Nem érdekelsz túlzottan, hogy emlékezzek veled kapcsolatban mindenre. Különben is ki a f*szom csücske vagy te? Érted, mire célzok? Ez csak egy fórum. De talán emlékezhetnél arra is, hogy miért küldtelek oda, ahova... jópofizni sose jópofiztam veled. Vagy szerinted ha adok pár filmtippet, az már jópofizás? De gondoltam lehetne normalizálni a helyzetet, csak te túl tuskó vagy ahhoz, felülemelkedj magadon.
A kétszínű és gerinctelen az szerintem kicsit erős túlzás. Hiszen sosem tartottalak jófejnek, csak egy sznob idiótának, akinek a filmek sz*rt se jelentenek. (Ja, azt is tudom, hogy neked több közöd van a filmkészítéshez, mint nekem, de valószínűleg ezért is tart ott a magyar filmgyártás, ahol... ez persze poén, mert nem te tehetsz rólad, de jól hangzik) Kicsit leszállhatnál a magas lóról, mert k*rvára el vagy szállva magadtól.
Nem basztatni akartalak ma se, csak gondoltam adok tippet... mégpedig azt, hogy ne filmezzetek mindenáron. Erre mit osztasz vissza? Olvasd vissza. Nem volt bennem semmi rosszindulat, de megint bebizonyítottad, hogy veled nem lehet normálisan kommunikálni, mert elkezdesz hisztizni, mint egy kislány.
Ott van creeper például. Őt se kedveltem sokáig, de mégis tudunk normálisan beszélni egymással, ha arról van szó. Te meg egyből sértve érzed magad, ha hozzád merek szólni. De tudod mit? Le vagy te sz*rva k*rva magasról.