Ezt majd valaki a stábból megmondja. Legrosszabb esetben augusztus 8-10 körül :D Ha jól számolom.
0
2010. július 29., csütörtök 21:37
7926
Tehát? :)
0
2010. július 29., csütörtök 21:14
16458
Gondolom ha kikerült a két hetes várólistára a domain, addig nem, hacsak nem csinálnak neki valami ideiglenes helyet.
0
2010. július 29., csütörtök 20:28
7926
Mikor fog újraindulni?Tudja valaki?
0
2010. július 29., csütörtök 19:51
16458
Nálunk is kezdenek feljönni a külföldi látogatók. Mondjuk ennek örülök, hogy nemzetközi vizekre eveztünk :)
0
2010. július 29., csütörtök 19:31
1453
jogos :) igen, hobbinak elég drága játék, de idén megpályázok valami zsíros kis eu-s támogatást, mondván lendüljünk meg vagy mi :P bár ilyen érdektelenség mellett hótnyóc ;) az meg tényleg csúcs, hogy valamelyik nap a külföldiek nyernek nézettségi listán :))))
0
2010. július 29., csütörtök 18:22
16458
Én is egyfajta blognak terveztem anno a dvdzoom-ot, sokkal egyszerűbb lenne karbantartani ha egy Wordpress motor hajtaná. Hozzá lehetne szólni meg ilyenek, de akkor sem tűnt jó ötletnek, így nem lett blog.
Amúgy sem hoz semmi hasznot, csak az időt és a pénzt viszi :) Annyi haszna talán csak van az oldalnak, hogy segít dönteni vásárlás előtt, és ami meglepő, hogy már egy ideje elég sok külföldi nézi az oldalt - és talán kis segítséggel be is tudják szerezni a tetsző kiadványokat, főleg digiket. Ha már ennyiben tudjuk segíteni a döglődő piacot, akkor talán megéri csinálni.
0
2010. július 29., csütörtök 18:06
1453
:) hehh pl. a házam táján is előjött ez, valójában már nekem is javasolták, hogy a digipak-ot, "bloggosítsam" vagy mit csináljak vele. nézettség, meg érdekességek miatt, jobban szereti a nép...áhh fenét... csinálja a f..om... hát az tök gagyi lenne..így sem érdekli az embereket, akkor se, ha én még "telefosnám" dumával... akkor is ellaposodott volna, mert nem érdekli a jónépet, ha tenni kell valamit, vagy foglalkozni vele, nem csak dumálgatni... oszt már engem sem érdekel annyira (már ide sem linkelgetek be semmit) :P
0
2010. július 29., csütörtök 17:21
52685
Na, az a figura tényleg idegesítő volt. Mellesleg semmi különlegeset nem mondott.
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 17:18
16458
* A blogok közé nem tartozik bele a saját vagy ismerősök szórakoztatására készülő blogok, hiszen nyilván azok csak annak a néhány embernek fontos és élvezhető csak.
0
2010. július 29., csütörtök 17:16
16458
A blogger az, aki blogot ír. :) Ezt jól megmondtam, mi? :) Egyébként a legtöbbjük piti kis zugfirkász, bár elvétve akad nagyon jó (kb. a blogok 15-20%-a), és jól összeszedett blog is.
0
2010. július 29., csütörtök 17:14
1453
mért baj az? :) nekem mondjuk az bántotta a szemem amikor a vb-t néztem, hogy a szünetben egy fociblogger "titulusú" gyerek próbált okoskodni :) ebből meg lehet élni? van ilyen munkakör már manapság, hogy blogger??? nem akarom elhinni, hogy ezért valaki fizet is. hacsak nem valami mutyi van benne ;) (amúgy meg hülyeségeket is beszélt)
0
2010. július 29., csütörtök 16:42
1017
ja bocsi ezt nem itt akartam megkérdezni
0
2010. július 29., csütörtök 16:41
1017
Szerintetek ez majd jön nálunk is?
Harry Brown Blu-ray főszerepben: Michael Caine http://www.blu-ray.com/movies/Harry-Brown-Blu-ray/12942/
0
2010. július 29., csütörtök 16:08
52685
Végülis ez tetszik. :)
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 15:06
16458
Egyébként nem igazán értem, hogy minek került megint a dvdextra.hu a kéthetes várólistára. Tulajdonosváltás esetén adásvételi szerződés, és csókolom. 1-2 nap alatt megtörténik az egész.
