Ha meg annyira ismered a társaságot, akkor miért nem tudsz megfelelő filmet választani? Miért egy filmes fórumon vársz tippeket, ahelyett, hogy megkérdeznéd őket, hogy mit szeretnének? Te aztán tudod mi kell nekik. Beraksz valamit, majd szép fokozatosan lelépnek... Nem ismerem őket... de ki az, aki egy nyári estén egy kerti sütögetős-medencés partyban nem táncolna szívesen? Vagy ez ilyen kanbuli? Azért nem jöhet szóba a tánc? A visszajelzések nem éppen azt sugallják, hogy nagyon ismernéd őket. Nem lehetsz ennyire szerencsétlen :D
0
2009. július 21., kedd 2:37
4792
mégegyszer mondom: EZ NEM AZ A TÁRSASÁG AKINEK AZ KELL AMIT LEÍRTÁL. Ennyire nehéz felfogni? Vagy úgy gondolod, hogy a neten túl teljesen ismeretlenül jobban ismered ezt a társaságot mint én? Hm? Kis fontosdi...
0
2009. július 21., kedd 0:08
9368
Mert te aztán kurva okos vagy, hogy egy filmes fórumon kérdezed, hogy mit kezdj a vendégeiddel kerti party esetén... na hadd ne mondjam :D Mert szerinted én tizenévesekkel bulizok (a korosztály, akikkel lógok 19-27) :) Múltkor disco bulit tartottunk 70-es, 80-as évek zenéivel. Megvolt a hangulat, volt tánc, sok nevetés... hmm.. talán erről szól egy buli? A labda pedig a medence alaptartozéka egy buli esetén... legyen szó 10 évesről vagy 30 évesről. De semmi gond, te vagy a nagy partymanó, te már csak tudod mi kell egy buliba, nem igaz? Pff... Mondtam egy pár tippet, de megint te szólsz be. Sajnállak.
0
2009. július 20., hétfő 16:26
4792
azért annyira nem öreg társaság :D
0
2009. július 20., hétfő 16:10
6403
akkor elő az unokák videóival.:)))
haverjaim, ha ajánlok nekik filmet, hogy tök jó, azt mondják inkább olyat adj, ami szerinted szar. Annyira nem egyezik az izlésünk.:) ez a film nálam nem nyerő. na most lehet írni, "tök jó fej haverjaid lehetnek".:D
0
2009. július 20., hétfő 15:42
4792
nem tizenéves célközönség kerti partyjáról van szó.... de megint nagyon okos voltál. köszi.
0
2009. július 20., hétfő 15:35
9368
20-30 fős társasággal nekünk eszünkbe se jut FILMET betenni. Ha már hajnalban vagyunk 6-8-an, akik talpon maradtak, azokkal tolunk valami filmet, ha egy kis pihi kell, de amíg pörgés van, addig megy a tánc. Ráadásul kerted van medencével. Ki a fene kíváncsi ilyenkor filmekre?:) Legyen már eszed. DVD helyett néhány labdát kéne kivinned a medencébe, kivágni két nagy hangfalat és tolni a rock n rollt :D Én így szoktam. Más is így szokta szvsz. De komolyan. Ha partyt tartasz, partyzzál, ne filmes estét csinálj belőle. Nem kellenek filmek ilyen alkalmakra... Haverom most hívott át a héten, hogy ugorjak át hozzá filmezni, áthív pár embert, veszünk némi sört, aztán toljuk. De ez nem party, csak filmezés. Egy kerti party már más tészta... te vagy a házigazda, a hangulatfelelős. Hát ne cseszd el filmezéssel :D Csodálkozol, ha vannak, akik inkább elmennek sétálni?:D
0
2009. július 19., vasárnap 1:10
4792
Majd egyszer talán még így nagyobb társaságnál adok egy esélyt a filmnek, de most kicsit hanyagolom.... Nem egyszerű eset filmet vetíteni, mert mint mondtam kert helységről van szó, általában kajával egybekötött kisebb-nagyobb ad hoc alapú "időtöltések".... és ha egy film már nem úgy kezdődik... akkor valaki lelép kajáért, valaki elmegy lábat lógatni vízbe, a másik meg sétál egyet és a "mozi" kiürül.... Volt hogy kiválasztottak olyan filmet mint a Különvélemény ami egy nagyon-nagyon jó film. Csak elkezdtek beszélgetni, nem figyeltek elején, valaki késve jött stb... és olyan 15 perc múlva lecseréltem filmet mert teljes érdektelenségbe fulladt. Néha próbálok ilyen normálisabb filmekkel előhozakodni, de a tapasztalatom az az, hogy vígjátékon kívül, esetleg egy pörgős akciómozin kívül, sok minden nem jöhet számításba... Vígjátékból is egyszer ha nézik, vagy első filmnek beteszek olyat, mint a Borat amin szétröhögik magukat akkor második filmnek mit tudok betenni ami eléri azt a szintet? Jah és 2 órától ne nagyon legyen hosszabb, de inkább másfélbe férjen bele és szinkronos legyen és ne pont olyan film amit már ezerszer látott mindenki a társaságból... nem kis fejtörést okoz az esti filmválasztás... azt hogy egyszer egy régebbi filmet, egy csendesebb, lasabb klasszikust megnézni, mint a Casablanca például egy olyan távoli álom hogy csak nah... Ha egy-két haver átjön, vagy barátnővel lehet ilyeneket, de tizen, esetleg huszonfős társasággal nem...
