A Hallmark-os filmekben Matt Frewer játszik,aki a Watchmen-ben volt Moloch. :)
0
2009. november 7., szombat 13:56
7926
Ezen az oldalon van egy kis összesítő a filmekről:
http://www.epguides.com/SherlockHolmes_1984/
A mesterzsaroló Az aranyifjú A négyek jele nem jelent meg a sorozatból Az utolsó vámpír A sátán kutyája az ami megjelent.
Viszont:
Kapható a Hallmark 3 Sherlock filmje: A Sátán kutyája A kápolna vámpírja A négyek jele
Ezen kívűl megjelent még a Félelem a sötétben-ezt a Goldhill video adta ki Sherlock Holmes és a selyemharisnya esete-Ez BBC és a Mirax adta ki nálunk,Rupert Everett főszereplésével,akinek félelmetesen hasonló mind külsőleg,mind a játéka Jeremy Bretthez.
Illetve még egy film ami Sherlockkal foglalkozik,de ez inkább egy felettébb szórakoztató vígjáték a Fantasy filmtől Sherlock és én címmel.
0
2009. november 7., szombat 12:49
16089
Reméljük, hogy megteszik. Úgy lenne teljes a gyűjtemény.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 7., szombat 12:44
52684
Aha, látom. A sátán kutyája és Az utolsó vámpír. Már jó régen jelentek meg, kérdéses, hogy a maradék háromra beruház-e a kiadó...
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 12:36
16089
Mármint az 5 egész estés filmre gondolsz? :-) Igen, azok hiányoznak a digik-ből, de egyelőre az 5-ből is csak 2-t adtak ki.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 7., szombat 12:34
7721
Igen a dőlt betűsek nincsenek a digikben,egy lemaradt az én felsorolásomból is.Összesen öt rész.
0
2009. november 7., szombat 12:34
16089
Dőlt betűvel? :-) Ezt most én nem értem? :-)
0
2009. november 7., szombat 12:31
52684
Vagy nem? :)
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 12:29
52684
Lehet, hogy másnak már világos, most néztem össze, hogy ami ezen az oldalon dőlt betűvel szedett cím, azok nincsenek a digikben.
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 12:29
16089
Köszönöm neked is. Akkor frankó, hogy az RTL Klub ki tudta adni őket teljes egészében. Az 5 egész estés közül 2 jelent meg Jeremy Brett főszereplésével, a többi várható egyáltalán?
0
2009. november 7., szombat 12:27
7721
36 rész 5 egész estés Igen jól írod.:) Imdb-n 39 részt írnak.
0
2009. november 7., szombat 12:25
16089
Nagyon sajnálom őt, mert tehetséges volt. :-(( Akkor örülök, ha ez az összes. Van még játékfilm az ő szereplésével, most azt próbálom hajkurászni, de mivel joglejártak lettek, így nehéz dolgom lesz. :-(
Köszi a választ, és hogy megnyugtattál. :-)
0
2009. november 7., szombat 12:20
52684
Tudtommal ez az össz. Nem folyamatosan készült a sorozat, voltak szünetek a szériák között. Az emlékiratos "évad" után hunyt el Brett.
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 12:20
16089
A 4 kiadás összes része 36 epizódot tartalmaz. Az oldal, amit belinkeltél 41 részt jelez, ezek szerint 5 nagy játékfilm van, amit meg lehet külön vásárolni? Így van? Tehát a 4 digipackos kiadás minden sorozat részt tartalmaz, ami nem több egy óránál epizódonként. Jól írom?
Külön megjelentek a részek csak a dobozokból hiányzik egy pár. A Sherlock Holmes visszatér-ből a "A sátán kutyája". A Sherlock Holmes naplójából a "A mesterzsaroló" ,"Az utolsó vámpír","Az aranyifjú" Ezek hiányoznak a belinkelt oldalon a listából.
0
2009. november 7., szombat 12:00
16089
Lehet tudni, vagy valaki tudja, hogy a Jeremy Brett által játszott sorozat összenyes hány részből áll? Ez a 4 kiadás tartalmazza az összes részt?
Tudom, hogy van 6 nagy játékfilm, de én konkrétan a sorozatra gondolok. Mennyi van összesen, mennyi készült és mennyit adtak ki?
Előre is köszi a választ.
0
2009. szeptember 1., kedd 17:51
164
Igen, utólag olvasva rájöttem, hogy a "nincs magyarul" félreérthető. Természetesen ez a három rész is látható volt az MTV-n, a Duna TV-n meg később néhány kereskedelmi csatornán.
0
2009. szeptember 1., kedd 14:25
34
Aprócska korrekció: A Négyek jele, A mesterzsaroló, és Az aranyifjú is létezik magyarul, vagyis készítettek hozzá szinkront, le is adták a televízióban, amikor az összes többit, pusztán arról van szó, hogy csillogó korongon nem került még kiadásra.
0
2009. szeptember 1., kedd 0:43
164
A sorozat összesen 41 részből áll, melyek 1984 és 1994 között készültek. A 41-ből 36 rész háromnegyed órás (ezek mind megtalálhatóak a négy dobozban), 5 pedig "egész estés" rész, melyek viszont nincsenek benne a gyűjteményben. Az öt film a következő:
A Négyek jele (The Sign of Four - 1987) A sátán kutyája (The Hound of the Baskervilles - 1988) A mesterzsaroló (The Master Blackmailer - 1992) Az utolsó vámpír (The Last Vampyre - 1993) Az aranyifjú (The Eligible Bachelor - 1993)
A sátán kutyáját és Az utolsó vámpírt külön kiadta a Cinetel, a többi sajnos nincs magyarul. Annak idején a Napi Ász VCD-n mellékelte a rövid részeket a számaihoz, de a hosszú filmek ott sem voltak.
0
2009. augusztus 31., hétfő 22:01
1132
A gyűjtemény az összes rövid epizódot tartalmazza, csak a 5 egészestés film hiányzik, amiből sajnos csak kettőt adtak ki külön.
0
2009. augusztus 31., hétfő 21:54
2692
Érdekelne pár részlet. Írják, hogy nem minden epizód/film szerepe a kiadásban. Ez pontosan mit takar? Mely epizódok hiányoznak? A filmek, ha jól tudom külön kerültek kiadásra. Meg érdekelne a kiadvány(ok) kép- és hangminősége.