Keresés

Trópusi vihar (Blu-ray)

2009. július 22., szerda 14:24
"watafak" folyik itt?

Ez tényleg hihetletlen, hogy bármilyen topicot megnyitok, árad belőle a gyűlölet és megy a veszekedés...
0
2009. július 22., szerda 12:56
Ja, egyébként The "kretén" Russian-nak ajánlanám a Crank c. low budget akciófilmet, melynek most megy a 2. része a mozikban... teljesen jó film, figyelemfelkeltő, leköti az embert egy buliban is és ráadásul elég pörgős.
0
2009. július 22., szerda 12:53
Akkor te miért olvasod?:D Ugyanmár :D Most neked is bele kell folyni, ugye?:D Grat! :)
0
2009. július 22., szerda 12:38
Az tuti, de már megszoktuk :)
0
2009. július 21., kedd 21:51
JAJ, ezt nem kellett volna!!!!!!!!!! :) most fog jönni még vagy 100 hsz amiben, egyenként, 20-30 sorban lesz kifejtve a nagy semmi, aminek a filmhez végképp semmi köze nem lesz :)
0
2009. július 21., kedd 21:35
Mindenki ismeri őt itt a fórumon, és mindenkinek megvan róla a véleménye.

Szerintem el se olvasd amit ír, nem ér annyit.
0
2009. július 21., kedd 21:34
"Nem érdekelsz túlzottan"

Ahhoz képest egymás után nyomatod neki a féloldalas hozzászólásaidat, amire senki nem kiváncsi.

Ha engem valami nem érdekel, ahhoz az életben nem szólok hozzá.
0
2009. július 21., kedd 19:37
Eddig sikeres, köszi :)
0
2009. július 21., kedd 18:52
Jól van. Élj tovább akkor ebben a tudatban, ezzel a stílussal. Kívánok az életedhez további sok "sikert".
0
2009. július 21., kedd 18:34
Nem érdekelsz túlzottan, hogy emlékezzek veled kapcsolatban mindenre. Különben is ki a f*szom csücske vagy te? Érted, mire célzok? Ez csak egy fórum. De talán emlékezhetnél arra is, hogy miért küldtelek oda, ahova... jópofizni sose jópofiztam veled. Vagy szerinted ha adok pár filmtippet, az már jópofizás? De gondoltam lehetne normalizálni a helyzetet, csak te túl tuskó vagy ahhoz, felülemelkedj magadon.

A kétszínű és gerinctelen az szerintem kicsit erős túlzás. Hiszen sosem tartottalak jófejnek, csak egy sznob idiótának, akinek a filmek sz*rt se jelentenek. (Ja, azt is tudom, hogy neked több közöd van a filmkészítéshez, mint nekem, de valószínűleg ezért is tart ott a magyar filmgyártás, ahol... ez persze poén, mert nem te tehetsz rólad, de jól hangzik) Kicsit leszállhatnál a magas lóról, mert k*rvára el vagy szállva magadtól.

Nem basztatni akartalak ma se, csak gondoltam adok tippet... mégpedig azt, hogy ne filmezzetek mindenáron. Erre mit osztasz vissza? Olvasd vissza. Nem volt bennem semmi rosszindulat, de megint bebizonyítottad, hogy veled nem lehet normálisan kommunikálni, mert elkezdesz hisztizni, mint egy kislány.

Ott van creeper például. Őt se kedveltem sokáig, de mégis tudunk normálisan beszélni egymással, ha arról van szó. Te meg egyből sértve érzed magad, ha hozzád merek szólni. De tudod mit? Le vagy te sz*rva k*rva magasról.
0
2009. július 21., kedd 18:04
Ehehe.... nálad kétszínűbb és gerinctelenebb ember kevés van...  Emlékszem az esetre, sőt még arra is, amire te valószínüleg nem, hogy azt megelőzőleg nem sokkal, pár órával max, egy film fórum topicjában elküldtél a qrva anyámba.... utánna meg legyek vevő a jópofira? nálam ez nem így megy.
0
2009. július 21., kedd 17:47
1. belém kötöttél. nem csak most, máskor is. pedig tippet adtam. adtam filmtippeket is másik topikban, ha emlékszel. nem is rosszakat.
2. mert buzi vagy és folyton belém kötsz.
0
2009. július 21., kedd 17:35
Árulj el nekem 2 dolgot: 1, mi a retkes köze van mindennek és az eddigi baxakodásaidnak ahhoz az egyszerű órumban feltett kérdésemre, hogy mit ajánlatok társasággal való mozizásra....  2, mi a búbánatos veszedelért akarsz folyton folyvást belémkötni?
0
2009. július 21., kedd 17:28
Alább írod, hogy kertben grillezés, medencézés... ööö, lehet, hogy fogalomzavarban szenvedek, de ezt hívják kertipartynak... vagy házibulinak, ha nálad vannak a vendégek. Házibuli, mert gondolom nem egy szórakozóhelyet béreltek ki vagy ilyesmi. Nem kell nagy IQ betyárnak lenni... szóval nem buliról van szó? Miért? Ez valami tárgyalás? Konferencia? Üzleti megbeszélés? Elárulom, a baráti összejövetel is bulinak számít.
Ne haragudj, de amit írsz, az a többi egyetemi társamra is sértően hat. Szerinted egy főiskolás-egyetemista csak iszik-hányik-belefekszik? Persze kell ilyen agyeldobós buli is vizsgaidőszakok után, de nem ez a tendencia a jellemző. Szerinted mi, egyetemisták, nem járunk el táncolni? Nem grillezünk? Nem megyünk le a Balatonra fürdőzni meg labdázni a vízbe? Vagy fesztiválozgatni, koncertekre járni?
Komolyan, annyira gyökér vagy, hogy lazán kiütöd nálam is a biztosítékot... és még finom voltam.
0
2009. július 21., kedd 17:24
nah azért szerencsére messze nem ilyen vészes a helyzet :D

A mozi sok esetben olyan szerepet tölt be, mint például egy "csúszda" vagy "labda". Szabadfoglalkozás van mindenkinek, valaki fürdik, más beszélget, eszik, iszik, gyerekek ugrálnak, szaladgálnak, labdáznak stb.. és van aki mozizik....  kényszerből nem szoktak ott ülni szerencsére...   Tavaly a Mézengúzt egy tucat gyerek nézte olyan némán szájtátva végig, a felnőttek meg lekötötték magukat mással.

