Keresés

DVD írás

2005. július 11., hétfő 16:40
de hát ez kalózkodás! :)

nero a megoldás. kiválasztod a dvd video írásmódot. lesz ott két könyvtár. audio_ts és video_ts. az audio az üres, úgy is kell hagyni. a video_ts-be (ami egyébként piros színűvel is lesz jelezve) szépen belehúzod a fájlokat amiket leszedtél. írás és kész.
0
2005. július 11., hétfő 16:33
Sziasztok leszedtem egy koncertet(ez egy sehol sem kiadott koncert). 9 db fájlan jött le. ezek vob-ok és ts-ek. Ezeket, hogy kell kiírni, hogy az asztalim is vigye? Külön mappába kell írni a vob-okat és a ts-eket vagy nem kell mappa? vagy teljesen máshogy? a segítséget előre is köszike.
0
2005. június 27., hétfő 13:30
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet dvd-t írni úgy hogy menü is legyen hozzá, pl: ha több feliratom van, vagy Klippeket akarok felírni és ezek között lehessen tallózni a főmenüből stb.
Előre is köszönöm
0
2005. június 19., vasárnap 11:56
Írdd újraírható DVD-re.
0
2005. június 19., vasárnap 11:03
Köszi! Biztos működni fog?
0
2005. június 19., vasárnap 2:04
Fogsz egy DVD-készítő programot (pl. DVDMaestro), beledobálod a VOB-okat, és csinálsz belőle DVD-image-et, vagy kiírod közvetlenül. De lehet, hogy egy sima Nero is megteszi, ha DVD-Video formátumot választasz.
0
2005. június 18., szombat 20:50
Segítsetek! töltöttem le a netről olyan Dolby intrókat
, melyek vob típusú fájlok. ezeket hogyan lehet DVD-re kiírni, hogy ne romoljon a fájlok minősége? Én nem vagyok vmi nagy hozzáértő.

0
2005. június 6., hétfő 19:50
köszönöm, ha lesz időm, megkeresem és kipróbálom
0
2005. június 6., hétfő 19:02
Igen.A DVDSanta összefűzi az avi-t a felirattal.Egy a lényeg:ugyanaz legyen a file neve,természetesen a kiterjesztést ne nevezd át(kis/nagy betűkre figyelj)valamint hogy egy mappába legyenek.Ha okés a dolog,akkor tálcán egy zöld nyilacska jelenik meg.Erre ráklikkelve tudsz a feliratnak még speciális betűtípust,konvergenciát,stb. megadni.
0
2005. június 3., péntek 13:00
ezt hogy érted? ha egy xxx.avi-hoz van egy xxx.sub-om (amire át is nevezhetem a sub-fájlt), akkor összerakja nekem feliratos dvd-vé?
0
2005. június 3., péntek 12:22
Hello!
A legjobb progi erre a DVDSanta.Ha azonos a felirat formátum neve az avi fájllal,akkor autómatikusan fűzi hozzá.(Feliratos filmnél persze.)
A másik amivel könnyű dolgozni:WinAVI.Szinkronos filmet seperc alatt konvertál.Feliratoshoz itt már szükség van Virtual Dub fűzőprogramra,meg SubtitleWorkshopra a feliratformátum konvertálására.
0
2005. június 1., szerda 12:19
esetleg próbálj meg más verziót. nekem nem az van, amelyiket beírtam, hanem ugyanonnan az eggyel korábbi
0
2005. június 1., szerda 12:17
na, azt én nem próbáltam, és nem is nagyon fogom, mert a lejátszóim nem igazán akarják, és nincs kedvem lejátszót keresgélni hozzá...

így akkor lehet lejátszó problémád, vagy mégiscsak úgy általában a minőség. érdekes, mert rendszerint a megírt lemezekkel, ill. az asztali lejátszókkal szokott gond lenni. viszont azt nem értem, hogy egyáltalán mi a töknek írod át dvd-be, ha úgyis gépen nézed. ha esetleg csak tesztelgetsz, akkor írd ki - lassan -, és úgy próbáld ki a gépen és asztalin, hátha úgy nem lesz vele gond.

nekem ilyen gondom abszolút nem volt vele, tehát valszeg nem a progi hibás
0
2005. június 1., szerda 9:18
Szia, nem írom ki. Elkészül megnézem és szaggat a kép. A gépen nézem meg.
0
2005. május 31., kedd 21:22
nem vagyok informatikus, csak hobbiszinten, így biztosat nem tudok, de nekem nem akadozik, csak helyenként kockásodik, az pedig valszeg attól van, hogy az avi gyenge minőségű, ill. eleve az eljárás miatt. gondolj bele, egy tömörített fájlból csinálsz újra egy nagyobbat, tehát legalább két helyen van transzformáció, ezzel együtt adatvesztés, minőségromlás. akár az akadás is lehet ettől, bár én inkább az írás gyorsaságához kötném... hányszorosan írod meg?
0
2005. május 31., kedd 1:40
szia
ezt a prigt én is használom, de akadozik a már elkészített dvd fájl képe. miért?
0
2005. május 31., kedd 1:40
progit sorry
0
2005. május 31., kedd 1:31
origo szoftverbázis/multimédia/videó/Filmek tömörítése, másolása és átalakítása./DivxToDVD Free v0.5.2.99 (magyar)
0
2005. május 31., kedd 1:24
én a "VSO DivxToDVD" nevű progival csinálom. nagyon egyszerű, csak a dvd formátum nagyságát nem tudom beállítani, ill. azt nem tudom előre, de ki lehet tapasztalni
0
2005. május 11., szerda 15:36
Dollface!

Nekem is hasonló problémám volt, ezért beszéltem az LG szervízzel, és megtudtam, hogy a DVD író firmware-je nem engedi lassabban írni a lemezt. Azt is elárulták, hogy mindez azért van, mert több teszt is bizonyítja, hogy pl. a 8x-os lemeznél a 4x-esnél kisebb írási sebesség nem biztonságos. A gyártó szerint egy lemezre akkor lehet a legbiztonságosabban felírni az adatot, ha fele olyan sebességgel írunk, mint a lemez maximális írási sebessége (tehát 8x-os lemeznél 4x-esen érdemes írni).
Remélem másoknak is segítettem.
0
2005. május 9., hétfő 12:56
Segítsetek, - plíz! - hogyan tudok avi-ból dvd-t készíten? Nero vision express van, csak nem találom benne a "saját dvd készítése" menüpontot - nem mindegyik verzióhoz van ez a lehetőség? Köszi előre is! :)
most posts by TM
0
2005. április 17., vasárnap 21:03
Van egy olyan problémám a 16* -os LG DVD írómmal hogy a 8*-osan írható lemezeket nem akarja 4*-esnél lassabban írni.Próbáltam már rengeteg író programot de nem megy.A túl régi programok nem ismerik fel az írót, az újak meg nem akarják lassan írni.
Ez azért gáz mert szép lassan eltűnnek a lassan írható lemezek.
Lehet ezen valahogy segíteni?
0
2005. április 8., péntek 20:46
Tudja valaki, hogy a betty blue-ról hogy lehet biztonsági másolatot késziteni ?
0
2004. január 7., szerda 20:29
Miután megnyitottad a DVD-t, mássz bele a Re-author menüpontba és onnan próbáld...
0
2003. december 29., hétfő 15:46
Szerintem, egyszerűbb lenne, ha ide írnád be a gondjaidat:

Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról

Itt biztos tudnak segíteni...
0