Keresés

Rémálom az Elm utcában 2. - Freddy bosszúja (DVD)

2009. június 1., hétfő 23:29
Néhány hangminta a 2 szinkronból:http://www.speedyshare.com/332989466.html
0
2009. május 25., hétfő 18:44
A filmről szóló cikk olvasható a FilmKaptár online rajongói magazin május 25-én megjelent 2. számában.

Letölthető innen: www.filmkaptar.atw.hu
Véleményeket várjuk ide: www.freeforum.hu/filmkaptar
0
2009. április 1., szerda 21:05
nem, ott nem torzították el a hangot. Normálisan beszélt benne. A 3. részben beszélt kicsit eltorzítottan. (az eredeti szinkben)
0
2009. április 1., szerda 20:56
Akkor ezek szerint a régi magyar szinkronban is eltorzították Freddy hangját, nemcsak az új rtl klub-os szinkronban?
0
2009. április 1., szerda 19:53
Ez a buzis beütés sosem tűnt fel. Egyedül a Scheider féle ... hogy ha Freddy nem lép közbe akkor Jesse-vel történik valami a zuhanyzóban, de a többi nem. A szinkronban Jesse hangját nem lehetetett hallanai. A szoba összerámolás meg hát Jesse gondolom hülyéskedésből táncolt ahogy arra a számra lehet, de ez már csak belemagyarázás.
Tény, hogy a 3. rész a legjobb. Mikor Freddy felemelkedik a srác ágya előtt és még mielőtt megmukkanna, Freddy le "sssss"zi.
0
2009. április 1., szerda 19:40
Háhá (vigyázat, spoileres) :D

0
2009. április 1., szerda 19:36
Még élénken él bennem a tesitanár esete, az "összerámolok a szobámban", meg a "hallottam valamit odakint, ezért szétnézek a szekszi fehér nacikámban" jelenet, de lehet, hogy csak engem zavartak. Erősen olyan érzésem volt, hogy a főszereplő srác -barátnő ide vagy oda- minimum biszex.

A második részt csak szinkronizáltan láttam nagyon régen, de akkor nagyon eltorzították a hangját, máig sem értem, miért.
0
2009. április 1., szerda 19:24
buzisra??? miért???
Most az eltorzított hangra az eredeti hangra gondolsz?
0
2009. április 1., szerda 19:16
Először arra helyezték a hangsúlyt, hogy aludni sajnos muszáj, tehát előbb-utóbb lesz egy köröd Freddy-vel. Aztán a harmadik résznél biztos felkiáltott valaki: "ez álomvilág, baszkikám!" Na akkor ráéreztek az álomvilág adta szabadság igazi ízére, bátrabban használták a fantáziájukat... egészen addig, amíg át nem estek a ló túloldalára.

A második részben nekem leginkább Freddy eltorzított hangja és a medencés hent nem tetszett, a tömeggyilok valahogy nem passzol az öreg profiljába. Meg egy picit buzisra is vették azt a részt :P
0
2009. április 1., szerda 18:48

4. és onnan a többi rész tényleg kicsit viccesre veszi a történetet...
0
2009. április 1., szerda 18:45
És se tudom, de szinte mindenhol ezt olvasom. A vége (ahogy a busz lehajt a kietlen semmibe) képileg sztem nagyon jól néz ki. Freddy leszedi a fejéről a bőrt az is klassz.

A tényleg kicsit viccesre veszi a történetet. Kicsit olyan lett Freddy mint Chucky karaktere. Elvitték egy nagyon hülye irányba és viccet csinálnak a karakterből.
0
2009. április 1., szerda 18:34
Passz. Talán túl jó az első és a harmadik (sztem a 2 legjobb rész), és a kettő közé ékelődve ő a rút kiskacsa. A 6-ot se szokták szeretni, pedig szerintem az a 3. legjobb, valszeg azért, mert annak idején azt volt a legnehezebb megszerezni.
0
2009. április 1., szerda 18:18
Miért húzza le (szinte) mindenki a második részt. Mi vele a gond?

A 6. ill 5. és még a 4. részben tényleg vannak olyan baromságok amik kicsit nevetségessé teszik a sorozatot vagy magát a karaktert, de a másodikkal mi a gond???
0