Keresés

Híradó

2004. november 17., szerda 8:36
Akkor jó.
Bár a fordítás nagyon tetszett, tök eredeti. :)
0
2004. november 16., kedd 21:56
mind a magyar cím, mind az infó csak találgatás. :]
0
2004. november 16., kedd 15:26
Amelyikben bemutatják. Művész, Puskin tutinak tűnik, bár szerintem a Mammut sem fog kimaradni. Attól függ minden, mennyire széles körben szánja bemutatásra a BuFi.
0
2004. november 16., kedd 15:20
Melyik moziban fog menni a film. Ezt tuti megnézem.
0
2004. november 16., kedd 13:23
Buktának elég nagy (105 milliós költség, 40 milliós bevétel), de egy pici reménykedésre adhat okot, hogy a cseheknél október végén bemutatták moziban.
0
2004. november 16., kedd 13:08
Bocs, ha volt.
Dvdextrán egy félinfó a Para-cikkben: Sky kapitány csak dvd-n jön.Talán, vmikó. Ekkora bukta lenne???
0
2004. november 16., kedd 11:36
2005. január 6-án a Budapest Film ismét mozikba küldi a Kutyaszorítóbant. Remélem, ez a DVD-megjelenésre is hatással lesz. És esetleg Ponyvaregény, Alkonyattól pirkadatig, Négy szoba...
0
2004. november 12., péntek 12:49
Újabb Harry Potter változás: a Főnix Rendjéből már nem Steven Kloves gyúr forgatókönyvet, hanem Michael Goldenberg.
0
2004. november 11., csütörtök 13:36
Köszi!
0
2004. november 11., csütörtök 12:49
Márciusban kezdték forgatni, azt nem tudom, befejezték-e már. Az biztos, hogy 2005. november 16-n Belgium lesz az első ország, ahol bemutatják. 18-án pedig Angliában és Amerikában. Hozzánk várhatóan december elején jön, legalábbis az első két rész tapasztalatai alapján így gondolom.
0
2004. november 11., csütörtök 12:36
18 évesen?! Anyám! :) Bocs akkor nem cserélik őket, én is csak valami pletyka-műsorban láttam! Tudsz valamit a következő rész premierjéről? Forgatják már?
0
2004. november 11., csütörtök 8:36
Nem lesznek lecserélve, még a 2007-es, A főnix rendjében is ők lesznek. Jeunet-nek lesz gondja rendesen.
0
2004. november 11., csütörtök 8:35
Én nem küldözgetek neked vírusokat, sajna a levelezőlistáról random választ ki neveket. És mivel mi már maileztünk, így Te is benne vagy. Én is kaptam már tőled "Hello" meg "Thanks" vírusmaileket, mégsem nyaggatlak vele. Sőt, derceto, jamamura és az InterCom is küld nekem ilyeneket. :)
0
2004. november 10., szerda 22:26
Harry Potterről még két hír: a kövtkező HP filmre majd' az összes gyerek szereplő cserélve lesz, mert kinőttek a szerepből...
... a másik: hallottam, hogy Daniel Radcliffe (ha felnőtt lesz) lesz a jövő James Bondja! :) Vajon a rosszfiúkat varázspálcával fogja haza vágni? És ki lesz a csaja? Hermelin... izé... Hermione?
0
2004. november 10., szerda 21:51
Te figyu, miért küldözgetsz nekem vírusokat???
Vagy mit küldtél egyáltalán??
0
2004. november 10., szerda 19:17
Esetleg Elveszett varázslótanoncok iskolája. :)
0
2004. november 10., szerda 19:17
Esetleg Elveszett varázslótanoncok iskolája. :)
0
2004. november 10., szerda 19:12
vajh a dologból harry potter csodálatos élete lesz vagy feltámad a harry potter? :]
0
2004. november 10., szerda 14:30
Szinte biztos információ (legalábbis egyes híresztelések szerint), hogy a 2007 júniusában mozikba kerülő ötödik Harry Potter-epizódnak, A főnix rendjének Jean-Pierre Jeunet lesz a rendezője.
0
2004. november 10., szerda 14:18
Ma kaparintottam a kezembe egy SATURN nevű bolt szórólapját. Ez a "FUKAR"-os címszóval hirdető cég.  Az Europarkban is van egy boltjuk meg a Mamut 2ben is. A LIVE AID 4 DVD-S KIADVÁNY OTT 8990Ft-lesz. Emelett még van sok akciós CD,DVD, ZENE DVD.......!
Érdemes lesz ellátogatni, mert csak 14-ig lesz az akció. :P
0
2004. november 7., vasárnap 21:29
Spielberg ennél már joval komplexebb sztoriból is egész jó filmet kitudott hozni :)
0
2004. november 7., vasárnap 20:20
Az imdb Message Boardon nem így vélekedtek, a fanok örjöngtek. Bár van aki azt írta, hogy nem kell leírni Rogers-et hisz ott van pl. Akiva Goldsman aki elég rossz forgatókönyvet írt többször - itt azt hiszem gondoltak a LIS-re -, de például az Egy csodálatos elme című film elnyert a Legjobb Forgatókönynek járó díjat. Remélem nem szúrják el, rendezőnek is felmerültek az alábbiak: Steven Spielberg, Robert Zemeckis (és Tom Hanks, mint Optimus hangja), Roland Emmerich és Michael Bay szerintem egyik se igazán alkalmas ennek a képregénynek a filmre viteléhez. Aki látta a rajzfilmet vagy olvasta a képregényt tudja miről beszélek, a sztori nagyon jó egy másik bolygóról a Cybertonról - egy csupa gép világból - a Földre zuhant alakváltó robotok, két szembenálló oldal a hősies Autobotok és a gonosz Decepticonok akik több millió éves háborút folytatnak.
0
2004. november 7., vasárnap 16:48
Nekem a Mag pl tetszett!
0
2004. november 7., vasárnap 10:36
Nem igaz! A készülő képregény-adaptáció TransFormers film forgatókönyvének megírásásra John Rogers-et fogatták fel. Ahogy elnéztem eddigi "munkásságát" nagyon elszomorodtam, Ő írta a A mag és a Macskanő forgatókönyvét és - ugyan egyik filmet se láttam - mindkettő nagy bukta lett amit mondjuk előre megjósóltam volna az alapsztoriból is. Nem tudja valaki Spielbeg e-mail címét? Ugyais Ő az Executive Producer.
0
2004. november 5., péntek 21:53
No meg azt se felejtsük el, hogy arrafelé másként megy a szavazás. Az amerikaiak elektorokra szavaznak, akik elkötelezték magukat egy-egy jelölt mellett. Ha pl. egy kerületben 2000 emberből 999 Bush elektorára szavaz, 1001 meg Kerryére, akkor abban a kerületben a Kerry féle elektor nyer. Ez pedig a végeredményben úgy jelenik meg, mintha mind a 2000 ember rá szavazott volna.
0