Keresés

Universal Pictures Hungary

2006. május 19., péntek 17:59
Ez akkor válik még komolyabbá, ha az IC esetlegesen két más kiadó jogutódja is lesz...
0
2006. május 19., péntek 17:51
Ezt ugye nem mondod (írod) komolyan?!?
0
2006. május 19., péntek 17:49
Közben megtudtam:Az érdeklõdés szinte teljes hiánya miatt az InterCom ezentúl nem hoz forgalomba olyan filmet,amin csak feliratvan.
Vagyis,ha egy film így jelent meg,felesleges várni rá.
A korábban felsoroltak mellett így az Álom luxuskivitelben extra változata sem jelenik meg.
Köszönet a szinkronmániásoknak....Õk még olyan filmek feliratos megjelenése ellen is tiltakoztak,amit még szinkronnal sem vettek volna meg!
0
2006. május 19., péntek 9:51
Én személy szerint csak annál a filmnél örülök a szinkronnak, ahol már jól ismerem és tetszett. Tehát abszolút nem jelentene gondot, ha az aktuális megjelenéseken csak a magyar felirat szerepelne. Bár hiába csatlakoznak még a véleményemhez itt még 20-an, ez akkor sem változtat semmin.
0
2006. május 19., péntek 8:08
Jól jártunk megint. Az olvasni nem tudó és nem szerető magyar nép, meg persze az Intercom üzletpolitikája miatt megint nagyon sok megjelenésről lemaradunk. Ezzel csak a külföldről való rendelést gerjesztik újra (jobban).
0
2006. május 19., péntek 1:24
A sok félbemaradt megjelenés közül ezt volt a legfontosabb folytatni.
0
2006. május 18., csütörtök 22:05
Most néztem meg, milyen Barbie-ről beszélsz... Tiszta kész! :DDD
0
2006. május 18., csütörtök 20:46
Mi lenne? Semmi. Az IC-t nem érdekli, csak a Barbie.
0
2006. május 18., csütörtök 17:41
El ne felejtsem:ha szinkron nélküli Universal filmek nem jönnek,akkor a Psycho extra változata sem jelenik meg.
Kiváncsi vagyok,mi lesz a díszdobozok sorsa?Ez ugye 14 film szinkron nélkül, csak felirattal.
0
2006. május 17., szerda 19:59
A KSZ sorozat pontos látleletet ad a piacunkról.A lényeg a szinkron és az olcsóság.Tipográfia,extrák felirattal,javított filmes magyar felirat mellékes.
1999-ben kezdtem DVD-t vásárolni.Akkor nem gondoltam volna,hogy 7 év után ennyi kedvenc filmem fog hiányozni.Beszélhetünk a Blue-ray tehnikáról,mikor mi még kényszerből a VHS korszakban vagyunk.
0
2006. május 17., szerda 19:51
Érdemes megnézni A jó,a rossz és a csúf extra változatát.Egész Európa rajta van felirattal(románok,horvátok is)csak mi nem.
Nekünk majd egyszer jön egy fapados szinkronos változat,a DVD hőskorát idéző képpel és hanggal.
Tudtok még egy országot Európában,ahol a szinkron hiánya önmagában megakadályozza egy film megjelenését?
Szerintem ez már szégyen!
Mi lesz itt 10 év múlva,ha felnő az ezzel a mentalítással rendelkező,félanalfabéta generáció?

Az Airpor egyébként egy műfajteremtő,nagy közönség és kritikai sikert aratott,az Oscar jelölésig is eljutott klasszikus.És nem jelenik meg.Majd jön helyette egy gügye tinihorror n+1 változata...
0
2006. május 17., szerda 19:40
De, hol van az előírva, hogy a szinkron együtt kell hogy járjon a fapados verzióval? Azért, mert a KSZ sorozat ilyen, nem kell mindegyiknek ilyennek lennie!
0
2006. május 17., szerda 19:21
A korábbi filmek új, extra kiadásai, meg a réteg-filmek helyett pedig özönlenek a régi filmek fapados, de szinkronos változatai :(
0
2006. május 17., szerda 19:17
Amúgy mindenki szidja a Foxot, íme az ellenpélda: a legújabb mozis kiadványokból jó sokáig a skandináv változatra kerültünk rá, ami azt jelentette, hogy semmilyen más hangsáv nem volt az eredeti mellett, mint 5.1-es magyar, meg az eredeti DTS. A skandiknak elég volt a feliratuk. Nos, a Fox is besokallt, már másik verzión vagyunk rajta: se DTS, nagyon már 5.1-es szinkron sem...
0
2006. május 17., szerda 19:14
Nem a nem kapható, moziban nem vetített, nem kölcsönözhető filmek dominálnak a kalóz/letöltő piacon. Zömében a kereskedelmi forgalomban megjelent filmeket, DVD-ket, zenéket töltik le ezerrel, és ez a gond. Mialatt mi eladunk százat egy King Kongból, azalatt a fájlcserélőkön ötezret húznak le a DVD-RIP-ből.
0
2006. május 17., szerda 19:14
Na, szép! :)
0
2006. május 17., szerda 19:08
sajna ez a saját farkába harapó kígyó esete:((...feketén beszerzés miatt nincs miatt feketén beszerzik:)
0
2006. május 17., szerda 19:01
Meg azért, mert ott 100 DVD-ből csak 7 kalóz (letöltött, másolt), míg nálunk a legszerényebb számítások szerint is 100-ból 73 a lopott!
0
2006. május 17., szerda 18:59
ezért fogunk majd egyszer össze páran és összegyűjtünk a kinek mi kell listát,hogy a postaköltség is osztótdjon,aztán rendeljünk kintről az ide sose érkező feliratos filmeket:))
0
2006. május 17., szerda 18:56
nyavalyognak... :)))
0
2006. május 17., szerda 18:38
Pont ezért jelenhet meg a skandináv országokban minden, nálunk meg semmi. Ők nem nyavajognak a szinkronért.
0
2006. május 17., szerda 18:11
Akkor gondolom a Rózsaszín Párduc visszatérre is hiába várunk,hiszen azon sincs szinkron...
Kár,hogy nem 30 éve találták fel a DVD-t.Akkor még szerettünk és tudtunk olvasni!
0
2006. május 17., szerda 18:07
"Nem jönnek azAirport filmek"
Köszönet az olvasni nem tudó embereknek!A "szinkron nélkül nem kell" hozzászólásoknak.Hogy a magyar piac itt tart,jelentõs mértékben az õ "érdemük" is.
Van akinek a felirat is elég,de ez mit érdekli õket.
Ez a mentalitás teszi tönkre a piacot és nem az alkalmazkodó kiadók.Lassan már szinte ingyen adják a filmeket,de még mindig "drága".
0
2006. május 17., szerda 17:24
Most törhetjük a fejünket, hogy a DVDCompare téved, vagy a Sendit és az Ezydvd.
Az EzyDVD-n egy 2004 december 7-i verzió van, a Senditem 2006 április 24-i. De egyiken sincs feltüntetve a magyar felirat.
Lehet, hogy mégis a DVDCompare téved?
0
2006. május 17., szerda 17:02
ezt legkésőbb nyár végére mintha igérték is volna a Losttal együtt
0