Még valami: a 300-ból egy kicsit nagyobb mennyiség jön be (abból sem ezres nagyságrend kerül a piacra), ezért is tudta a kiadó valamivel olcsóbban kiajánlani a csomagot, de a teljes országos mennyiség kb. negyedét már abból is lekötötték a mi vásárlóink.
0
2008. október 16., csütörtök 0:17
Moderátor
7449
A kiadvány ára szerintem teljesen reális és korrekt. 8 éve egy feliratos Fox-film került 8300 forintba. Mondjatok még egy olyan terméket, vagy szolgáltatást, aminek az ára az elmúlt 8 évben egynyolcadára esett, reálértékben pedig kb. az egyhuszadára. Egyébként ebből a kiadványból és a Quo Vadis-ból is mindössze néhány száz darab jön be az országba, és mindkét kiadvány kb. egynegyede már nálunk elkelt az elmúlt egy nap alatt. Jó eséllyel a teljes mennyiség zöme már nálunk el fog fogyni elővételben, úgyhogy nem igazán hatná meg a kiadót az árcsökkentést reklamálók petíciója :)
0
2008. október 16., csütörtök 0:05
13392
Nem emlékszem, melyik hőbörgésre csökkentette a kiadó az adott termék árát, végül te is elismered, hogy nincs ilyen (vagyis értelmetlen az erőfeszítés), ahogy azt is, hogy eredmények híján ez itt a kialakított siratófal.
0
2008. október 15., szerda 23:08
22
A vevők mint mindannyian, - ha megengeditek - titkon igényeljük az árak és az értük kapott érték számunkra megfelelő arányát. Amennyiben többet kapunk a pénzünkért mint amennyit elvárunk akkor így örülünk, termék fogy. Amennyiben nem kapunk, sőt a termék kevesebbet nyújt, mint amennyit várunk tőle azért az árért, akkor hőbörgünk, hogy esetleg csökkentsék az árat arra a szintre ahol már bővül a vevőkör és esetleg nemcsak a fanatikusok veszik meg a kiadványt. Teljesen egyetértek mind a két táborral, de sajnos nem tőlünk függnek a dolgok, így marad véleményünk kifejtése.
üdv.
0
2008. október 15., szerda 19:18
7926
Ez teljesen jogos!Igazad van.
0
2008. október 15., szerda 18:06
6925
Most is igazad van!:))) Csak...Az első egylemezes feliratos,az extrán csak angol feliratos változat 5000Ft-ba került.Ez akkor szerintem több volt,mint a mostani ár. Csak azóta hozzászoktunk az irreálisan alacsony,piacromboló árakhoz.
0
2008. október 15., szerda 14:51
13392
Egyszer érném meg, hogy valaki ilyen esetben beírna a "300 díszdoboz" topicjába, és azt kérné számon a kiadón, hogy meri 5000 Ft-tal olcsóbban adni az adott kiadványt a másikhoz képest. Ha örülni kell, általában mérsékelten és gyorsan lezavarjuk, de ha háborgásról van szó, mindig nagy itt sorbanállás és tolakodás.
0
2008. október 15., szerda 13:49
802
Mikor még csak hír volt róla, akkor én is kb 5-6000-re tippeltem volna. Bár lehet ez irreális, jó indok erre pl a Ben-Hur, Polanski doboz. S bár nem mindennapi extrákkal rendelkezik, nálam is hátrányból indul, mivel már a Bogart dobozt beszereztem. Quo Vadis már nagyobb fejtörést okoz, ott még gondolkodom, melyiket vegyem.
0
2008. október 15., szerda 13:43
11
Amúgy előre látom: az ár miatt nem fog eléggé fogyni, tehát nem fognak jönni a már többször említett egyéb klasszikusok...:(
0
2008. október 15., szerda 13:40
11
Minden oké, minden szép, de az 5590 - 10990 különbségre nehezen tudok magyarázatot találni...
