Keresés

Előzetesek

2005. január 9., vasárnap 22:08
Szép jó estét és B.Ú.É.K. minden film és trailer fanatikusnak!
Újabb "kicsi" kihagyás után ismét vagyok, és az elmúlt kb 1 hónap termését közreadom.
Remélem olyat nem sikerült beletenni, ami már volt itt, ha mégis sorry...

A felhozatal:

Wedding Crashers:
Starring: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Christopher Walken, Will Ferrell, Isla Fisher, Jane Seymour
Wedding Crashers

Rebound:
Starring: Martin Lawrence
Rebound

Coach Carter:
Starring: Samuel L. Jackson, Robert Ri’chard, Rob Brown, Ashanti, Debbi Morgan
Coach Carter

Assault on Precinct 13:
Starring: Ethan Hawke, Laurence Fishburne, John Leguizamo, Maria Bello, Ja Rule, Drea de Matteo, Matt Craven, Aisha Hinds, Brian Dennehy, Gabriel Byrne
Assault on Precinct 12

The Interpreter
Starring: Nicole Kidman, Sean Penn, Catherine Keener, Maz Jobrani, Tsai Chin
The Interpreter

A love song for Bobby Long
Starring: John Travolta, Scarlett Johansson, Gabriel Macht, Deborah Kara Unger, Dane Rhodes
A love song for Bobby Long

The upside of anger
Starring: Joan Allen, Kevin Costner, Erika Christensen, Evan Rachel Wood, Keri Russell, Alicia Witt, Mike Binder, Tom Harper
The upside of anger

Sahara
Starring: Matthew McConaughey, Steve Zahn, Penelope Cruz, Lambert Wilson, Glynn Turman, Delroy Lindo, William H. Macy
Sahara

The weatherman
Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis, Michael Rispoli, Gil Bellows
The weatherman

Hostage
Starring: Bruce Willis, Kevin Pollack, Ben Foster, Jonathan Tucker, Serena Scott Thomas
Hostage

Miss Congeniality 2 - Armed and Dangerous
Starring: Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano, Diedrich Bader, Heather Burns, William Shatner, Nick Offerman, Abraham Benrubi, Treat Williams
Miss Congeniality 2

Unleashed
Starring: Morgan Freeman, Jet Li, Bob Hoskins, Kerry Condon, Christian Gazio, Silvio Simac
Unleashed

The longest yard
Starring: Adam Sandler, Chris Rock, James Cromwell, Nelly, William Fichtner, Burt Reynolds
The longest yard
0
2005. január 9., vasárnap 13:51
"Gondolom megint előkerül a kazetta vagy valami ilyesmi"

Aztán lassan nyithatnak egy videótékát. :)
0
2005. január 9., vasárnap 13:48
no, ennél még a trailer is többet mond. amúgy ugyanez van az imdb-n is angolul (engedély nélküli tükörfordítás, gondolom :).
0
2005. január 9., vasárnap 13:35
the eXorcist lawnmower man!

Gyönyörű ez az oldal! :) Nem lehet rossz.

Jamamura!

Sikerült kimazsoláznom az egyik Vox-ból, hogy miről fog szóli a Ring 2:
"Rachel Keller és fia Aidan egy hegyi városba költöznek, ahol Rachel a helyi újságnál dolgozik David Rourke-kal együtt. egy helyo fiatal öngyilkossága kapcsán Rachel ismét gyanakodni kezd a halálos videókazettára. Mikor már majdnem feledné a titkot, arról kap hírt, hogy fiát kórházba szállították. Aidan teste veszélyesen ki volt hülve, és mindenütt zúzódások borították. Rachel rögvest azt gyanítja, hogy mindez Samara Morgan műve, ám Dr. Emma Temple másképpen vélekedok. A gyermekkel szembeni erőszakkal vádolt Rachel visszautazik Seattle-be, hogy jobban beleássa magát a halott Samara Morgan múltjába." (Vox Mozimagazin, 2004/11 szám) Amerikai premier 2005. március 14, nálunk még nincs pontos dátum.
0
2005. január 9., vasárnap 11:18
Ring of the Nibelungs

