Keresés

Universal Pictures Hungary

2007. március 9., péntek 21:31
mi?
0
2007. március 9., péntek 21:30
És mikor lesz javítva?
0
2007. március 9., péntek 21:22
szia

oké. de ez már ezerszer le lett irva egy csomo helyre.
0
2007. március 9., péntek 21:10
Nem kell elnézést kérned! Dömi mindig ilyen, soxor elpattan Nála a húr, aztán mindenki megkapja a magáét! :-)) Én meg csak Neki reagáltam, talán így megérti... Viszont igazad van, amiket leírtál - persze a 2.1 nélkül! ;-) - az mind úgy van!

Egyébként tényleg hihetetlen az InterCom Rt. ténykedése! Miért nem adják ki újra a digipack-ot, nem tudom...
0
2007. március 9., péntek 21:00
Én kérek elnézést Dömi és electrify, ezt eddig lám nem tudtam : ) Megint újat tanultam. Ez viszont azt jelenti, hogy csak 2.0-ás a magyar szinkron a különálló kiadásoknál, míg a díszdobozban 5.1 (mélynyomóval) tisztelt InterCom!
0
2007. március 9., péntek 20:50
Dömi, azért írja mindenki, hogy 2.1, mert ha figyelmesen megnézed a logo-ját, a négyzeten elöl a két szélén két kis fekete kocka van, hátul pedig középen egy - ez ugye a Dolby Surround-ban dekódolt hanganyagok jele, persze mélynyomó, azaz .1 nélkül - tehát három kocka az összesen 2.1! ;-) Úgyhogy hiába háborogsz folyton, ameddig nem tanulják meg, addig így írják! :-))
0
2007. március 9., péntek 20:44
nincs olyan,hogy 2.1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    csak 2.0!!!!!!!!!!!!   hányszor kell még elmondani??????
0
2007. március 9., péntek 20:28
Köszönöm a választ, de azért van egy kis (nem is kicsi) különbség a jelenleg is kapható kiadások s a díszdobozban lévő lemezeket illetően. A külön - külön megvásárolható első és második részen a magyar hang 2.1-es, míg a díszdobozban 5.1-es. Az extrák tekintetében sem egyeznek meg, mertm íg igaz, hogy ugyanaz a extra tartalom minkét kiadásban, de a díszdobozban magyar felirattal látták el ezeket, míg a külön - külön kapható változatokon nem. Valamint a díszdobozban egy plusz, negyedik lemez is található extrákkal, minő véletlen, szinté nfelirattal (ez a lemez külön meg se jelent soha). Szóval minőségbeli eltérés van bőven. Láttam a Szabadság, szerelem c. magyar film digipack kiadását és pazar látványt nyújt. Ezek szerint mégis csak tud az InterCom digipack-ban filmet kihozni, forgalmazni?
0
2007. március 9., péntek 14:09
Ha már sci-fi:

Star Trek: The Animated Series / The Next Generation? Legalább felirattal...

A külföldiekre sajna nem kerültünk fel. :(((
0
2007. március 9., péntek 14:04
Tisztelt Intercom Rt!

A Jól áll neki a halál című filmre van valami esély? Nagyon örülnék neki.
Esetleg vágatlan, szinkronos Videodrome?
A választ sejtem, de gondoltam egy kérdést azért megér.
0
2007. március 9., péntek 13:36
Az InterCom több nagy sikerű sorozat kiadását tervezi a közeljövőben. Címek nélkül egyelőre annyit mondhatunk, hogy több régi, már- már klasszikus sorozat kapott helyett a kiadási tervekben. S természetesen az új nagy sikerű sci-fi sorozatokról sem feledkeztünk meg.
0
2007. március 9., péntek 13:34
Egyelőre nincs tervbe véve ezeknek filmeknek a kiadása.
0
2007. március 9., péntek 13:33
Kedves Érdeklődő!

Két külön stúdió gondozza filmeket, ezért közös megjelenés nem lesz. Az Ali G. újbóli megjelenséről egyelőre nincs szó. Borat március 28-án jelenik meg idehaza dvd-n.
0
2007. március 9., péntek 13:32
Kedves Lord Picard,

A Jurassic Park mindhárom része jelenleg is kapható. Igaz nem díszdobozban, hanem külön - külön. A díszdobozos kiszerelés nem várható egyelőre.
0
2007. március 8., csütörtök 20:38
T. IC.!

