e?
0
2011. február 20., vasárnap 0:01
A borzos szerintem a Butch Cassidy és a Sundance kölyök, de már régen láttam.
0
2011. február 19., szombat 23:43
Hátha tud valaki segíteni.Egy Western filmet keresek,de olyan rég láttam,hogy nem sok minden maradt meg belőle.Amire emlékszem az az hogy két haver ki akar rabolni egy bankot,de előzőleg az egyiket levizeli egy borz amitől rettentő büdös lesz.Tudom nem sok,de talán elég jellemző momentum.És mintha lett volna egy olyan jelenet is amikor a vasútállomáson a víztartályban ülve az egyikük megszólal:Emeltem a vízszintet.De lehet hogy ez már egy másik film.Remélem tudtok segíteni.
0
2011. február 19., szombat 0:40
Nincs mit.Egyébként jó film.
0
2011. február 19., szombat 0:03
Köszi neked és Bégének is!
0
2011. február 18., péntek 19:04
Úgy emlékszem Magyarul az Őslakó címen futott.
0
2011. február 18., péntek 18:35
http://www.imdb.com/title/tt0756683/ emitt van. man from earth
0
2011. február 18., péntek 18:31
Sziasztok!
Melyik az a film amiről a minap beszélt Voga a Bumerángban?
Azt mondta arról szól,hogy egy emberről kiderül hogy már több mint 2000 éves és mindenfélét kérdezgetnek tőle ezzel kapcsolatban.
Azt is mondta,hogy kevés helyszínen játszódik,többnyire csak beszélgetnek benne.
Sajnos nem jut eszembe több infó róla.
0
2011. február 8., kedd 13:54
Sehol nem utalnak rá, de szerintem a Kettős kockázat sztoriját egy 1972-es olasz filmből (Az igaz és a hamis - Il vero e il falso) lopták, akarom mondani az ihletet ebből merítették. A főszereplőnőt Paola Pitagora, a nyomozót Terence Hill alakította. Egész jó kis film volt, nem csodálkoznék, ha az Ultrafilm (ha még létezik) egyszer csak kiadná.
0
2011. február 7., hétfő 21:40
Köszi!:)
0
2011. február 7., hétfő 21:29
Kettős kockázat.
0
2011. február 7., hétfő 21:29
Ez úgy hangzik, mint a Kettős kockázat:

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=618&VID=R96369352322298338
0
2011. február 7., hétfő 21:25
Sziasztok!
Egy film címét keresem!

A tartalom lényegében annyi, hogy a férj eljátssza a saját halálát
a rendőrség  a feleséget vádolja, elítélik.
Mikor kiszabadul a börtönből megtudja, hogy a férje
életben van. Bosszút áll és tényleg megöli a férjét, de már
nem tudják elítélni, mert Amerikában kétszer ugyan azért
nem ültetnek le.

Előre is köszi!:)
0
2011. január 10., hétfő 19:54
Szia!

Köszi, ez az a film amit kerestem! A szinkront én is hiányolom.
0
2011. január 10., hétfő 2:13
Az első gondolom a Praclifalva lakói, angolul Paw Paws.
0
2011. január 9., vasárnap 23:43
Én egy mesesorozat címét keresem, pontosabban kettőét, régebben a cartoon network-on mentek olyan 15 éve. Egyikben erdei állatok voltak és annyira emlékszem, hogy volt egy totem amiben életre keltek a rajta lévő állatok ha bajba keveredett a falujuk. Másikban egy szuperhős volt aminek a kezén volt kütyü azzal tudott különböző különleges képességeket előhozni magán.
0
2011. január 9., vasárnap 22:36
Én is emlékszem 1 ilyesmi taxis filmre, amiben szerepelt a Mr. T a Szupercsapatból! Annak a címe D.C. Cab. Erre gondoltál? Én is próbáltam megszerezni szinkronosan, de sehol nem találtam meg, csak eredeti nyelven! Pedig ezt is adták régebben a tv-ben szinkronosan.

Még kerestem a Suttyók visszatérnek c. filmet is, de az sem volt fent sehol szinkronosan.
0
2011. január 9., vasárnap 17:45
várható volt.

akkor próbáld a filmmuzeum.hu fórumát! én onnan szereztem be pár éve az Ebek közt a legszemtelenebb című mesét DVD-n! egy próbát az is meg ér...ha még nem próbáltad.
0
2011. január 9., vasárnap 17:31
Mármint kb két hete írtam.
0
2011. január 9., vasárnap 17:31
Mármint kb két hete írtam.
0
2011. január 9., vasárnap 17:30
Köszi szépen :D
Már próbáltam írni neki, sajna nem érkezett válasz.
0
2011. január 9., vasárnap 16:31
ugyan elég régi kommentek, de egy próbát megér a dolog! ha a névre kattintasz előjön a felhasználó e-mail címe.

(nem tudom belinkelni mert a rendszer nem engedi! írd be google-ba, hogy "Hotel Kikelet port.hu", kattints rá majd alul keresd meg "Szilárd007" hsz-ét kattints a nick nevére, akkor előjön az e-mail címe)
0
2011. január 9., vasárnap 16:19
Sziasztok!

Keresek egy régi magyar filmet, a címét tudom: Hotel Kikelet, 1937-ben készült. Sajnos DVD-n nem beszerezhető. Szüleim egyik kedvenc filmje ez, én is nagyon szeretem, és szeretnék nekik örömet szerezni.

Nem szoktam filmeket letölteni a netről, de ebben az esetben már a TV sem adta évek óta, így videóra sem tudtam nekik felvenni. Így nem maradt más mint a letöltés. Tudna nekem ebben segíteni valaki? Honnan tudnám letölteni ezt az alkotást? Sajnos nem találom sehol :(

Előre is köszi a segítséget, mail címem vagy MSN címem:
gorjani kukac freemail.hu
Ha valaki ír, kérem ide jelezze, mert a mailt nem nézem olyan gyakran mint az xpressst :D
0
2011. január 3., hétfő 16:33
Sziasztok!

Most éppen ennek a filmnek keresem a címét: Amerikai film, egy taxis társaságról szól akik a régi fajta sárga 80-as évekbeli taxival járkálnak és egyszer jön hozzájuk egy új tag. Aztán ami rémlik még belőle hogy egy néger taxisofőr a taxijával kimegy este egy temetőhöz (temető rémlik) beszélget a fehér sráccal aki az új tag és amikor indul a taxival mintha      Bonnie Tyler - I Need A Hero   című száma szólna. A vége felé meg a fehér srác össze-vissza száguld a városon és asszem ez a száguldás egy híd alól indul ahol összeveszik a néger sráccal. Kb. 5-6 éve ment és talán az rtl-en vagy a tv2-őn.

Remélem ebből valaki tudni fogja hogy mi a címe.
Ilyen taxik szerepelnek benne csak lepusztultabb állapotban:
http://www.imcdb.org/vehicle_791-Checker-Taxicab-A11-1978.html
0
2010. június 19., szombat 17:27
0