Azért gondoltam, hogy megkrédezem itt a fórumon kinek milyen film ajánlása van, hogy ha már valakik mozira szavaznak akkor legalább az jó film legyen és jól szórakozzanak rajta.
0
2009. július 21., kedd 15:47
Aha, hát egy huszonfős társaságnál tényleg vészes a dolog, és nem csoda, hogy nagyobb az esélye a fészkelődésnek, hisz ott már nagyobb megosztottság lehet akár filmműfaji szempontból, de akár aszerint is, hogy "igen érdekel a film", és hogy "nincs kedvem még hazamenni, de filmet nézni se, ezért valahogy végigszenvedem".
0
2009. július 21., kedd 15:43
amikor ilyen hosszabb összejövetel van akkor a grillezés, medencében fürdés jó sok időt kitesz és az esti hűvösebb órákban szokott igény lenni filmre...    más különben pedig megy a "kertibulizás" közben meg ordít a zene vagy koncertfelvételek mennek...
0
2009. július 21., kedd 15:41
nah igen.... kedvencem amikor a film első 15 percét végigdumálják, fészkelődnek, mosdóba mennek, italt hoznak, utánna  a következő 20 perc arról szól hogy próbálják kitalálni hogy ki kicsoda, honnan jött, mit akar....  :)  a másik csodálatos eset az amikor egy remek filmet mint a Borat, az az egy ember aki látott már a társaságból végig kommentálja, hogy "húú ez most jó poén lesz, most figyeljetek" vagy "most jön az a rész hogy..." ilyenkor tudok falnak menni... :)
0
2009. július 21., kedd 15:41
Egyébként szokták igényelni a filmnézést? Azért mennek hozzád, hogy filmet nézzetek, vagy mert talán titkon reménykednek abban, hátha inkább a medence és a grillezés, koktélozás kerül végre előtérbe egy kis zenével, ugrabugrával?
0
2009. július 21., kedd 15:39
Továbbra is el vagy tájolva.... mondtam én valahol hogy kerti party? házibuli? hm? nagyon belém akarsz kötni, csak az a baj, hogy full nem vágod a témát...  Nem buliról van szó, de nem tudom ezt miért olyan nehéz felfogni...  de nyilván egy taknyos főiskolás értelmi szintje az iszunk-hányunk-belefekszünk bulik fogalomköréből nem nagyon tud kitörni...  részvétem..
0
2009. július 21., kedd 15:36
Társaságban én mindig vigyázok a kedvenceimmel, mert pl. egy vegyesebb ízlés-összetételű társaságnál a jópofáskodók belepoénkodnak, és emiatt azok sem tudnak koncentrálni, akiket egyébként érdekel a film.
Ráadásul én magam sem tudom 100%-osan beleélni magam egy filmbe, ha nem nyugodt körülmények között nézem.
0
2009. július 21., kedd 15:28
"de nem tőled"... neked nem is adnék, baszki (sajnos másik topicban már adtam)... aki casablancát is akarna nézetni házibuliban, az nem normális.
0
2009. július 21., kedd 15:26
Egyszerű... balfasz vagy. Kiviszel néhány filmet, hogy EZEK a lehetőségek. Ki mit választ? Mivel demokráciában élünk, az a film nyer, amire a legtöbben szavaznak :) Inkább neked nehéz a felfogásod. Ja és ha két film ugyanannyi szavazatot kap, akkor megmondod, hogy oké, akkor ezt a két filmet nézzük meg egymás után :D
0
2009. július 21., kedd 15:24
Másrészt nem tudom ki hogy van vele, de egy film teljesen "antiszocializálhatja" a társaságot... pedig egy ilyen összeröffenés általában arról szól, hogy az emberek beszélgetnek, hülyülnek, ilyesmik. Most konkrétan ha valaki éjjel 1-kor betesz egy filmet, akkor húúú most nagyon oda kell rá figyelni. Frankón leáll a pörgés, elmegy a bulihangulat is, leapad az egész... utána meg már nehéz újrakezdeni. De ez csak az én véleményem és az én tapasztalatom. Én úgy vagyok vele, hogy hagyom a bulit a saját medrében folyni, nem erőszakolom meg a többieket azzal, hogy be KELL tenni mindenképp egy filmet... ha van rá igény, úgyis előkerül néhány DVD :)
0
2009. július 21., kedd 15:23
De nehéz a felfogásod....  Nem társasági programokra várok ötletet, hogy mit csináljunk, hanem arra, hogy ha konkrétan az a cél, hogy filmet nézzünk akkor mi legyen az az adott film. Ennyire nehéz felfogni?
20 embert meg megkérdezni hogy mit szeretne.... ez mos tugye nem volt komoly? Garantálom, hogy akkor az életben nem jutnánk el a filmnézésig ha őket kérdezed meg. Egyszerűen 20 ember kapásból más-más filmet említene meg, vagy választana, ezért kell egy embernek választani aki meg a házigazda. Erre vártam film javaslatokat. De nem tőled, úgy hogy kár tovább fárasztanod.
0