Keresés

Előzetesek

2005. június 28., kedd 21:20
The Transporter 2
0
2005. június 28., kedd 21:20
Jason Stathamből akcióhőst csinált Luc Besson:
Starring: Jason Statham, Alessandro Gassman, Amber Valletta
a  href="http://xfersf02.ign.com/^88454392/movies/ffmovies.ign.com/docroot/filmforce/video/article/628/628894/transporter2_ign-exclusive-trailer_qtlow_qtlowwide.mov"The Transporter 2
0
2005. június 28., kedd 16:09
ki beszélt itt mondandóról? amit ez a trailer kínál, azt már mind láttuk más filmekben, s nem is csak olyanokban, melyekben egy nagy majom randalírozott itt meg ott.

persze, azért az elektrával szemben ezt azért meg fogjuk nézni. ;]
0
2005. június 28., kedd 15:58
Hát igen, én sohasem voltam nagy King Kong fan, bár az eredeti film kétségtelenül jelentős alkotás volt a maga korában. A remake-nek a látványon kívül a feszültség és az érzelmi oldal lehet az erőssége, a trailer ezekből nem sokat domborít, de én bízom Jacksonban.

Az első GYU trailer is elég béna volt (nem az internetes, hanem az a rövid, ami a gyűrűvel és a tipikus narrátorhanggal indít).
0
2005. június 28., kedd 15:35
Hát semmitmondó? Valóban?
Elmondom a történetet: találnak egy óriás majmot egy szigeten, majd elviszik egy amerikai nagyvárosba (nem mondom meg melyikbe), ahol randalírozni kezd és később MEGHAL... jaj, nem is tudtad? Akkor most már tényleg semmitmondó. :DDD
Most őszintén, egy King Kong-filmnél milyen mondandót óhajtasz még,?
Egyszer jó lenne, ha nem """kritikai""" szemmel néznél meg valamit, hanem azért hogy élvezd. Biztos nehézkes...
0
2005. június 28., kedd 15:26
Várjuk csak ki a végét. Szerintem nem kell majd szégyenkeznie, hogy ő rendezte.
Amúgy meg a trailerrel semmi gond. Ha e jelenetek után valaki nem lesz kiváncsi erre a filmre, az már egy kicsit beteges.
0
2005. június 28., kedd 15:13
* ásít *

rettenetesen semmitmondó előzetes a szokásos blockbuster panelekkel. ha azt írná, hogy "a joe johnston film", akkor azt mondanám, oké, de hogy peter jackson ilyen trailerrel (esetleg filmmel) blamálja a reputációját? hááááááááááááát....
0
2005. június 28., kedd 15:01
Na itt van végre a King Kong előzetese:
Baszott jó film lesz. Peter Jackson megint nagyot alkotott.
0
2005. június 26., vasárnap 9:38
Üdv mindenkinek!

Kicsit felhozom a topicot :)
Fun with Dick and Jane
Starring: Jim Carrey, Téa Leoni, Richard Jenkins, Angie Harmon, Vincent Curatola, Jacob Davich, Alec Baldwin, Stacey Travis
Fun with Dick and Jane

Asylum
Starring: Ian McKellen, Natasha Richardson, Hugh Bonneville, Marton Csokas, Natasha Richardson, Sean Harris, Amy Horton, Rhydian Jones, Peter Yates
Asylum
0
2005. június 13., hétfő 3:48
trailer2 valamiért lemaradt
0
2005. június 13., hétfő 3:47
Stealth trailer1

Hollywood eddigi legdurvább anime-lenyúlása. Ezúttal a Macross Plus az áldozat. Elég szánalmas próbálkozás mondjuk...
0
2005. június 6., hétfő 20:53
a világok harcára persze.
0
2005. június 6., hétfő 20:49
lehet tuni, mikortól lesz jegy?
0
2005. május 27., péntek 23:04
ez a WotW csak egyre jobb és jobb lesz... még egy hónap a bemutatóig!
0
2005. május 27., péntek 21:36
Sziasztok! :)

War of the Worlds Trailer 4
(ebben megint van pár új jelenet...)

