Keresés

Előzetesek

2005. február 3., csütörtök 22:48
10 éven aluliak valószínűleg a történetért nézik, a többiek meg a széplányokért/fiúkért, kinek melyik nem jön be. Szerintem.

Ez a War of the Worlds pedig egyre ígéretesebb, na még a végén lesz élet a Star Wars után. :)))
0
2005. február 3., csütörtök 22:00
Megmondom őszintén SOHA nem értettem mit esznek az emberek a Buffy-n (már nem a csajon - bár azon sincs annyi "ennivaló", mint amennyire sokan tartják). A maszkokon kivül nemigen sok értékelhető dolgot találtam benne: minden rész kb. ugyanarról "szól" (márha szól egyáltalán valamiről). Piszok gyógyik az érzelmi szálak, a számitógépes trükkök pedig mintha Atarival készültek volna. Buffy, a törékeny kislány (inkább, mint vámpirok réme) elintéz mindent és mindenkit az átlagosnál nem jobban (de lehet, hogy még gyérebben) koreografált jelenetekben. Nagyjából ennyi
0
2005. február 3., csütörtök 21:20
Vámpíros film! Azokat szeretem :)) Imádom a vámpírokat és a Buffy is tetszett, meg az Angel is, úghogy tuti megnézem. Bár az előzetest valamiért nem hajlandó letölten a gépem, majd megnézem máshol, mondjuk a Yahoon, remélem fenn van.
0
2005. február 3., csütörtök 21:06
Ha pont olyan szar lesz, mint amilyen ez az előzetes volt, akkor nem fogok nagyot csalódni...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. február 3., csütörtök 20:35
Nekem tetszik. :)
0
2005. február 3., csütörtök 20:08
Mér, nem is lehet olyan borzasztó! Ha annak idején Ed Wood nem folytatta volna töretlen kitartással filmes karrierjét, ma nem lennénk gazdagabbak fenomenális filmjeivel. :) Valamit az utókornak is hagyni kell, úgyhogy kell 1-2 Uwe Boll!
0
2005. február 3., csütörtök 19:07
grrr! nagyon rövid és nagyon izgató.
0
2005. február 3., csütörtök 18:58
aha, a xéna egyik epizódjának. ;]
0
2005. február 3., csütörtök 18:00
Hi!
Nem tudom, hogy láttátok e már a Sin city-nek ezt 6 peces előzetsét, de itt van.
SIN CITY
0
2005. február 3., csütörtök 16:31
hm... csini vámpírvadász :) még akár jó is lehet :)
0
2005. február 3., csütörtök 11:58
Independence Day 2. De azért kezd érdekelni a dolog.
0
2005. február 3., csütörtök 11:29
Na, bocsánat itt van...

War of the Worlds
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. február 3., csütörtök 11:27
Superbowl trailer "The War of the Worlds"

0
2005. február 3., csütörtök 8:40
Az IMDb-n már javasoltak egy új Tarantino filmet: Kill Boll.
0
2005. február 3., csütörtök 8:29
huhúúú! dr. uwe boll legújabb filmjének előzetese:

bloodrayne

buffy-rajongók előnyben.
0
2005. február 3., csütörtök 0:24
utóbbira íme a trailer link:
http://www.carpathiafilm.com/solomon/en/tsr_large.htm

(a dolog érdekessége hogy először leforgatták és megcsinálták ezt a hollywood-i trailert, elkezdetk vele házalni, és amint megkapták a megrendelést és a 8 millió eurót így kezdték el forgatni magát a filmet :)
0
2005. február 3., csütörtök 0:12
Ring of the Nibelungs

jah, és a 23 millió dolláros tévéfilmet Ragályi Elemér fényképezte, aki mellesleg jegyzi még a 8 millió eurós költségvetésű King solomon's jewel magyar kalandfilmet is, amiben rékasi játszik főszerepet

utóbbi filmre rettentő kíváncsi vagyok, hisz részemről már évek óta tudok róla hogy készülget de a végeredményt kíváncsian várom
0
2005. február 1., kedd 9:29
igen, menstruálok. meglátom a hozzászólásaidat és vért okádok :)
ilyet írtam volna?.. pedig van neki legalább kettő :))
0
2005. február 1., kedd 1:14
Jaj, megint menstruálsz?

Én sem kötöttem bele abba, amikor te azt mondtad: "Scorsese-nek csak egy jó rendezése van". Meglehetősen röhejes kijelentés...
0
2005. február 1., kedd 0:08
bocs, egy ilyen entelektüel mint te, nem tud ilyen egyszerű filmeket élvezni. én kérek elnézést ;)
0
2005. január 31., hétfő 21:03
Köszi. ;)
0
2005. január 31., hétfő 19:52
na! :)

The Devil's Rejects
0
2005. január 31., hétfő 19:50
Kihagytad a linkből az m betűt a "_" és a felbontást jelentő szám közé!

Így már helyes a link:

0
2005. január 30., vasárnap 23:55
Bocs ide akartam beszúrni.

The Devil's Rejects

A film by Rob Zombie
0
2005. január 30., vasárnap 20:44
Jók a filmjei: be lehet aludni rajtuk és primitívek.
0