Keresés

Híradó

2004. október 28., csütörtök 13:46
Ez komoly?! Hol lehet erről olvasni bővebben?

Szerintem a sztori minőségétől függ, baj-e, hogy csak sorozat lesz belőle.

Kicsit off csak: játszottatok a The thing játékkal? Én PC-n küldtem végig anno. Attól eltekintve, hogy iszonyat bugos volt, meg rohadt nehéz, (egy csomó helyen cheateltem), a sztorija nekem tökre bejött. Legalábbis a végén a csattanóval. Van, aki vágja?

Mindegy, csak eszembe jutott.

On.
0
2004. október 28., csütörtök 10:06
carpie, pihizzél.

by the way: csak én vagyok szomorú, hogy a dolog folytatásából nyamvadt tv-sorozat lesz? :[
0
2004. október 28., csütörtök 9:46
Ez egy ökör....
Mi a brének?
Inkább jönne a magyar verzió!!
0
2004. október 28., csütörtök 9:31
Az It-Ain't-Cool News szerint John Carpenter buzgón munkálkodik a legendás (és egyik kedvenc filmem) A köd újráján. Én szerényen csak annyit fűznék hozzá: John, vedd be a gyógyszered, és mars vissza a szobádba!
0
2004. október 28., csütörtök 9:24
Lucas felfogadta Jeff Nathansont, hogy javítsa meg Frank Darabont (Lucas szerint) hibás forgatókönyvét a negyedik Indy kalandhoz. Ha a Rush Hour filmekre, vagy a Catch Me If You Can-re gondolok, akkor khmmm, de mit bánom én, csak kezdjék már el.
0
2004. október 21., csütörtök 23:25

field kolléga által szövegezett, szokásosan alapos rendezői portréja sok-sok képpel
0
2004. október 21., csütörtök 12:31
készítse, csak készítse! aki halálhajót csinált annak mindent szabad :)
0
2004. október 21., csütörtök 10:22
Hamarosan számomra is kiderül, szabad-e vagy sem. :)
0
2004. október 21., csütörtök 10:09
te, ilyenre még gondolni sem szabad! :]
0
2004. október 21., csütörtök 10:05
Még nem láttam az Alien Vs. Predatort, így azért számomra nem oly rossz hír, hogy Paul W. S. Anderson lehet az a rendező, aki elkészítheti az Alien ötödik részét. Persze ez szigorúan pletykaszintű információ.
0
2004. október 21., csütörtök 0:09
Mostanában mifelénk nem volt ilyen gond az Axelero-val (Lekopogom: kopp-kopp! :]) A kedvencem az, mikor se kábelnet se kábeltv. Egyébként, a telefonos ügyfélszolgálatnál mindig ezt a szöveget nyomják.
0
2004. október 20., szerda 23:44
Ó, már az Axelero is kezdi? :) Én ha jól emléxem 2 éve annyira bedurrantam a pofátlan Vivendi (most Invitel) szarakodásán, hogy írtam egy mail-t a Naplónak - akkortájt nyomták a Big Bránert, aminek a Vivendi volt az egyik fő szponzora. Már le volt beszélve a Naplós arcokkal az interjú, amikor "véletlenül" megjavult az Internet. Ja, és azóta mindig küldenek email-t is, ha valami gebasz van a hálózattal!
0
2004. október 20., szerda 23:33
jjjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
0
2004. október 20., szerda 23:30
Jó, csak a képeket nehogy beszúrogasd! :)
0
2004. október 20., szerda 9:22
Skacok!
Elvileg holnao kapom meg az Intercom NOVEMBER-DECEMBERI megjelenéseit tartalmazó füzetecskét!
Majd egyből le is írom!
:)
0
2004. október 17., vasárnap 14:12
Jelentkezheténk együtt az anoním netfüggők csoportjába ;]
0
2004. október 17., vasárnap 12:00
Nekem is eltűnt tegnap délután az internet, aztán valamikor 9 óra után lett megint. A hibabejelentővel is hasonló élményeim voltak. Úgy tűnik, olykor a világháló is kilyukad...
0
2004. október 17., vasárnap 1:08
Nálunk se lehetett csatlakozni!
:(
0
2004. október 17., vasárnap 0:36
Nekem csak 2órára ment el a net, de a telefonon egyből bemondták, hogy már javítják.
0
2004. október 17., vasárnap 0:29
jama: heh, 'akármilyen' hihetetlen, én is így jártam, Tescoban is (a héten), és itthoni munka közben...
axelero mi a fenét szórakozott ma?
0
2004. október 16., szombat 23:47
ma rám jár a rúd. épp leültem dolgozni a kora délutáni órákban, mikor azt vettem észre, hogy elég furán működik az internet (a leveleket nem szedi le, egyes oldalak nem jönnek be), gondoltam, egy reboot segít a dolgon. a számítógép újraindítását követően már csatlakozni se tudtam. vártam fél órát, aztán még egyet, aztán felhívtam az axelerót (az 1234-et), ahol kb. 15. próbálkozást követően már nem jelzett foglaltat. bejentkezett az axelero forródrót, vagy micsoda, aztán csörgött és csörgött, de nem történt semmi. ezt követően újratárcsáztam, megint foglaltat jelzett, újra és újra, ám egyszer csak eljutottam odáig, hogy "felvette" a gép, s megkérdezte, van-e már előfizetésem: megnyomtam a megfelelő gombot, mire azzal fogadtak, hogy "most nem tudják fogadni a hívásomat, de ez nagyon fontos nekik: próbálkozzam később". no, ez tökjó, csak nekem melóznom kellene (netes kapcsolat nélkül elég nehezen kivitelezhető), így tovább prbálkoztam. úgy 45 percnyi tortúrát követően sikerült elérnem egy helpdeskest, aki kb. 15 másodperc alatt lerázott azzal, hogy "tudjuk, hogy hiba van, dolgozunk az elhárításán, nem tudom, mikor leszünk készen." wow, sokkal okosabb lettem. ez úgy 5 órával ezelőtt történt, sz'al nem törhették össze magukat, hacsak nem kellett hirtelenjében kábelt lefektetni, új műholdat föld körüli pályára bocsájtani, vagy ilyesmi. nekem most viszont már nem nagyon van kedvem dolgozni...
0
2004. október 16., szombat 18:12
Ezt velem már 2 évvel ezelött eljátszották a budaörsi teszkóban, december közepe lehetett és nekem is vadul elkezdték bontogatni a díszdobozos Pókembert...
Kérdeztem is, hogy mégis mit művel?
Meg kell néznie mostantól minden dvd-t, cd-t, stb. mert sokan azt csinálják, hogy visszahozzák az üres tokokat mondván, hogy nincs benne a cd és kérik vissza a pénzt.
Magyarul megint a rendes vásárlóval tolnak ki pár csaló miatt...
0
2004. október 16., szombat 17:58
...és ha véletlenül valaki félreérti a dolgot és szájonvágja a bontogatókat??!! :]
0
2004. október 16., szombat 17:55
Hát ez marha jó!
0
2004. október 16., szombat 17:42
:]]]

ami késik...
0