Keresés

DVD írás

2003. december 29., hétfő 15:38
Egy kérdésem lenne még van nekem egy DVD Shrink 3.0.b.5 nevű kis programom és állitólag le lehet szedni vele a nem kivánatos extrákat és hangokat de nem tudom hogy lehet, hiába jelölöm ki csak a filmet akkor is ráteszi az extrákat is.
0
2003. december 28., vasárnap 21:36
A Nero 5.5 verzió nem találta a dvd írót így egy másik író progival probáltam írni valószinüleg az kavart össze valamit. De sikerült szereznem egy újabb nerot és azal most fejeztem be az írást és tökéletesen müködik, a probléma megoldva.

Nagyon köszönöm azért a segitséget.
0
2003. december 28., vasárnap 19:29
akkor szerintem ott más lesz a hiba.. a könyvtárfelépítés jó? audio_ts és video_ts és a video_ts-ben vannak a fájlok? nero-val írod? melyik verzióval?
0
2003. december 28., vasárnap 16:27
Légyszíves írjátok már meg nekem hogy milyen DVD-R-re másoljam a filmet mert már kb.a 9.lemeznél tartok de még nem sikerült lejátszani a Panasonic S75-ös lejátszómban, az érdekes számomra az hogy a számítógépen meg símán megy.
0
2003. december 18., csütörtök 21:03
doom9.hu...
0
2003. november 19., szerda 10:18
Köszi szépen! Majd szétnézek!
0
2003. november 18., kedd 17:43
Nem nehéz, csak kell hozzá egy megfelelő méretű NTFS partíció. Lényeges különbség a CD és DVD írás között nincsen. Már persze attól függ, hogy mit akarsz írni. pl. Data DVD-t írni kb. uaz, mint Data CD-t. Természetesen ha filmeket akarsz másolni, akkor más a helyzet, de erre is vannak már nagyon egyserűen kezelhető, nagyon profi programok. Azt javaslom, nézz szét a DVDCenter vagy az Index fórumai között. Egészen biztosan megtalálod amit keresel!
0
2003. november 18., kedd 17:41
gondolom, mennyire 'nehéz' :-)))

0
2003. november 18., kedd 17:38
"Azt szeretném megkérdezni hogy mennyire számítógépen DVD-t írni?"

Szia!

Mennyire mi?
0
2003. november 18., kedd 15:43
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy mennyire számítógépen DVD-t írni?
Azt hallottam hogy ez azért nem ugyanaz mint a CD írás.
Vagy ha tudtok esetleg valami idevágó anyagot adni annak is örülnék!
Várom a véleményeteket!

Köszi!
0