Mit nem értesz? Ha valamit egy ország tölt le hivatalos kiadás hiányában, akkor a megkésett dvd megjelenés garantáltan bukás.
most posts by TM
0
2009. április 16., csütörtök 14:49
403
Hát ha te mondod Jama, neked elhiszem, de olvasván a többiek hozzászólását, nekik adok igazat. Érdekes, ahogy bukást emlegetsz, a neten első helyen áll a letöltések listáján a szökés, több oldalakon keresztül lehet letölteni, elég ha a fan oldalakra mész, már ott a link... Itt egy a baj: későn adták ki a sorozatot....
0
2009. április 16., csütörtök 14:22
52685
Azt szoktam én is olvasni. Most épp a Tűzvonalbant dicsérik. :)
most posts by TM
0
2009. április 16., csütörtök 14:17
9489
Nekem a 3 évad első két részében nem beindulás látszott, hanem behülyülés...:)) Mindegyis, neked tetszett, nekem csak 2 évad,ez van. Ahogy a Times listáját elnéztem (chat topik), van még mit pótolnom, és azok között nyilván akadnak sokkal jobbak is.
0
2009. április 16., csütörtök 14:10
52685
A harmadikban indult be a cselekmény. :) Az biztos, hogy későn ért el hozzánk, viszont így már telt annyi idő, hogy szívesen újranézzem, ezúttal kényelmes DVD-ről és szinkronnal. :)
most posts by TM
0
2009. április 16., csütörtök 14:05
9489
Az első évad izgalmas és újszerű volt, a második szükségszerű és na jó, jó (Mahone ügynöknek köszönhetően még akár nagyon jónak is mondhatnám), a harmadik pedig kényszeredett és még egy bőrt lehúzós. Nálam az 2 részt élt meg, aztán viszlát. Nem stílusom a PB, de valahogy az első évadnál ottragadtam egyszer és onnan nem volt megállás egy darabig. Az itt a baj, hogy mire dvd-re került itthon, már sokan lemondtak róla....
0
2009. április 16., csütörtök 13:48
52685
A harmadik évad az írósztrájk miatt rövidebb, arra valószínűleg helykitöltésként préselnek majd némi extrát, ahogy a Hősöknél is tették. Különben meg a harmadik évad sem volt rosszabb a többinél, inkább csak az újdonság varázsa múlt el, már egyáltalán nem volt nagy szám az gész Scofield-saga, amit röviden úgy lehetne jellemezni, hogy páratlan évadok dutyiban, párosok szabadban. Jó, hogy befejezik, s ha sikerül egy frappáns lezárást is rittyenteni hozzá (ezt egyébként a 22 részes negyedik évad után egy júliusra tervezett "The Final Break" nevű dvd-n megvehető duplarésszel tervezik megvalósítani) akkor nekem nem lesz a PB gáz.
most posts by TM
0
2009. április 16., csütörtök 13:33
9489
Talán nem kellett volna ennyi ideig húzni a megjelenést. Ha a másik kettőt nézed, időben kijöttek, a rajongók simán meg tudták őket venni röviddel a tévés vetítés után - rövidebbel, mint ezt -, és azt sem felejtsük el, hogy mire az első évad a boltokban volt, a külhoni tévécsatornákon már a harmadik évad is véget ért,(így pedig dvd-n is megjelent, ami evidenssé tetté, hogy nálunk is jöttek az "összepattintott" dvd-k) sőt, hozzánk is elért már, és hogy ez volt az az évad, ami sok a sorozatot kedvelő nézőt elriasztott a továbbnézéstől ezzel okafogyottá téve a korábbi évadok megvásárlását. Kihülőfélben lévő vasat kedzett el ütni az IC azzal, hogy nagyon késve dobta piacra az első évadot.
0
2009. április 16., csütörtök 11:04
264
Én akkor is megveszem :D Prison break fan vagyok,ha én valamire fan vagyok,hibát ,nem keresek.. Ugyan úgy megveszem majd a 3.évadot és a negyediket!!
0
2009. április 16., csütörtök 10:57
16458
ez jó hír az x-aktára váróknak.
0
2009. április 16., csütörtök 10:40
17243
sajna közel se fogy ebből annyi, mint a másik kettőből. tulajdonképpen bukásnak tekinthető. :(
0
2009. április 16., csütörtök 10:26
16458
extra: megjelenik. nézd így :)
0
2009. április 16., csütörtök 2:34
403
Ettől függetlenül berendeltem, mert az első évadot annyiszor néztem meg mint a star wars összest...:-) A többi évadból egy hangot sem láttam, már várom!
0
2009. április 16., csütörtök 2:32
403
Az még nem olyan gáz, mert az első évadon jó pár helyen olyan a szinkron, hogy áthallani az eredeti hangot, magyarán összecsapott munka mint mindig. Extra megint nincs, olcsóbb változatot kapjuk megint. A született feleségeken, és a lost-on van extra, ezen nincs! Pedig legalább annyi elfogy belőle, mint a másik kettőből... IC szégyeld magad!!!!
0
2009. április 15., szerda 23:26
332
Extra megint semmi?
0
2009. április 15., szerda 22:45
264
Nah hála istennek :))) de stereo magyar hang az első évadhoz képest :)?