Most lehetne olyan poénos dolgokat csinálni, hogy kifogást bejelenteni a domain ellen, stb. stb. Érdekes, odakint fél nap alatt megvan egy com-os domain bejegyzése, nincs ilyen marhaság, hogy két hétig várni kell.
0
2010. július 29., csütörtök 15:02
9489
Erre találtam ki -én?-az öncélú filmes blog vs. bedolgozás kombót. Öncéllal bármikor, ha kedvem van és csak annak mutatom, akinek akarom;bedolgozósan, ha oldalba böknek. Jut is, marad is.
0
2010. július 29., csütörtök 14:54
9368
Annak idején nekem is volt (vagy van is) blogom. Nem nézettségre ment a dolog, egyszerűen az egyik barátomtól kaptam azt a tippet, hogy írjak, mert az jó... így nagyjából arra használtam a blogot, hogy kiírjam a hülyeséget a fejemből, továbbá néha a terveimet is leírtam (pl. vizsgaidőszak megtervezésére teljesen jó volt: mikor milyen tárgyból, stb.). Egyébként rá lehet kattanni, mondjuk volt olyan nap, hogy 3-at posztoltam, de volt olyan, hogy több, mint egy hétig felé se néztem :D De mivel nem hírblogról, hanem személyes blogról van szó, így a "nézettség" nem számított. Azt mondanám, terápiás célra se semmi a blogolás :D
A sors iróniája, hogy aztán néhányan olvasták is és kiderült, hogy az egyik olvasó valójában ismer engem meg a barátomat látásból, mert egy kurzusra együtt jártunk az egyetemen :D
0
2010. július 29., csütörtök 14:54
17243
Az AE-t azért bátorkodom futtatni a DVDExtra widgetben, mert történetesen mindkét oldalt én szerkesztem. :)
0
2010. július 29., csütörtök 14:20
52685
Ez igaz. Meg valahonnan el is kell indulni, s minden új blogger feje felett ott egy béka segge, a kérdés az, hogy ugyanabból a témakörből kell e több tucat, amikor annyi minden másról is lehetne szövegelni. Nekem például azért nincs filmes blogom (ha egyáltalán értenék valamit a technikai részéhez), mert egy ötvenedik ilyet még a nagy TM miatt sem biztos, hogy kattintgatnának. Másrészt büntetésnek érezném, hogy rendszeresen, néha már MUSZÁJBÓL kelljen körmölnöm. Ha viszont nincs folytonosság, még kevesebb az esély arra, hogy rendszeresen arra jár bárki is. A legfrissebb hírekhez több infócsatornára lenne szükségem, kellene beszélnem eggyel több nyelvet, meg ilyenek. Nekem ez mind-mind macera. Inkább meghagyom az írást különleges alkalmakra, amikor valami igazán jó filmes befolyásoltság ér. A szolgai módon ki-bekopizott körlevelektől meg csak egy dilettáns hiszi, hogy menő filmes felülete van. Kell némi fogalmazási rutin, humor, olykor epe, de mindenekelőtt alázat. Összességében nevezhetjük stílusnak. Na ez az, ami nem jön egyből a friss saját felülettel együtt. Mivel az ember élete véges, ezért megérdemli, hogy nívósabb írásokkal kényeztesse magát.
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 14:11
9368
A Föld IQ-ja állandó. Csak egyre többen vagyunk :)
0
2010. július 29., csütörtök 14:10
16458
Az internetben az a szép, hogy mindenki szóhoz juthat. Az internetben az a rossz, hogy sok olyan is billentyűzetet ragad, akinek nem kéne :D
0
2010. július 29., csütörtök 14:05
9368
Nem mellesleg szép dolog az írás, ha azt rendesen művelik. Sok jó blog van, ahol sokszor nagyon jó írásokkal lehet találkozni. Nekem is vannak ötleteim, bár én nem egy internetes felületre (blogra vagy bármilyen más oldalra) fecsérelném az "életművemet", ha úgy vesszük, mert a regényeket jobban szeretem. Kinek mi a megfelelő felület?
A bluray.blog-on múltkor majdnem sikítófrászt kaptam, amikor olvastam egy cikket, hogy milyen házimozirendszert ne vegyünk... (a témában való tájékoztatással nem volt gondom, mert nem értek hozzá annyira, mint az író)... "higyjük", "higyjétek"... homályosak a nyelvtani emlékeim, de nem úgy van, hogy "higgyük", "higgyétek" és "hagyjuk", "hagyjátok"? Nekünk az egypontos módszert tanították annak idején általánosban :)