Keresés

Help! mi a ti véleményetek?!

2019. február 28., csütörtök 12:40
Hogy én??? Ugyan már, még csak Lagzi Lajcsit sem nézek rajta:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. február 28., csütörtök 12:32
Lopod a kábeltévét! :) :) :)
0
2019. február 28., csütörtök 11:17
Arra van valakinek ötlete, mi a bánat lehet azzal a kábeltévéhez évek óta használt HD box-szal, ami egyszercsak nem akar HD-ben működni? Ha SD-ben nézem a csatornákat, akkor továbbra sincs gond, de a HD-nél először a hang kezdett kihagyni és elhallgatni, azután már a kép is szétesett és durván beszaggatott. Végül már az egész kütyü lefagyott, úgy ahogy van. Nem szolgáltatótól kapott, hanem saját készülékről van szó.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. március 16., hétfő 9:58
Ja annyi javítás, hogy nem k700i (az egy régi modell), hanem új Xperia L van.
0
2015. március 16., hétfő 9:52
Egy technikai segítséget szeretnék kérni, és hiába googlézek, nem találok pontos választ erre.
A helyzet az, hogy van egy Sony Erycson k700i-s telefonom. Bő egy évvel ezelőtt vettem. A lényeg az, hogy Az eszköz memóriája betelt, és rengeteg app-ot nem engedett áttenni a belső tárolóba, ahol bőven volt helyem. Így egy idő után a memóriából már se törölni, se áttenni nem bírtam, hisz a gyári programokat nem engedi.  Így lementem egy vodafone boltba, ahol vettem a készüléket, ahol azt tanácsolta a srác, hogy töltsek le egy pucoló programot, az majd csinál sok helyet, és ezt ajánlja.
Vért izzadva mindent törölve, amit csak tudtam felbírtam szabadítani annyi helyet, hogy engedjen új app-ot letölteni. Letöltöttem a google player-ből egy cleanert, ami pucolt... Első döbbenetemre azt látom, hogy eltűnt minden: képek, zenék, telefonszámok. A zenék és a képek aztán 10-15 perc múlva valahogy visszajöttek (azóta sem értem 1. miért törölte 2. hogy jöttek vissza mit csinált velük). A telefonszámok a kapcsolatokban azóta sem. Importáltam kétszer vagy háromszor a sim kártyáról a telefonra, elindult a töltés, be is fejezi, még sem mutat semmilyen számot továbbra sem.
Tud ebben valaki segíteni? Köszönöm.
0
2014. június 22., vasárnap 17:49
Helló mindenkinek!

Van egy öreg Yamaha DVDS-550 dvd lejátszóm, sokat használtam, de csak dvd-t játszottam le rajta. Lett egy újabb lejátszóm, így a Yamaha hosszú időre félre lett rakva. Nemrégiben előszedtem és beüzemeltem muternak és újra írható lemezekre írtam ki neki a szappanoperáit XviD/DivX-ben. Az utóbbi időben belefutottam 3 olyan sorozatba is, aminél csak a hang indult el, de a kép nem.

Elkezdtem kutakodni firmware után, de nem jártam sikerrel, a legtöbb fórumon vagy ezzel foglalkozó oldalon egy olyan linkre hivatkoznak, hogy onnan letölthető, ami jelenleg nem él, nem működik. Tudja esetleg valaki honnan lehetne letölteni hozzá? A készülék gyári, sosem frissítettem rajta korábban semmit, mert a DVD-k lejátszásához nem kellett. Most viszont gondban vagyok :)
0
2014. június 21., szombat 20:55
Köszi a választ, próbálkozom minden nap,de nem találok semmit..
0
2014. június 21., szombat 19:26
Én a beállításokat nézném át, hátha el van állítva vagy ki/be van kapcsolva valami.
0
2014. június 21., szombat 13:51
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok. Adva van egy LG 3D tv, Pio Vsx-520k erősítő, egy sima meg egy 3D BD lejátszó. Mindkettő bekötve az erősítőbe HDMI-n, a tv az erősítőből kapja a jelet HDMI-n szintén. Ez így nagyjából másfél évig csuklásmentesen működött, mint egy svájci óra. Aztán egyszer csak az történt, hogy a lejátszókból se kép, se hang.  Egyikből se, egyszerre. Csak addig jelenik meg kép a tv-n, amíg beköszönnek, utána "nincs jel" az erősítőn meg villog a HDMI, hogy keresi a jelet. Bármi mást dugok a két lejátszó helyére, kifogástalan képet, hangot kapok, akár 3D-ben is pl PC-ről, műholdvevőről, de akárhova dugom a lejátszókat, az eredmény ugyanaz. Analóg kimeneten, illetve közvetlenül összekötve a tv-vel HDMI kábellel, mindkettő tökéletesen működik. Az erősítőt már reseteltem, semmi sem változott. Mi lehet a bibi?
0
2013. november 9., szombat 17:09
Sziasztok!

