Keresés

Universal Pictures Hungary

2006. május 17., szerda 16:59
wow, ezt az oldalt nem is ismertem.

http://www.mediadis.com/video/detail.asp?id=145424 >> erre miért nem lehetett magyar feliratot tenni????
0
2006. május 17., szerda 16:53
szerintem a mediadis.com-ra gondolt. Viszont én már mindenhol körülnéztem, de nem találok magyar feliratos kiadványt. Pedig a DVDCompare is jelzi, hogy van.
0
2006. május 17., szerda 16:51
milyen holland oldal?
0
2006. május 17., szerda 16:34
less körül az itt már valamelyik fórumban feltüntetett..asszem holland oldalon...vagy senditen vagy ezydvd-n:)))
0
2006. május 17., szerda 15:58
Na, akkor Dömdödöm azt súgd meg nekem, hogy kint hol lehet ezt kapni. :)
0
2006. május 17., szerda 15:08
van némi igazság a mondandódban, de pár hete még azzal riogattál, hogy senki nem fogja forgalmazni a universal mozikat, de ha igen, akkor is örüljünk a feliratnak. most itt van a king kong. olcsó, szinkronos, extrás, feliratos - örülj ennek. ami meg nem jelenik meg, azt meg úgyis meg lehet szerezni külföldről. nem azért döglődik a piac, mert az itthon meg nem jelent filmeket a kalózpiacon veszik meg a népek, hanem azért mert például a boltokban 3000 ft-ért dobált king kongot is inkább töltögetik, vagy például azért mert egyesek felháborodnak azon, hogy miért nem kerül 8000 ft-ba egy batman-díszdobi, meg különben olyan ocsmány az a doboz stb. a universal bepróbálkozott olcsó dvd árakkal, nem jött be. a warner először 4000-ra vitte le az árait, majd újabban már 3000-re. ez sem jött be nekik. most pár hónappal a megjelenés után 2000 ft-ért dobálnak fullextrás batman dvd-ket, de valaki még ezt is sokalja. ezért hát nem is lennék meglepve, ha kivonulnának még a nyáron.
0
2006. május 17., szerda 14:50
én sok mindent nem értek.

pl. azt, hogy ha külföldön van egy DVD, amin van magyar felirat / szinkron, akkor miért nem lehet idehaza kapni (vagy miért kell rá várni x hónapot / évet)?

a másik: miért kell várni arra, amíg az itthoni tévék kiszenvednek egy sorozattal? pl. a Desperate Housewives 2-nek most lesz vége az ABC-n, késő augusztusban, szeptemberben jön DVD-n. a tv2 ősszel kezdi el, magyarán jövő szeptembernél előbb nem jöhet ez a sorozat DVD-n idehaza.  a külföldi változatra miért nem tesznek magyar feliratot?
0
2006. május 17., szerda 14:26
Nem ez az egyetlen. A lényeg az, hogy nem érdekli a forgalmazókat a kereslet. Hoznak azt, amit gondolnak.
Aztán csodálkoznak, ha beszerzik az emberek ott, ahol találják. A becsületesebbja rendeli külföldről, a többi megveszi a kalóz másolatot, vagy letölti.

De azért mindenért a vásárlók a felelősök. Csak azért, mert nem elégszenek meg a Barbie filmekkel!
0
2006. május 17., szerda 14:22
világos, azért döglődik, mert az airporton csak felirat van, ezért nem jelenteti meg a forgalmazó.
0
2006. május 17., szerda 14:21
leegyszerűsítve a helyzetet ;)

nekem jó a felirat - sok esetben. ;)
0
2006. május 17., szerda 14:17
Szóval mikor is jelennek meg az Universal filmek? Miért is nem jó nekünk a felirat?
Miért is védjuk a hazai piacot, amikor az magaszról tesz ránk?
Ki is írta itt, hogy ne rendeljünk külföldről, és adjuk meg az esélyt a forgalmazónak?

Miért is haldoklik a magyar DVD-piac?
Az idióta kiadók miatt!
0
2006. május 17., szerda 14:03
miért nem lep meg ez engem...
0
2006. május 17., szerda 14:02
Sajna mégsem fog jönni az Airport filmek mivel úgy jelentek/jelennek meg a filmek hogy nincs rajtuk szinkron csak felirat ezért a kiadó (intercom) nem lát benne fantáziát hogy feliratosan behozza őket.

TEHÁT NEM LESZNEK AIRPORT FILMEK!!!!!! SAJNOS!!!!!!

És ez 100%!!!!!
0
2006. május 16., kedd 9:21
Csak Amerikában forgalmazta a Universal, az SPI pedig az amerikai kópiát vette meg.
0
2006. május 14., vasárnap 17:41
Remélem az elsõ Airport külön is jön,hiszen mégis az az igazi!
Egy elég jó könyv alapján készült.
Várom a többi Universal klasszikust.

Szerelmes Shakespeare
A Dolog
Anna ezer napja
Egy asszony illata stb.
0
2006. május 14., vasárnap 16:12
egyelőre nem tudom rá a választ, de ami késik...
0
2006. május 14., vasárnap 15:54
Jama!

Kösz a választ!!!   :(
0
2006. május 14., vasárnap 13:58
Már csak egyetlenegy kérdés maradt:vajon milyen köntösben fognak megjelenni a filmek? Kapunk-e szép dísz(es)dobozokat, mint pl. az Alien(FOX) vagy az Indy-filmek(PARAMOUNT)? A DISNEY-stúdió filmjeivel sem volt probléma, de a TOUCHSTONE filmek fapadosak... , akárcsak a szinkronos újrák a FOX-tól! :-( Viszont az "LK" sorozatban megjelenő filmekkel is nagyot dobtak!!
0
2006. május 14., vasárnap 13:25
Mert több stúdió készítette?
0
2006. május 14., vasárnap 13:25
igen, a 40 éves szűznél láttam ismét Universal logót... a Fehér zajt én is megvettem újságárusnál, de azt még nem néztem meg... :D
0
2006. május 14., vasárnap 13:24
Igen,de az független film volt.
0
2006. május 14., vasárnap 13:20
Úgy néz ki, hogy lassan-lassan az INTERCOM lesz az egyedüli kiadó kis hazánkban... :-(

Pár hozzászólással korábban olvastam, hogy vape végre UNIVERSAL-os logoval találkozott. Akik megnézték a "Fehér zaj" című filmet, azok is találkozhattak vele! (SPI!) Jó, tudom, hogy ez még tavaly év végén jelent meg, de én csak idén vásároltam az újságosnál és legnagyobb meglepetésemre UNIVERSAL logoval indult a film!
0
2006. május 14., vasárnap 12:18
Jama!

És azt lehet tudni,hogy az Airport filmek egyben vagy külön-külön jellenek meg? Szinkron lesz rajtuk?

köszi a választ!!!
0
2006. május 14., vasárnap 12:17
csak így tovább!
0
2006. május 14., vasárnap 12:08
Igen,igen,igen.....  Airport!!!!!!!!!!  :))
0