Keresés

Előzetesek

2005. február 7., hétfő 23:32
ma néztem meg a filmet: szép és látványos, de messze nem egy hero. a sztori papírvékony, a színészekben nincs akkora erő, mint tony leungban vagy maggie cheungban - még andy lau is elég halovány, pedig ő szupersztár. érdekes, hogy zhang yimou azt modnta, a hero csak egy próba volt a flying daggershez. fordítva még csak-csak... amúgy 1o/8, sz'al nem rossz. :)
0
2005. február 7., hétfő 23:25
Katt ide! Gerike nem linkelte be jól az előzetest.

Flying daggers
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. február 7., hétfő 22:06
?????????????????????????
0
2005. február 6., vasárnap 20:19
House of Flying Daggers  , ez mikor jön a moziba?
amúgy nagyon látványos és szép fényképetésű filmnek tűnik, meg kell nézni.
0
2005. február 6., vasárnap 12:35
Komolyan??? Basszus én még csak most találtam az előzetesek között... de gáááááz....
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. február 6., vasárnap 12:30
nem akarlak elkeseríteni, de ez a film már megjelent Ég és Föld Harcosai címen. itt a pressen is megvásárolható. :)
0
2005. február 6., vasárnap 12:24
Gyerekek! Ez egy tök jó film lesz... és a zenéje is jó.

Warriors of Heaven and Earth
0
2005. február 5., szombat 12:50
Szóval, Wes Craven nem tudom, hogy miért, de eltűnt egy időre. Most itt jön az új filmje, és én már izgatottan várom...

Cursed
0
2005. február 4., péntek 23:09
ezekszerint te egy reneszánsz kori jó színész vagy?ejj, a többibe már bele se merek gondolni....
0
2005. február 4., péntek 21:52
sokarcúnak szokták nevezni a reneszánszot vagy egy jó színészt, tehát ezt bóknak veszem.
0
2005. február 4., péntek 21:31
neked meg az arcod
0
2005. február 4., péntek 21:17
itt lenne az ideje, hogy becsajozz vagy befiúzz. kapd össze magad, ember, túl sok a fölös energiád.
0
2005. február 4., péntek 21:14
Mr. and Mrs. Smith
0
2005. február 4., péntek 12:38
Nem, csak itt kezdtük el, akkor irány a Chat. :)
0
2005. február 4., péntek 12:36
fontos ezt a topicot is szétoffolni? csak úgy kérdezem, mert érdekelne...
0
2005. február 4., péntek 12:25
Ja! Nem tudom máshol hogy állnak a brazilokkal, de én már nagyon unom. Nem hiszem hogy amerikába olyan sok brazil sorozat bekerülne... de ki tudja? Azok is mindent megnéznek.
0
2005. február 4., péntek 12:22
"a brazil ár, meg jóval később kezdődött igazán, mikor elindultak a kereskedelmi tv-k"

Te itt most nem Magyarországról van ám szó..
0
2005. február 4., péntek 12:16
De akkor is döntögetett... a brazil ár, meg jóval később kezdődött igazán, mikor elindultak a kereskedelmi tv-k. :) (előtte csak Isaura volt, meg a Megveszem ezt a nőt, ha jól rémlik)
Hát nemtom, a Gumiemberen én összeszartam magam anno. :))
Persze, de mindig úgy volt végük, hogy jöhet a folyt. köv. (végül is sorozat volt), és igazából minden kezdődött előlről. :)) Lásd pl. a Gazda c. rész. A leginkább befejeztett részek még az első és a második soroztaban voltak, de utána is akadtak, de inkább több volt a befejezetlen.
Ennél azért jobban volt a Buffy kitalálva (szerkesztésileg), ott mindig volt vége a részeknek, persze a pokol, meg a vámpírok mindig visszatérő motívumok voltak, de minden szériának megvolt a maga "Fő-gonosza".
0
2005. február 4., péntek 12:07
"Az X-Akták ezért döntögetett nézői csúcsokat??"
Ha jól tudom, a Rosalinda az Esmeralda meg a többi is nézői csúcsokat döntögetett, úgyhogy ennek a mérvadóságát most hanyagoljuk.