Nem tudom jó helyre írok e. Szeretnék Samsung Plazma TV-mhez venni egy házimozi rendszert. 5.1-es hangrendszerrel és ami nagyon fontos, hogy legyen képes a notebookommal Wifi-n kommunikálni és legyen rajta USB, HDMI bemenet és Blu-ray lejátszás! E-digitalnal szeretném venni, a mostani akciójuk miatt. Én Pionerra vagy Panasonic-ra gondoltam, de nyitott vagyok bármilyen tanácsra. Köszi előre is.
0
2013. szeptember 18., szerda 19:28
Köszi, de már nem aktuális. Erre esett a választásom:

http://www.konigelectronic.com/en_us/55824360

Nekem tökéletesen bevált. Tudja, amit vártam tőle, és ez a lényeg. A képminőség meg nem romolhat: ha gond van a digitális jelátvitellel, akkor az elég szembetűnő jelet ad nemcsak nagy képnél, de egy Junoszty tévén is. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. szeptember 17., kedd 22:09
Ha teheted inkàbb spòrolj a dràgàbb cuccokra ha mèg aktuàlis ... pèldàul a kàcsa audiònàl vagy az audiocentrumnàl talàlsz ilyeneket .... mivel az olcsòbb kèszülèkeknèl szívàs lehet a "kèzfogàs", nem mindig talàljàk meg egymàst ...plusz azzal is szàmolni kell ,hogy ha nem jò minösègü a switch romlik a kèpminösèg! Nagy kèpnèl ez jòl làthatò! Üdv
0
2013. augusztus 10., szombat 11:05
A tévémen van 2 db. HDMI bemenet. Jelenleg 3 db. HD eszközt kellene a tévére kötnöm, de a jövőre is gondolva inkább túlméretezném a dolgot. Megoldásként egy manuális kapcsolású HDMI switch beiktatása tűnik kézenfekvőnek. Egy két portos készülék éppen csak megoldaná a problémámat, ezért 4 portosban gondolkodom. Viszont ahogy elnézem, ilyen készülékből is van azért választék. Nagy hirtelen ezeket találtam:

http://bolthely.hu/legszerx/id/AVSWITCH-22_4_PORTOS_HDMI_KOZOSITO_KAPCSOLO_4x_hdmi_be-1x_hdmi_ki_AVSWITCH-22_2ev_GARANCIA
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK

Mivel árban elég nagy a szórás (vannak még drágábbak is, de sok tízezret már nem szeretnék költeni rá), érdekelne, van-e valakinek ezekkel tapasztalata, ill. ti melyiket ajánlanátok?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. május 8., szerda 1:28
A Pioneer BD esetén nálam nem kell bekapcsolni az erősítőt ahhoz hogy kép legyen, viszont az LG BD-nél ha bekapcsolom az erősítőt akkor megjelenik a kép de ha kikapcsolom akkor el is tűnik.
0
2013. május 8., szerda 1:24
Az én erősítőm a VSX-527, de azért nem írtam konkrét típusszámot mert az egyik ismerősöm VSX-520-asa is hasonlóképpen működik. Érdekes módon amikor először beüzemeltem az erősítőt akkor még a Pioneer BD képe is csak akkor jelent meg ha bekapcsoltam az erősítőt, viszont érdekes módon azóta ez a jelenség megszűnt és most már a Pio BD képe akkor is megjelenik ha nincs bekapcsolva az erőlködő, viszont az LG BD képe csak akkor látható ha bekapcsolom az erőlködőt.
0
2013. május 7., kedd 23:01
Amíg nem kapcsolom be az erősítőt, nekem sem jelenik meg semmi. Utána viszont már kikapcsolhatom, marad a kép és a hang.

De nem tudom, miért van.
0
2013. május 6., hétfő 8:15
Ugyanazokon a be- és kimeneteken is próbáltad? Kösd rá a nem Pioneer játékost a Pioneer helyére, és nézd meg, ott működik-e! Ha igen, először tedd át a kábeleket (ugyanolyan állásban) a korábban használt portokra. Ha ezek után ott továbbra sem megy, akkor a portok valamelyikén csúszik el a mutatvány.

Esetleg ha pontos típusszámokat írsz, jobb eséllyel tud segíteni bárki.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. május 5., vasárnap 22:50
Mi lehet a probléma?