nem tudom miért, de vmié engem ez a film érdekel(ne), márha eljutna hozzán is leszámítva hogy tv film
0
2005. január 9., vasárnap 10:37
az előzetesből annyit vettem ki, hogy samara szeretne visszatérni az élők közé, s ehhez naomi watts fiát szemelte ki: "she wants to be him!". jó nagy ökörségnek tűnik, de már a ringu 2. is baromság volt. :) na, majd a prequel...
0
2005. január 9., vasárnap 10:18
Elég félelmetes, már láttam, az origo.hu-n. Nagyon várom, kár hogy a sztoriról még nem nagyon hallottam. Tudja valaki mi lesz az alapszál? (Gondolom megint előkerül a kazetta vagy valami ilyesmi.)
0
2005. január 9., vasárnap 10:12
a kör 2. előzetes

brrr.
0
2004. december 26., vasárnap 15:01
O.B.-vel már nekem is tele a puttonyom, Liam Neeson-t viszont öröm újra látni. Mé' nem ő a főszereplő? Egy színész, és nem egy poszter-gyerek?;)
0
2004. december 26., vasárnap 14:19
Remek trailer! Hogy mi a csudát esznek ezen az Orlando Bloom-on azt nem értem. A Gyűrűk Urán kívül csak szar szerepei voltak... Pfujj!
0
2004. december 26., vasárnap 10:08
És Király Visszatér-remake  :)
0
2004. december 26., vasárnap 9:34
kingdom of heaven trailer

nem hivatalos gladiátor-remake...
0
2004. december 24., péntek 4:07
Gyerekek! Hogy lehet leszedni azokat a trailereket, amik a www.apple.com/trailers oldalon vannak? Itt csak megnézni lehet őket, és nekem a Temp. Internet Files könyvtárba nem menti el. Tudtok segíteni?
0
2004. december 23., csütörtök 10:45
Hát, ez nem éppen egy előzetes, de gondolom, elfér itt...

Fantastic 4 - Jessica Alba-val

0
2004. december 22., szerda 16:45
gerike, én tisztelem lükeséget, de ezek közül minimum 2nek az elôzetese már le volt közölve...
0
2004. december 22., szerda 16:39
Na szóval itt a
xXx  2  előzetese!  :)
Főszerepben: Ice Cube , na, hogy most ez jó vagy rossz mindenki döntse el maga. :(

Alien of the Deep  című IMAX film.

Rendezte: James Cameron
Release Date:  January 28th, 2005
MPAA Rating:   G.  
Distributor:   Walt Disney Pictures

Ez a várva várt   Batman Begins  c. film előzetese. Ponotsabban itt 2 is van. A másodiknak a vége nagyon pöpec.  "Where are you"
" Here"  :)

War of the Worlds , a traliler nagyon jó, főlen a hang alatta aki kommentálja. ( muhahahah)   :)
War of the Worlds
Paramount Pictures
Directed by Steven Spielberg.

Starring: Tom Cruise and Miranda Otto.

Be cool , reméljük A film is az.

MGM
Directed by F. Gary Gray.

Starring: John Travolta and Uma Thurman.
Twentieth Century Fox
Directed by John Moore.

Flight of the Phoenix  c. film

Twentieth Century Fox
Directed by John Moore.

Starring: Dennis Quaid and Giovanni Ribisi.

0
2004. december 22., szerda 16:15
xXx2 (a szuperprodukció:)  )
0
2004. december 22., szerda 8:50
Igen. Miért, nem azt írtam? ;)))
0
2004. december 22., szerda 8:47
borasztó? mármint vizet-iszik-bort-prédikál-féle? :]
0
2004. december 22., szerda 8:43
Az Alexandernek borasztó előzetese volt. Már abból látszott, milyen bugyuta párbeszédek fogják tarkítani a kész filmet.
0
2004. december 21., kedd 19:53
ahh... már elôre félek tôle:( Az Alexandernak is olyan jó elôzetese volt, aztán mi lett belôle?!
0
2004. december 21., kedd 19:21
Ez biztos 1 király múvie lesz.
0
2004. december 21., kedd 19:14
Gyerekek! Ebben az előzetesben olyan kemény zene van... Honnan lehetne letölteni? Megszerezni?
0
2004. december 21., kedd 13:41
Lemony Snicket
Elôzetes

The Ring 2
Elôzetes

I Heart Huckabees
Elôzetes

War if the World
Elôzetes

The Spongebob SquarePants Movie
Elôzetes