"felnőtteknek szóló történetek voltak, pl. a Gumiembert nem hiszem, hogy a 12-13 éves korosztálynak szánták volna"
A régi, legnagyobb illetve legdurvább horroroktól is csak maximum 10 éves koromig féltem... egykor megmutattam pl. egy 18-19 évesekből álló társaságnak az Evil Dead-et, és végigkacarászták az egészet (meg is fogadtam, hogy nem műértő társaságnak többé nem mutatok ilyet). A gumiember is kb. annyi komolysággal bir, mint az a társaság.

" történeteknek meg sosincs befejezésük, egy részben sem volt, pont ez a lényeg, hogy most nem tudod mi van!"
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretem tudni azért, hogy "mi van". Ez a kijelentésed pedig egész egyszerűen nem igaz. Voltak bizony szép kerek egyrészes történetek. Csak azoknak a folytatásos ufo-s zagyva sztoriknak nem volt végük soha, de elejük se nagyon.
0
2005. február 4., péntek 11:40
Az X-Akták ezért döntögetett nézői csúcsokat?? Valamint tényleg a felnőtteknek szóló történetek voltak, pl. a Gumiembert nem hiszem, hogy a 12-13 éves korosztálynak szánták volna... (bár én kb. annyi voltam mikor láttam elsőnek :) ). A történeteknek meg sosincs befejezésük, egy részben sem volt, pont ez a lényeg, hogy most nem tudod mi van! :))
0
2005. február 4., péntek 9:57
Az X-akták célközönsége kötve hiszem, hogy a 20 év felettiek volnának. A most ismételt, régi részekre ma nagyokat pislogva nézek, hogy biztosan ezek a részek voltak, amik egykor annyira tetszettek? Unalmas áltudományos halandzsák, se eleje se vége sztorik, sokszor a röhejesség és bugyutaság szintjére áteső történetek, amiket Duchovni halál komolysággal játszik végig. Nem hiszem, hogy a 20 év feletti nézők komolyan tudnák ezt az egészet venni (a baj az, hogy a sorozat viszont véresen komolyan veszi magát).
0
2005. február 4., péntek 9:50
Ez igaz. A régebbiekből láttam pár részt, az újabbak meg egyszerűen nem adtak indittatást, hogy megnézzem a többit is. (Sarah Michelle Gellar eleve béna egy marcona vámpirirtó hölgy szerepében, úgyhogy ez szerintem nem függ attól, mennyit láttam belőle.)
0
2005. február 4., péntek 9:34
A Buffy szerintem jó volt, csak az a baj, hogy az első sorozatot senki sem adta le. Még ugye anno a TV3 kezdte, aztán jó pár évvel később a Viasat3 folytatta... Kár, mert így nem nagyon értettem, hogy került L.A.-ből Sunneydale-ba, de mintha olvastam volna, hogy felgyújtott valami iskolai tornatermet.
Én szerettem a Buffyt, meg is van vagy 16 videokazettán az összes rész. :) (kivéve 2 sorozat pár része), a humora miatt szerettem, mert szerintem 1996-ban mikor kezdték tök ój volt. Az X-Akták célközönsége eleve a 20 és azon fölüli korosztály volt, míg a Buffy egyértelműen a tizenévesek sorozata kívánt lenni. És be is jött! Pl. a mostani Nemzetközi DVD magazinban az Amazon.com összesített értékesítési listáján a horror kategóriában abszolúte a Buffy arat az 1., 2. és 4. helyen, míg az Angel a 3. és 5. helyen van. Szóval nagy a népszerűsége. :)
0
2005. február 4., péntek 0:54
ebből látszik, hogy nem sok buffy-t láttál...
0
2005. február 3., csütörtök 23:38
Angelus! Bocs, hogy nem kerestelek, de el voltam veszve. (sablon szöveg) :)

Holnap mindenképpen hívlak. Délelőtt sok dolgom van a Centerben, esetleg ott összefuthatnánk...
0