Adott egy Pioneer HD erősítő és egy Pioneer meg egy egyéb márkájú BD-játszó. A BD-játszók természetesen HDMI kábellel vannak rákötve az erősítőre és azon keresztül a TV-re. Logikusan az erősítő bekapcsolása nélkül is kellene hogy megjelenjen a BD-k képe és hangja a TV-n de nem ez történik. Azaz a Pioneer BD képe megjelenik a TV-n de az egyéb márkájú BD-é nem.

Van valakinek valami ötlete?
0
2013. március 26., kedd 18:03
Nem kell emiatt szégyenkezned, hisz mint te magad is írtad, ez csak egy állapot, ami még változhat. De ha nem változna, akkor sem lennél kevesebb attól, aki három méteres vetített képet néz otthon. Én személy szerint ennek fényében különösen nagyra értékelem, hogy eredeti lemezeket vásárolsz. ;-)

Az alap kérdésedre válaszolva: a Samsung lejátszók amennyire látom, viszonylag kedveltek. A mérete miatt még a tévédhez is passzolna a kiszemelt típus. Nem hinném, hogy 2013-ban olyan készüléket dobnának piacra, aminek gondjai lehetnek a gyári lemezekkel. Az én készülékemnél már nem is emlékszem, mikor jött ki utoljára firmware frissítés. Lehet, hogy kezd kiforrni a dolog?

A BD-F5100 VCD-től BD-ig majdnem minden létező optikai formátumot támogat, és még Ethernet csatlakozója is van. Egy szó, mint száz, szerintem nem járnál vele rosszul. Ráadásul az ÁrGép szerint 20eFt alatt van az ára, ami igencsak jó árnak tűnik. Nekem egyébként a külleme is tetszik.

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. március 25., hétfő 22:45
Hát, az azért nincs meg, de mentségemre legyen mondva, hogy helyem sem lenne hozzá, hogy kialakítsam! :)
A TV viszont korát meghazudtoló, a képe pedig az én kis kuckómban több, mint elég (mint mondottam: egyenlőre).
0
2013. március 25., hétfő 21:42
33 centis tévé? És megvan rajta a házimozi élmény?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. március 25., hétfő 20:09
Sziasztok!
Ugyan a teljes "kékülés" biztos, hogy elmarad, néhány fontos, és DVD-n reménytelennek tűnő film kedvéért úgy döntöttem, beruházok egy lejátszóra.

http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/blu-ray/blu-ray/BD-F5100/EN-gallery

Erre a szépségre vetetettem ma szemet, de érdekelne, hogy az itteni szakértőknek milyenek a meglátásai, jó döntés lenne-e, vagy inkább kutakodjak tovább?!
Sajnos árban a 30.000 Ft környéke jelenti jelenleg a határt , de mivel (egyenlőre) csak 33 centis TV-m van, így nem csúcstechnológiás gépre pályázom.
0
2004. szeptember 8., szerda 14:51
Nemá, addig nem fogom kibírni és veszek egy másikat :((
0
2004. szeptember 8., szerda 10:49
Ja, azt elfelejtettem ideírni, hogy Japánban októberben jelenik meg, szóval lehet, hogy nálunk csak jövőre lesz.
0
2004. szeptember 8., szerda 10:48
Panasonic DVD-S97 hivatalos specifikációk:
http://www.matsushita.co.jp/corp/news/official.data/data.dir/jn040907-3/jn040907-3.html

A főbb specifikációk angolra fordítva:

** Conforms to a HDMI new version 1.1 specification

** Video
- Faroudja DCDi
- Digital video output of 720p and 1080i up-conversion with HDMI
- Panasonic original 4:4:4 color upsampling
- 216Mhz / 11 bit video encoder for analog video output
- MPEG4 playback (SD Video(asf) / V : MPEG4 simple profile / A : G.726)

** Audio
- High-resolution digital audio output of DVD-Audio with HDMI, 192 khz / 24 bit / 2 ch
- High-resolution digital audio output of DVD-Audio with HDMI, 96 khz / 24 bit / 6 ch
- Advanced Multi Remaster
- Virtual battery operation power circuit
- High sound quality parts of audio DAC, OPAMP and capacitor
- Large-sized insulator for vibration control
- HDCD & Dolby Pro Logic II

* Etc.
- Depth Enhancer
- Monitor Select
- Digital Noise Reduction (Block NR, Mosquito NR, 3D NR)
- 0.6X, 0.7X, 0.8X, 0.9X, 1.1X, 1.2X, 1.3X, 1.4X variable speed playback with sound and subtitle
- subtitle brightness & position control (manual and auto mode.)
0