Keresés

Halottaink...

2020. augusztus 2., vasárnap 17:15
Vagy a 40.
0
2020. augusztus 2., vasárnap 17:00
Ilyen fiatal vagy? :D
most posts by TM
0
2020. augusztus 2., vasárnap 15:32
Sajnálatos hírek ezek mindig! Nyugodjanak békében!

Azért mindnyájan bőven 70 felett... Olivia De Havilland életkora pedig elképesztő! A hírek szerint egészségesen, álmában örök nyugalomra szenderült.

Én manapság azon tanakodom, hogy vajon megadatik-e akár csak az 50 is...
0
2020. augusztus 1., szombat 16:09
Iszonyatos lesújtott a hír. Nagyon szerettem a filmjeit, de őt mint embert is nagyon kedveltem, tiszteltem. Még hol az év vége, de már így is nagyon sok legenda távozott. :(
0
2020. július 31., péntek 20:55
ALAN PARKER :(
most posts by TM
0
2020. július 27., hétfő 0:41
Tegnap megint fekete nap volt, Olivia De Havilland 104, John Saxon 83, Peter Green (zenész) 73 évesen a mennybe mentek.

Nyugodjanak békében!
0
2020. július 13., hétfő 20:50
Igazán szép, felejthetetlen mosolyú nő volt.

Én a  90-es évek elejéről, az HBO-n vetített "Titkos imádó" című filmben láttam először, majd a "Mischief – Első randi" című filmben.

Egy tinédzser fiúnak külön élmény volt őt látni a filmvásznon.

Jobban belegondolva, szinte az összes filmjét láttam. Nagyon sajnálom szegényt!

Nyugodjon örök békében!

(És szerencsétlen Travoltának nagyon-nagyon rossz a karmája...)
0
2020. július 13., hétfő 20:47
Az egyik legkiválóbb zeneszerző volt a mozi világában. Mindenképpen egy űrt hagy maga után.

Nyugodjék békében!
0
2020. július 13., hétfő 20:43
Szép kort megélt, ilyen szempontból szerencsésnek mondható.

Mi pedig szerencsések vagyunk, hogy ismerhettük a munkásságát. Egészen kiváló színész volt!

Nyugodjék örök békében!
0
2020. július 13., hétfő 13:02
Húh, tényleg, ott is milyen dögös volt. :(
Tényleg nagyon sajnálom szegényt.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. július 13., hétfő 12:37
Nekem is az az egyik, ami rögtön eszembe jut róla. A másik meg természetesen az Ikrek.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2020. július 13., hétfő 11:31
Igen-igen. :( Nagyon sajnálom őt és Travoltát is.
A Nekem 8 című film ugrott be azonnal Kelly-ről, kevés szerepe volt benne, de azért cuki volt. Nyugodjon békében!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. július 13., hétfő 10:59
Éppen most olvastam én is. Megdöbbentő. Fiatal volt még. Nyugodjon békében!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2020. július 13., hétfő 10:24
*John
0
2020. július 13., hétfő 10:24
Szar ez az év. :(
Isten nyugosztalja.

Elhunyt Kelly Preston, Jonh Travolta felesége. 57 éves volt.

https://index.hu/kultur/2020/07/13/kohn_travolta_kelly_preston_meghalt/
0
2020. július 7., kedd 11:50
Meny... Bocsesz, késő volt már :D
0
2020. július 7., kedd 11:29
Monicának hívták a sógorát? Bocs...
0
2020. július 7., kedd 1:51
Ennio Morricone gyászjelentése:

Én, ENNIO MORRICONE, meghaltam.

Ígyhát, bejelentem minden olyan barátomnak, akik mindig is közel áltak hozzám, és azoknak is, akik most kissé messze vannak, nagy szeretettel üdvözlöm őket. Lehetetlen őket mind megnevezni.
Kedves emlékeimben él Peppuccio és Roberta, testvéri barátaim, akik életem utolsó éveiben nagyon különleges szerepet töltöttek be.
Csak egy ok késztet arra, hogy mindenkit ilyen módon üdvözöljek és privát temetést kérjek: nem akarok senkit sem zavarni.
Szeretettel üdvözlöm Inest, Laurát, Sárát, Enzot és Norbertet azért, mert életem nagy részét megosztották velem és a családommal.
Szeretnék szeretettel emlékezni nővéreimre, Adriana-ra, Maria-ra és Francára, valamint szeretteikre, és tudatni velük, mennyire szerettem őket.
Teljes intenzív és mély üdvözlet gyermekeimnek, Marconak, Alessandrának, Andreanak és Giovanninak, a sógoromnak Monicának, és unokáimnak, Francescanak, Valentinanak, Francesconak és Lucanak.
Remélem megértik, mennyire szerettem őket.
Maria számára utoljára (de nem utolsósorban). Biztosítalak a rendkívüli szeretetről, amely együtt tartott minket, és amit sajnálom, hogy megszakítottam.
A legfájdalmasabb a tőled való búcsú.

(Bocsássatok meg a kissé nyers fordításért, angolul és franciául tudok, ezekből raktam össze)
0
2020. július 6., hétfő 14:06
Na ne, ilyen nincs... :(

Így teljesen más megvilágításba kerül a szombaton sorra kerülő Volt egyszer egy Vadnyugat mozis vetítése (plusz csütörtökön az A dolog, ha összejön).

Nyugodjon békében!
0
2020. július 6., hétfő 11:17
Ennio Morricone...
0
2020. június 22., hétfő 22:18
Joel Schumacher.
0
2020. június 19., péntek 19:22
Jó utat Valinorba...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. június 19., péntek 17:01
Ég Önnel, Sir Ian Holm! : (

0
2020. június 19., péntek 16:10
88 éves korában elhunyt Ian Holm, aki olyan nagysikerű filmekben szerepelt, mint a Gyűrűk Ura, Alien, A pokolból vagy az Ötödik elem. Isten nyugosztalja! :(

https://www.theguardian.com/film/2020/jun/19/ian-holm-dies-alien-chariots-of-fire-bilbo-baggins
0
2020. június 18., csütörtök 19:57
Ez a májusi háttérbevonulásakor írta Csurka Gergő.
0