Keresés

Híradó

2004. augusztus 28., szombat 21:13
Csak egy érdekesség:
Most láttam az RTL foson az Xpress főnök Lobenwein Róbert-et, mint a Budapest Parádé főszervezőjét....ki hitte volna!
Remélem azért Sutter és Zalus nem kézenfogva kevernek valamelyik kamionon DJ-ként...habár manapság bármi megtörténhet!
0
2004. augusztus 25., szerda 1:07

beszélgetés john woo-val
0
2004. augusztus 23., hétfő 22:37
bazzeg, az az 5000$ magyarországon 1,6 milla lesz............
0
2004. augusztus 23., hétfő 22:34
hehe :)
0
2004. augusztus 23., hétfő 20:19
köszi. átadom a szerzőknek. ;]
0
2004. augusztus 23., hétfő 14:59
na mindet végigolvastam, gratula!
0
2004. augusztus 23., hétfő 14:36
Ez így teljesen korrekt! Kár, hogy nekem nem tetszett a film. :]
0
2004. augusztus 23., hétfő 11:46
A R-Rated Alien vs. Predator DVD

Horror fansite Bloody-Disgusting received word that Paul W.S. Anderson participated in a recent Q&A at a Alien vs. Predator screening in which the movie's writer and producer revealed that he had quite different plans for the theatrical release.

About the studio's cutting of the film, which he had no control over, he said, and I quote, "All of the best scenes were cut."

Anderson was obviously very annoyed at the way the film was released. However, this was not purely because of the PG-13 limitation, which incidentally, the studio enforced THREE WEEKS before the release date! It was always going to be R until then. Part of the reason for the cutting was that some of the effects were not ready by the time the release date came around. The effects team had very little time to do anything.

As far as the content that was cut, apparently we see all those who die, die on screen, but he also said that there is a sub-plot that we will have to wait for on DVD. Yes there will be an R-rated Director's cut DVD although they don't know the release date yet.
0
2004. augusztus 23., hétfő 10:08

david fincher életrajz

a végső megoldás: halál (tetralógia) dvd-teszt

pánikszoba se dvd-teszt

0
2004. augusztus 23., hétfő 8:18
HA valaki tudna nekem a filmek kölcsönzési jogárol tanácsot adni azt megköszönném.
0
2004. augusztus 22., vasárnap 15:02
kifejezetten stackpointernek sok szeretettel egy régi téma kapcsán. richard edlund az alien3 bónuszlemezén mesél a filmben használt CGI-ról.

például az alien árnyékolása során is a számítógépet hívták segítségül (abban a jelenetben ez kifejezetten hasznos volt, mikor elhajítottak egy fáklyát a plafonra tapadt lény előtt), valamint a film végén a szétrepedező fejű alien teljes egészében CG.

0
2004. augusztus 15., vasárnap 20:25
sutter:
ha nem is azzal a 150K dollárossal, de az 5000$os még szóba jöhet......
:))))))))
0
2004. augusztus 14., szombat 23:01
Nem sokat olvastam közülük sajnos. Volt egy időszakom amikor nem érdekeltek annyira a képregények, és a meglévőeket is elajándékoztam. Most már rohadtul bánom.......
0
2004. augusztus 14., szombat 18:43
Tényleg? És emlékszel még a képregénysorozatra '91 és '97 között nálunk is volt csak hát megszünt, mert a Marvel öncsődöt jelentett és túl magas árat szabott a jogdíjnak így nem tudták befejezni.
0
2004. augusztus 14., szombat 17:38
Nincs mit. Nekem is a kedvenc rajzfilmem volt , remélem tényleg ütős lesz.
0
2004. augusztus 14., szombat 16:45
Nagyon köszönöm az infót! Sok érdekeset és jót olvastam, annyit mondhatok ha ez a film elkészül a Mátrix, a Terminator vagy a Star Wars speciális effektusai és látványvilága hozzá képest semmi lesz.
0
2004. augusztus 14., szombat 16:38
Olvastam erről egy cikket nemrég, amit most meg is találtam, abban az áll, hogy:

"we know that the film will be based on the Generation 1 characters, and they will use a mix of computer graphics and practical special effects to animate the film."

a teljes cikk pedig itt : http://www.ntfa.net/ntfa/movie/index.php

0
2004. augusztus 14., szombat 16:23
Azért több jót sejtett, mint rosszat pl.: Vissza a jövőbe trilógia, Men In Black. Bár igaz a producernek nem "sok" köze van filmhez ő csupán a pénzt, a szereplőket, a rendezőket és a stáb többi tagját szerződteti és hajtja fel a szügséges pénzt a filmhez. Az jobban érdekelne, hogy ki foglya rendezni és hogy mi lesz az alapsztori több száz karakterből ki fog szerephez jutni az első filmben? Optimus Prime - a névadóm -, mint az Autobotok vezére (jók) és Megatron a Deceticonok vezére (rosszak) biztosan.
0
2004. augusztus 14., szombat 16:07
Az még nem sejtet semmi jót... lásd Jurassic Park 3 :(
0
2004. augusztus 14., szombat 15:06
Mit találtam az imdb.com-n:

Untitled Transformers Film

Nem hittem, hogy megfilmesítik gyerekkorom kedvenc rajzfilmjét és képregényét. Ja és Spielberg az executive producer-e a filmnek.
0
2004. augusztus 14., szombat 14:21
Az imdb 5.9/10 jelenleg az értékelése az AvP-nak, és a szavazók 62.5 % 10 pontot adott rá.
0
2004. augusztus 14., szombat 12:08
Pedig nem lett olyan rszsz (szigoruan szvsz).
Egyebkent is a rottentomatoes se mindenhato (csakugy mint az imdb se)
0
2004. augusztus 14., szombat 8:34
mint ahogy az sajnos várható volt:

AvsP@rottentomatoes:

Reviews counted: 32
Fresh: 3  Rotten: 29
Average Rating: 3.5/10

...and counting.
0
2004. augusztus 13., péntek 15:20
ha megvan a kamera írunk egy közös forgatókönyvet és megcsináljuk a filmet. ILM lesz a special effekt, a vertex meg a forgalmazó :)))
0
2004. augusztus 13., péntek 14:20
De kedves! Megtennéd?
;)))))
0