0
2008. október 15., szerda 13:26
13392
Abból az egy szempontból valóban nem szerencsés a dolog, hogy a díszdoboz olyan filmet tartalmaz, mely már legalább háromféle változatban kapható volt nálunk, de nem várhatjuk a kiadótól különféle értékrendeinkre meg észérvekre hivatkozva, hogy veszteségesen árulja a terméket, vagy ne keressen a kiadványon, csak mert szerintünk így vagy úgy. Ennek ennyi az ára, ennyiért kell szeretni vagy nem szeretni, maradt ki nálam exkluzív kiadvány a saját pénztárcámhoz vagy az értékrendemhez képest magas ára miatt (ahogy vettem is néhány exkluzív kiadványt, mert az értékrendembe belefért), de felesleges hangoztatnom, hogy szerintem ennek hogy s mint kéne lennie, mert nem véletlenül kerül az adott verzió annyiba, amennyibe.
0
2008. október 15., szerda 13:08
48
nagyon szomorú vagyok én is az ár miatt, megvettem már kétféle változatban, de még így is meg akartam, mert az egyik legkedvesebb filmem..de ennyiért nem hiszem, hogy meg fogom...:-(
0
2008. október 15., szerda 12:32
13392
Vegyük figyelembe, A szarvasvadász azért lehet már a végén 300 Ft, mert korábban Te és még nyilvánvalóan sok-sok vásárló szintúgy megadta érte az 5000.-et. A doboz és az összetevők gyártása (melyről tökéletesen elfeledkeztél) nem csupán 1000-1500.- Ft-os különbözetet jelent, ahogy leegyszerűsítetted, hisz még csak nem is sokezer vásárlóra lehet szétosztani a gyártási költséget, mint egy normális piacon, hanem néhányszáz, esetleg ezer vásárlóra számíthat csupán a kiadvány.
Ezeket figyelembevéve sajnos abszolút reális a díszdobozos kiadvány ezen az áron.
Egyébként szerintem egy korrekt kép- és hangminőségű, de extrákat nem tartalmazó kiadvány ára 1000 Ft alatt semmiképp nem reális.
0
2008. október 15., szerda 12:20
22
Jobb ötletem van, te tedd ezt, mi pedig megvesszük azt, ami a mi pénztárcánhoz igazodik és nincs rajta duplahaszon. Még a duplahaszonnal sincs gondom, ha reális (számomra) az ára. És az ár csakis azért kerül itt ilyen formában szóba, mert míg az egyik kiadás 5 ezer, a másik kettő 10 felett. Értetlenül állok ez előtt.
Ha láthatnám az önköltségét a terméknek, akármekkorra haszonnal is, akkor el tudom fogadni, mert az magyarázat. De sajnos nem ez a helyzet. Különleges/szép, de legfeljebb a gyerek ajándéka lesz karácsonyra ez, és nem a játék. Végre kihoznak ilyen kiadást is, örülünk meg is vennénk, lsd. Indy 4. amelyből még keveset is küldtek, de azt hiszem azért, mert úgy gondolják nincs rá fizetőképes kereslet. Valahol igazuk is van. Másik részről pedig, megelégszünk egy fényképpel róla, hogy ilyet is láttunk és amikor élőben látunk egyet csodálkozunk, addig míg nem jutunk el arra a megélhetési szintre amikor nem a mindennapi betevőért kell küzdeni és mellette esetleg egy hobbi is belefér. Üdv. Szabi No offense!
0
2008. október 15., szerda 0:15
7926
Igazatok van.De meg sem kell venni,le kell tölteni a p....ba és akkor csak a princo lemez árába kerül,ami 20 FT.Aztán letölteni a borítót,minek itt erőlködni a díszdobozokkal...
0
2008. október 15., szerda 0:02
22
Nekem az a véleményem, hogy míg egy 4 lemezes Ben-Hurt kapunk 5 ropi alatt, akkor egy 3 lemezes filmet, amihez hozzádobtak pár extrát ami igaz, hogy ritkaságszámba megy itthon de mégiscsak túlzás duplaannyit elkérni érte, nem? Üdv.
