Keresés

A jó, a rossz és a csúf (bővített változat) (Blu-ray)

2009. április 18., szombat 15:50
gyerekek, egy több mint 40 éves filmről van szó, szvsz teljesen rendben van ez a transzfer.
0
2009. április 18., szombat 15:31
Azért azt se felejtsétek el, ezek a képek nem minden esetben mérvadóak. Nem mindegy, milyen cuccal készítik őket!
0
2009. április 18., szombat 14:39
ezeket nagyíthatod, jobbak nem lesznek...

azon csodálokozom, hogy dvdbeaver az ettől sokkal jobb minőségű lemezen is talál kifogást (pl batman begins hirtelen ami eszembe jutott) erre meg nem nagyon ír semmit...
0
2009. április 18., szombat 13:55
Azért vagyunk sokan, akik így csináljuk! ;-)

Nyilván a BD-nek sokkal nagyobb a felvevőpiaca, mint a DVD-nek: gondolom, BD-ből címenként elfogy úgy 70-80 db... :-O

Látom, még nem cseréltél elemet... vagy billentyűzetet?

Mivel én sem fogok kékülni, ezért a DVD-megjelenést várom. Sufni-tuning nem érdekel.
0
2009. április 18., szombat 12:22
azért ki is nagyítottad azokat a képeket?
0
2009. április 18., szombat 10:40
Hát nem tudom, én úgy látom, elég életlen a BD képe. A szuperközeliek meg DVD-n is odab****nak. ;-)

A BD előnye éppen az apró részleteknél mutatkozna meg, tehát több részlet látható a nagy felbontásnak köszönhetően akkor is, ha nem szuperközeli a beállítás. A linkelt oldalon viszont nem ezt látom...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. április 18., szombat 3:58
így kellett volna kiadni dvd-n is, és nem lett volna morgolódás...!
de élegalább így kijön, aki tudja megveszi kék-en, a többieknek meg marad a sufnituning!
0
2009. április 17., péntek 21:10
"Hidd el, sokan meg úgy vannak már vele, akik váltottak, hogy nagyon örülnek neki és meg is fogják venni."

Igen, például mi ketten. :)))

Nem érdemes leállni olyanokkal vitatkozni a BD előnyeiről, akik megkérdezik, miért adsz el egy jó filmet, amikor meghirdeted...
0
2009. április 17., péntek 20:49
Azért a szuperközeliek obab****nak :))))
0
2009. április 17., péntek 19:02
http://www.dvdbeaver.com/film/DVDCompare3/goodbadugly.htm

annyira nem egy hű de jó transzfer...
0
2009. április 17., péntek 18:04
2002 környékén egy kétlemezes verzió még7000-9000 Ft. lett volna.Akkor sem jelent meg DVD-n...
Eredeti hang? Hát,ha az évtizedekkel később készült és Lee Van Cleefet helyett más megszólalót annak vesszük az "új" részeken...
0
2009. április 17., péntek 17:45
Most akkor a Kautzky Armandos szinkron sem a bővített verzióhoz készült vagy a Rátóti verzió kerül a dvd-re,minek eredménye a feliratos bővítmények?
Az 5.1 felkeverést nem nagyon értem,pont olyan mint a Vadnyugatnál volt..a zenék szét vannak húzva,hangokból meg véletlen szerűen,néha igen,néha nem,pl egy párbeszédnél vagy egy vágtánál..de háttérhangoknál,szélzúgásnál meg ilyenek,semmi..
Az olasz hangra lennék kiváncsi,sok embernél látni,hogy az angolt csak rászinkronizálták utólag...
0
2009. április 17., péntek 17:28
dvd-n kell!!!
0
2009. április 17., péntek 16:14
Engem csak DVD-n érdekel, BD-t nem veszek.
0
2009. április 17., péntek 16:08
Csatlakozok én is, dvd-n nem kell! Berendelve!
0
2009. április 17., péntek 16:03
Csatlakozom a DVD-t várók táborához.
Kéken nem kell.
0
2009. április 17., péntek 15:59
Hidd el, sokan meg úgy vannak már vele, akik váltottak, hogy nagyon örülnek neki és meg is fogják venni. Nem kevés olyan filmet nem vettem meg, ami kellene, de DVD-n már nem veszem meg, mert ha megjelenik BD-n, akkor meg foghatom majd  a fejemet!
0
2009. április 17., péntek 15:59
Engem az érdekelne, miért nem lehetséges egy olyan verzió, ahol én döntöm el, hogy kikapcsolom-e az új részeket, vagy sem; ezt már anno a Terminátor 2-nél se értettem...
0
2009. április 17., péntek 15:49
Azért attól is függ, hogy milyen a kiadás. Egy fapados kiadás nem ér meg 2990 Ft-ot. A jó, a rossz és a csúf-ot megvenném bármennyiért DVD-n. Amióta van DVD azóta várom a megjelenését. Bár belátható kereteken belül.
0
2009. április 17., péntek 15:31
Remélem, azért jönni fog DVD-n is, mert Blu-ray-en nem kell. De ezzel nem vagyok egyedül szerintem.

Addig meg marad a kalózmásolat.
0
2009. április 17., péntek 15:28
DVD-n én is megvettem volna.
0
2009. április 17., péntek 15:23
Eredeti hanggal és felirattal kell nézni, akkor nem rombolja senki az illúziót.
A DVD-kiadás nem gerinc kérdése, hanem felvevőpiacé, de egy olyan piaccal nem igazán szeret foglalkozni az MGM ahol a 2.990 forintos ár a csúcs, és az első eakció eg ilyen megjelenésnél az, hogy majd megvárjuk, amíg 990 lesz.
0
2009. április 17., péntek 15:04
Azt én tudom.  De a szinkron csak a régi verzióhoz van. A bővített jeleneteknél meg áltvált angol hang+magyar feliratra. Volt szerencsém ilyen verzióhoz. Kicsit illúzióromboló. Persze megint mondhatjuk, örüljünk, hogy Magyarországon kijön :(
Remélem lesz annyira gerinces a kiadó, hogy DVD-n is kiadja.
0
2009. április 17., péntek 14:44
Van rajta angol hang magyar felirattal.
0
2009. április 17., péntek 14:33
Engem is csak a DVD megjelenés érdekel! Viszont a nagy minőségű BD-n így adják ki? Legyen rajta vagy angol hanggal és magyar felirattal, vagy a rövid verzió csak szinkronnal, vagy mindkettő külön.
0