Keresés
Menü Bezár

Superbad - avagy miért ciki a szex? (DVD)

2019. szeptember 7. 20:27
Mármint a Bontonfilm adta volna ki ismét dvd-n, na...
0
2019. szeptember 7. 19:51
Közepes "újkori", Rogen/Apatow-féle (tini)vígjáték. Plusz megint egy gagyi magyar filmcím: szóval, a szex mióta "ciki"? Ám lehet, a két, külsőleg és jellemileg egyaránt nyomi kamasz főszereplő -J. Hill és M. Cera figurái- számára biztos, hogy az, s a szüzességük eredeti oka is ebben keresendő, mivel igazából majréznak ők a csajokól... ahogy tán saját maguktól is. A Rogen és Hader által játszott Iq-minuszos, drogos rendőrök meg iszonyúan irritálóak!
Ehelyett inkább adták volna ki ismét -ha szűz-téma és Seth R.- a 40 éves szűz című mozit (remélem, majd jönni fog az is)...
0
2008. november 24. 17:39
Nekem meg olyan jó a génállományom, hogy eddig csak vasúti hídról sikerült teherbeejtenem bárkit is, ezért bátorkodtam a mesternél praktikát lopni. :)
most posts by TM
0
2008. november 24. 17:29
De már egyszer írtam az előbb:
"Szerelmes kanos kajla fiúkról meg lehet kultúrált filmet készíteni, még vígjátékot is."
0
2008. november 24. 17:25
Én nem az utóbbi 3-4 év vígjátékaira gondoltam, még régebbiekre mint pl. Porkys, Forró rágógumi stb.
Még írnék többre is választ, de nincs kedvem ennyit írni, pedig a gyerek nevelésről szeretek vitázni... :)
Majd máskor.
0
2008. november 24. 17:23
Teliholdkor igen, csak ha madaras.:)

Állítólag a somlóhegyi juhfark bor még a klasszikus fiúcsináló.
Én egyiket sem próbáltam, ösztönösen csináltam, mint az állatok.:)
0
2008. november 24. 17:23
XD
0
2008. november 24. 17:16
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy kávé helyett lehet-e kólát is, és hogy jó-e a tescós zacsi, vagy keressek másikat? :)
most posts by TM
0
2008. november 24. 17:11
1, Reménykedj! Állítólag a kávé ivás és jégkocka a zacsihoz elősegíti a fiú fogantatást.:)
2, van.
3, Nincs kábeltévém 6 éve és ilyet nem kölcsönzök. (nem vagyok szégyenlős, haverom úgy gondolja hogy az Ő poziciójában nem vásárolhat óvszert, én vagyok a beszállítója:))
Vannak elképzéléseim, sőt értesüléseim is. 13! éves lányok részegen végig hányják a város főutcáját és már alig várják, hogy elmehessenek egy fesztiválra, mert szeretnének füves cigit szívni. 14 évesen gyíkavatón járásképtelenné vált fiúk stb. és ez egy kis város. rengetegszer kérnek meg boltban tinik cigit vagy piát vegyem meg nekik. Cigit soha, akin látszik, hogy kb 17- 18 éves akkor, ha sört azt talán. Volt, hogy 2 liter minősíthetetlen szeszes italt akartak venni, őket átbeszéltem egy karton sörre. De a pénztárosnak szólni szoktam, hogy feljelentem, ha valami nagyos kis taknyosnak engedi a vásárlást. Ilyen g..i vagyok. :)
4, De. SPOILER 2 lúzer havert meghívnak csajok házibuliba, főleg ha visznek piát. Mivel a srácok nem járnak a csajokkal még nem is haverkodnak (nincs erre utaló epizód) úgy gondolják a piával leitatott lányokon végre kiélhetik túlzozz szexuális vágyaikat és nemlúzerként, szűzként mennek fősulira. A 3. haverjuk hamis személyivel próbál alkoholt szerezni. kis kavarás és ennyi.
5, Utóbbi 3 -4 év tinivígjátékait kötelező volt végig szenvednem. Az amerikai pite  első része üde, friss dolog volt. Nem váltak a kedvenceimmé
6, Öncélúan, mértéktelenül, de, igen. Neki, igen.;

Amúgy nagyon jófej apuka vagyok és laza, mondják mások.:))) Nem rózsafüzért morzsolgatok filmnézés közben.