0
2008. október 14., kedd 20:53
8905
Az egyszerű kiadású DVD-knél kb. 990 lenne a reális, bár igazából 500-at mondanék. Jártam már úgy, hogy egy igazi klasszikust, mondjuk a Szarvasvadászt megvettem 5000 Ft-ért, később meg ugyanazt a kiadást láttam kb. 300 forintért. Úgyhogy annyiból is ki lehetne hozni nyilvánvalóan. A kétlemezes Casablancát, ha jól emlékszem, 3700-ért vettem, úgyhogy a háromlemezesre szerintem reális ár lenne az ötezer, mivel annyival több extra így első látásra nincs is rajta, mondjuk még nem hasonlítottam össze pontról pontra a kettőt. De 5500-nál többet szerintem nem szabadna érte kérni. Az első változat, amit vettem, az kb. 1660-ra jön ki, mert egy 5000 forintos díszdobozban volt az Elfújta a széllel és a Ben Hurral együtt a Legjobb Film gyűjteményben. A DVD-k ára általában nem reális, de ezellen sajnos nem sokat tudunk tenni. De ugyanez a helyzet az Audio CD-kkel.
0
2008. október 14., kedd 20:21
7926
5000 körül lenne reális?Kétlemezest mennyiért vetted?Illetve nekem az első változat többe volt 5000-nél.Nem kötekedni akarok,de szerintem ez reális ár.5000 akkor lenne reális,ha minden DVD 990.- körül lenne!SZERINTEM!
0
2008. október 14., kedd 19:27
8905
Hát igen, de nekem már (sajnos) 2 példányban is megvan, egy papírtokos szinkronmentes és egy kétlemezes szinkronos kiadványban. Miért nem lehetett akkor mindjárt az elején így kiadni, mint ezt most? Most már a fotók és kártyák miatt azért nem fogok még 11000-et kiadni rá, mert egyrészt sokallom (kb. 5000 körül lenne reális), másrészt meg most már késő, már beszereztem, többször nem veszem meg, bármennyire is szeretem a filmet. Azért nem tudom, miért kell ilyen eszetlenül DVD-ket kiadni. Egyszerre kellene megjelentetni egyszerű és exkluzív kiadásban is, ha már mindenképpen többfajta megjelenésben ki akarnak adni egy filmet. De egyébként szerintem is inkább a rengeteg ki nem adott klasszikussal kellene foglalkozni ahelyett, hogy egy filmet 3-4 változatban is kiadnak.
0
2008. október 14., kedd 12:27
1597
Ez igen!! Nagyszerű kiadása egy nagyszerű filmnek.
0
2008. október 14., kedd 3:29
403
Profi kiadás, bőven megéri a 10e forintot. Nekem a Da Vinci kiadás tűnik irreálisnak, az 19e forint! Ha ez a megjelenés sima kétoldalas tokban dobnák ide, akkor azért álna a balhé... Gyerekek, idáig azon károgtunk, nincs normális DVD kiadás, most adott a lehetőség! Egy igazi filmgyűjtőnek szerintem nem sok! Én berendeltem, mert nincs még meg a Casablanca.
0
2008. október 14., kedd 0:54
17243
emlékeztek még a non-anamorf TITANIC-ra? az is egy tizes volt.
0
2008. október 14., kedd 0:52
866
Nekem reális ez a 10 rugó elvégre nem mindennap jelenik meg egy ilyen pompás díszdoboz a magyar döglödő DVD-piacon.Az Indy 4.kristálykoponyás relikviával is tízesbe kerül ,pedig ennyiért elvárná a kedves gyűjtő ,hogy fémdobozban adják hozzá a filmet.
0
2008. október 14., kedd 0:29
17243
izé, ezt a 300-hoz akartam.
0
2008. október 14., kedd 0:29
17243
Digitális másolat - A film digitális másolata (kb. 3 p.)
ez így érdekes. vagy ez a rajzolt nyulas, rövidített változat? :)