Kojak? Magnum? Knight Rider? ez lesznek? ja és a legfontosabb  Columbo??????
0
2007. március 8., csütörtök 17:34
Próbaképpen egy kérdés:Mikor jelenik meg itthon a Végtelen szerelem és a Rózsaszínű párduc visszatér?
0
2007. március 7., szerda 22:43
Ugyanmár! Ezidáig se válaszoltak szinte soha az INTERCOM topicba sem!!!!!!  Most ez miért változna?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
0
2007. március 7., szerda 20:35
Mivel a Borat nem a Universalhoz tartozik, így szerintem semmi esély a duopackra.
0
2007. március 7., szerda 20:34
Akkor én is megragadnám az alkalmat, hogy feltegyek egy kérdést: A Borat c. film megjelenésének apropóján van arra reális esély, hogy a Universal által korábban kiadott Ali G Indahouse újra megjelenjen, ezúttal szinkronnal? Esetleg a két filmből egy duopack?
0
2007. március 7., szerda 19:14
Úgy tudom külföldön Universalos kiadvány volt az "Irány a Mississippi" (The Cure) című film. Van esély a hazai megjelenésre?
0
2007. március 7., szerda 19:12
Tisztelt InterCom!

Akkor én élnék is az érdeklődés lehetőségével. A Jurassic Park - A Teljes Gyújtemény egy példa értékű, rendkívül színvonalas kiadásban jelent meg a Universal-nak hála, ahol mind három film az 5.1-es magyar szinkront valamint valamennyi extra magyar feliratozását s egy bookletet tartalmazott, igényes digipack kiszerelésben. Sajnos, amint látom a Vissza a jövőbe Trilógia esetén a digipack már elmaradt s sajnos amint látom, ez a JP esetében is sajnos be fog következni. Így kérdésem legfőképp arra irányulna, hogy hasonló kiszerelésben, mint a Vissza a jövőbe Trilógia a közeljövőbe meg fog-e jelenni ugyanezen specifikációkkal? Persze a legtökéletesebb kivitelezés az a digipack lenne, de úgy látom sajnos, hogy az InterCom mind inkább eláll a külső megjelenés megtartásától, már ami a Universal filmeket érinti. Sajnálatos. Biztos nem vennék meg kevesebben, csak azért mert digipack.

0
2007. március 7., szerda 18:38
Kedves Fórumozók!

Mint a Universal Pictures DVD filmjeinek hazai forglamazója, az InterCom ezen a fórumon is áll a rendelkezésetekre. Várjuk a Universal kiiadványokkal kapcsolatos kérdéseiteket és igyekszünk folyamatosan válaszolni a levelekre!

Üdvözlettel:
InterCom
0
2007. február 18., vasárnap 13:02
1. Már nics Universal Hungary.

2. Paramount filmeket eddig is az Intercom forgalmazta.
0
2007. február 18., vasárnap 12:07
Kedves Universal!

Most olvastam a dvdextra.hu-n , hogy a Szex és New York c. sorozatot a Paramount Pictures csakis limitált példányszámban és csak és kizárólag angol hanggal fogja (ha fogja egyáltalán) kis hazánkban kiadni. Ennyire nem számítunk embernek a világpiacon? Én anno Frankfurtban vettem meg a sorozat mind a 6 évadját DVD-n. Érdekes módon a DVD-n van cseh felirat a kelet-európai régióból, csak mindig a magyar nyelvet felejtik ki, mintha nem is lennénk európaiak. Nekem aztán senki ne merje azt mondani, hogy a cseh piac sokkal nagyobb nálunk!!!! Oké, azt aláírom, hogy a cseh nyelvet értik a szlovákok meg esetleg még a lengyelek, de attól, hogy egyedi a magyar nyelv még nem ártana, ha minket is emberszámba vennének. Lényeg a lényeg, hogy a párom teljesen ki van akadva, ugyanis én beszélek németül és angolul ő viszont nagyon nem és már nagyon szeretné ő is megnézni ezt a sorozatot az édes anya nyelvén!!!!
0
2007. február 18., vasárnap 11:47
Tisztelt Universal!

Rövid kérdésem az lenne, hogy vajon mikorra tervezik (tervezik-e egyáltalán) az Óriásláb esete Hendersonékkal (Harry and the Hendersons) [1987] című film hazai megjelentetését - szinkronnal?

üdv,
RDM
0