A Bad Boys 2 randira jövő jelenete az egyik kedvenc, apa-lánya-lovag szituáció.
Hétvégén paintballozni voltam, felkészülten várom a srácokat.:))

Ezerszer jobb filmekre nem vesztegettem ennyi karaktert.
0
2008. november 24. 14:56
"...minden tininek aki ezen a foson szocializálódott még a kertkapuban szétlövöm a tökét."

1. Nekem remélem nem lányaim lesznek.
2. Van különbség a közt, hogy egy film alapján nem engedek a lányaim közelébe valakit, vagy, hogy én segítek a fiúknak leitatni a lányaimat.
3. Szerintem ne nézz annyi felnőtt természet filmet, mert elég dúrva elképzeléseid vannak egy házibuliról.
4. Ez a film pont nem erről szólt.
5. A szexre hajtó fiatalok már évtizedek óta jelen vannak a vígjátékokban, és fogadni mernék, hogy nem utálod mindegyiket.
6. Szerintem a trágárság nem ciki, pl. Bruce Willisnek a legtöbb filmjében jól áll :).

És végül:
Én meg akkor fogok jókat vigyorogni rajtad, amikor a lányaid alig várják, hogy elaludj és kitörhessenek otthonról, és kiélhessék azon vágyaikat amit apuci nem engedet nekik addig.
0
2008. november 24. 13:09
Szeretem a Judd Apatow nevéhez köthető filmeket, és Seth Rogen színészetén is jókat gurulok(by J SZ), de utóbbinak nem feltétlen kellene filmforgatókönyvet is írnia, a kamera előtt viccesebb.
most posts by TM
0
2008. november 24. 12:51
csatlakozom tchabee-hoz, ez a film kritikán aluli volt. :-(
0
2008. november 24. 12:25
Nekem nem a sex a ciki, hanem az igénytelen vígjátéknak álcázott nagyszériás iparosmunka, ami nem előre mutat , hanem a célnak a béka seggét tűzi ki.

Én nem fogom sajnálni a lányaidat.:)
Gondolom Te magad fogod odakészíteni a piát, hogy a fiúknak megkönnyítsd a dolgát. Jókat fogok vigyorogni rajtad amint hazamész egy ilyen buli után a teleokádot lakásodba és a leitatott lányaid szétk...va fetrengenek a plafonról is csöpögő szobában, a sperma kommandó után. Mert ez a film erről szól.
Szerelmes kanos kajla fiúkról meg lehet kultúrált filmet készíteni, még vígjátékot is.
Ha egyszer felnősz rájösz nem a sex a ciki, hanem trágárság.
0
2008. november 24. 11:53
Hát én már nem tom, tchabeet kérdezd :P
0
2008. november 24. 11:37
„...miért ciki a szex?”

Miért, ciki a szex???
0
2008. november 24. 11:36
Én a két rendőrön annyit nevettem, hogy már kicsordult a könny a szememből, és ezzel nem voltam egyedül. A három főszereplő viselkedése tényleg érdekes, de végülis lehet, hogy az amcsi fiatalok manapság ilyenek, és számomra érdekes volt egy amcsi trió éjszakáját megnézni, magyarul szerintem annyira nem volt sz*r.

A lányaidat pedig sajnálom...
0
2008. november 24. 11:11
Nem ide akartam, átmásolom a kritikába és jól lehúzom.
0
2008. november 24. 11:11
freddy írta:
"A fiatalabb korosztály többet fog nevetni rajta, a szülőkkel való megnézést az elég szókimondó jelenetek miatt nem tartom jó ötletnek!:)"

Teljesen jogos. Mint 2 leányos apukának, most már biztos, hogy beszerzek egy sörétes puskát és minden tininek aki ezen a foson szocializálódott még a kertkapuban szétlövöm a tökét.

Erőltetett, mocsos beszéddel próbál menő lenni.
A nemiszervek és a velük való cselekvés folyamatos (percenkét 20-szor) beteges emlegetése, a végére már inkább a készítőkre kínos.
Nagyon gyenge az egész. Sajnálom a mai fiatalokat, he ez tetszik nekik. Nincs szerethető karakter, mindenki szerencsétlen, erőltetetten balek (2 rendőr).
0