és most kicsit csalódott vagyok de filmeket kell keresnem ilyen alkalmakra, mert "the show must go on"... :)
0
2009. július 18., szombat 21:42
5023
az én ismeretségi körömben pedig mindenkinek tetszik a film. a szüleimnek is annyit kellett csak elmagyarázni, hogy az elején lévő "fake trailerek" mi célt is szolgálnak, mert a "Sátán sikárotánál" volt egy kis irgum burgum tőlük, hogy az egyház miért enged ilyen filmet megcsinálnli :D! de azon kívül értettek minden poént benne.
0
2009. július 18., szombat 5:12
4792
Második társasággal próbáltam ezzel a filmmel folytatni egy jó hangulatú estét. Most és az előző esetben is a film olyan 15 perc után teljes érdektelenségbe torkolt, ami kerthelység lévén, gyakorlatilag annyit tesz, hogy mindenki talált jobb elfoglaltságot: kaját szedett össze, italt hozott, beszélgetett stb.... A film nem rossz, de amikor azt mondják róla, hogy behalósan röhögös akkor tévúton járnak. Jó film, de inkább egy klasszikus értelemben vett akció-vígjáték mintsem non-stop röhögési lehetőségekkel telepakolt vígjáték. Múltkor a Borat, most meg a 40 éves szűz váltotta le a filmet és mindkét esetben jól záródott a mozizás....
Kicsit csalódott vagyok.... A Trópusi Viharnak nagyon filmes humora van, így az ilyen ismeretek, fogékonyság hiányában sajnos nem igazán élvezhető vígjáték szempontból....
Nekem továbbra is tetszik, a szinkron meg valami zseniális..
0
2009. május 3., vasárnap 0:08
14599
Sajnos nem tudok erre válaszolni, de ahogy látom, mások igen. Én is csak annyit tudok, hogy 15 perccel hosszabb. De mivel SZVSZ soha nem fogják nálunk a DC-t bemutatni, nekem nem is baj, hogy nem az jelent meg...
0
2009. május 2., szombat 16:58
974
Köszi az infót.
0
2009. május 2., szombat 16:53
1237
A rendezői változatban van egy csomó kivágott jelenet...szerintem fantasztikusak, kár volt őket kivágni. Így a film kb. 15 perccel hosszabb.
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2009. május 2., szombat 16:49
974
Hali! Meg tudnád mondani, hogy mi a különbség a Rendezői és a moziváltozat között? imdb-n nincs sok info róla. thx
0
2009. május 2., szombat 3:29
14599
Tesztelgessünk...
A film: másodjára már felhőtlenül tudtam rajta röhögni, moziban nem volt ildomos, mivel a leányzónak, akivel néztem, láthatóan nagyon nem jött be. De most más volt a helyzet, így 100%-os, csak kár, hogy nem a rendezői változatot kaptuk, hanem a mozisat, de így is tökéletes. A fake trailerek még mindig hatalmasak, és a sunaszaft-reklám dalszövege is feliratozva lett. :)))
A kép: döbbenetesen szép, abszolút referencia-munka. Ezzel mindent elmondtam. Természetesen az eredeti 2.35:1-es méretben, 1080/24p AVC kódolásban. 100%
A hang: van eredeti angol True HD 5.1-es hang, bár ennél a filmnél a magyar szinkron hatalmasat dob az élvezhetőségen, így értelemszerűen azzal néztem meg. DD5.1-ben szól, ahol kell, ott odateszi magát. Persze a magyar felirat sem maradt le a lemezről. 80%
Extrák: minden, ami a DVD-verzión rajta volt, ráadásul az audiokommentárt leszámítva magyar felirattal. Így kéne minden filmet kiadni. 70%
Összkép: sokszor nézhető, brutálisan nevettető film, etalon képpel, nagyon jó hanggal, és érdekes extrákkal. A formátum szerelmeseinek ajánlott vétel. :)))
0
2009. március 22., vasárnap 12:17
866
Az aranyíránytűre is verhette az egyház ! Főleg Benedek Elek .8-)
0
2009. március 22., vasárnap 2:18
5023
azok a fake trailerek annyira jók lettek, hogy a laikus szüleim a film megnézése után megkérdezték, hogy az egyház, a "Sátán sikátora" című film ellen tiltakozott-e?! mert ők erről ugyan nem hallottak, de csoda lenne ha az egyház nem verte volna ki a balhét, mint anno a Da-Vinci kód idején!!! :DDDDDDDDDDDDDD
0
2009. március 22., vasárnap 0:58
14599
Remélem én is...
Bár szerintem is tutira ott vannak, mert néhány a filmbéli poén ezekre vezethető vissza. :)))
0
2009. március 21., szombat 19:40
2967
1000%, hogy ott lesz!
0
2009. március 21., szombat 18:54
14599
Aki megvette, azokhoz kérdés:
A film előtt ugye ott vannak a kamu-trailerek, a Sunaszaft-reklámmal együtt?
Köszi!
0
2009. február 21., szombat 16:50
9368
Összehasonlítottam az adatlapokat és a Blu Ray extrák tekintetében ugyanazt nyújtja, mint a DVD. Szóval szerintem ez nem rendezői változat lesz, hanem ugyanaz, mint a DVD.