A history of Violence
Starring: Viggo Mortensen, Ed Harris, Maria Bello, William Hurt, Ashton Holmes, Sumela Kay

Dreamer
Starring: Kurt Russell, Dakota Fanning, Kris Kristofferson, Elisabeth Shue, David Morse, Freddy Rodriguez, Luis Guzmán, Oded Fehr
0
2005. május 26., csütörtök 14:17
a sziget új trailere:

http://movies.yahoo.com/feature/theisland.html

nagyon jó! michael bay ismét topformában!
0
2005. május 26., csütörtök 12:16
Tudom, hogy feldolgozás! :) De azért még érdekel, és biztos leszenk benne rothadó arcok. :)))
Előzetes meg megtekinthető: movies.yahoo.com
0
2005. május 26., csütörtök 11:51
azt hiszem, ezt a cápafiús, lávalányos filmet sem kell megnézni...
0
2005. május 26., csütörtök 11:46
a dark water egy japán horrorfilm alapján készült, amelyben egy vizenyős tekintetű (és hosszú, nedves haját képébe lógató) kislány szelleme garázdálkodik egy lerobbant emeletes házban. a rendező hideo nakata (ringu): mily meglepő! amúgy a film elég harmatos utánzata a körnek, akad benne 1-2 cidris jelenet (víztároló, brrr), de maga a szellem inkább mókás, mint félelmetes (a kis cukipofa sárga esőkabátban flangál kezében piros uzsonnás tatyóval). gondolom, az amerikai változatot feldobják 1-2 rothadó arccal, meg ilyesmivel. :)
0
2005. május 26., csütörtök 11:25
Ez a Csokigyáras dolog engem érdekel :) Csokoládé után most Csokigyárban jár Johnny Depp. Nyami. :)))
A Walt Disney csirkében utazik? A sok tengeri kaland után (Némó, Cápamase) jó megint két lábbal a földön járni, vagy lúdlábbal? :) Máris érdekel!
Batnaus filmet csak a mozielőzetesből ismerem, de nekem eddig nem nagyon jött be, de azért meg fogom nézni.
Világok Harca! Még csak egyszer láttam TV-ben az előzetesét, de nem lesz rossz. Tom és Spielberg újra együtt. Érdekes! :)
Mellesleg nagyon várom már a Dark Watert, melyben Jennyfer Connelly ismerkedik közelebbről egy sötét ház, sötét titkaival sötét vizeken evezve. Directed by Walter Salles. Br.......
0
2005. május 26., csütörtök 11:24
Sebaj! Összeverbuválom jóakaróidat és majd az ablakod alatt szerenádozunk:
Willy Wonka, Willy Wonka...la-la-la-la-la :)))
most posts by TM
0
2005. május 26., csütörtök 11:13
köszönöm, hogy gondoltál rám a csokigyár kapcsán, de nagy valószínűséggel a bemutató idején épp magamon kívül leszek. :)
0
2005. május 26., csütörtök 11:01
Hahó, mindenkinek!
Reggelizés közben - szörfözgetve a hálón -  új mozielőzeteseket találtam. Ezek közül emelnék ki párat:
A Világok harcához már négy tv-szpot készült, mondanom sem kell, jobbnál jobbak! Sajnos akármennyire drukkoltam, a felüljáró mindegyikben sittként végzi!
Rodriguez mester elkészítette legújabb háromdimenziós "csodáját" ami a Cápa Fiú és a Láva Lány kalandjairól szól. Az előzetes megnézése után csak a szomszédok tudtak lefogni, hogy ne rohanjak azonnal a moziba..:)
A dupla "R" ebben a filmforgatásban pihenhette ki a Sin Cityben átélt brutalitást!
Szintén két tv-reklám látható a Charlie és a csokigyár című új Tim Burton alkotásból. Erről csak annyit, hogy Burton nem az Álmosvölgyes, Batmanes stílusát járja mostanában! A filmre okvetlen elcipelem Jamamurát, kellemes időtöltés lesz számára!!! :)
Az új Batman filmből látható egy teaser clip, melyben kizárólag Bale illetve az őt oktató Liam Neeson szerepel, szinte vágások nélküli az előzetes, nekem eddig ez tetszett a legjobban!
A Walt Disney stúdió 2005-ben csirke-animációban utazik.
Augusztusban látható a Vailant című film melyben a baromfiudvar lakói tengerészgyalogosokká vedlenek át, míg novemberben jön Chicken Little, egy "vérfagyasztó" ufós sztori. Utóbbinak ajánlom az új előzetesét a benne lévő már-már kötelező filmes utalás miatt!
A felsoroltakon kívül még sok egyéb előzetest találhattok a movie-list.com oldalán.
Jó böngészést! :)
most posts by TM
0
2005. május 26., csütörtök 1:01
Jodie Foster új filmjének, Flightplan előzetese:

Flightplan trailer
0
2005. május 22., vasárnap 14:08
A batmant én is várom.Szerintem az eddigi előzetesek alapján még az első részre is ráverhet.Most már az új batkocsival is kezdek megbarátkozni:)
0