Nemrég írtam egy összehasonlító elemzést a Star Wars és a Star Trek univerzumáról Star Wars vs. Star Trek - Az opportunista galaxis az utópisztikus jövő ellen címmel, némi társadalmi és kulturális összefüggésben. A cikk magyarul elolvasható az Androgeek magazin online hasábjain, két részletben. Íme a linkek:
Vagy az, hogy a főszerkesztő évente hatszor elmehessen külföldre nyaralni...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. december 17., csütörtök 14:21
1698
Vasemberből is van ilyen újság. :)
Gondolkodtam, hogy előfizetem, de aztán mégsem. :)
SuperHeRo
0
2020. december 17., csütörtök 13:22
974
Gondolom, itt a gyűjtögetés és összeszerelés kerül pénzbe. Csak akkor van gebasz ha barkácsolás közben valami gallyra megy, és lehet felhajtani a 79-88.számot újra :D ellenkező esetben lesz egy drága de működésképtelen ajtókitámasztónk :D
0
2020. december 17., csütörtök 12:07
3081
Hát ez az:)
Csak így darabonként már-már szinte megfizethetőnek tűnik... Lényegében ez kicsit olyan, mintha egy minimum 300-500%-os hitelre adnák:) Maga az újság jó, ha 300-500 Ft-ot ér belőle számonként.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. december 17., csütörtök 8:48
974
Szerintem 300 ezerért már lehetne készen is kapni :D
0
2020. december 16., szerda 22:43
3081
Rájöttem, hogyan válhatok a fogyasztói társadalom gyűlölt képviselőjévé... Igazából nem is kell több, elég ez a link:
Köszönöm az elismerő szavakat! :) Én is örülök hogy hosszas vívódás után beszereztem.
0
2020. szeptember 28., hétfő 2:46
52684
Szia Morten!
Most látom, hogy teljes érdektelenségbe merült ez a beírásod, pedig az egyik legszebb Star Wars vinyl LP-kiadásról ajándékoztál képeket a fórumra. Csodálatos kincs, örülök, hogy Neked is a gyűjteményedet díszíti! :)
Lucasnál igen. Az volt a baj, hogy a 100%os merchendising szerződéssel trilliárdos lett. Az első két filmnél ez annyira látszik, főleg a Birodalomnál, hogy nem ő rendezte. Utána szerintem már csak úgy írt forgatókönyvet, ha minden második jelenteben új robot, lény vagy másik színű osztagos tűnik fel.
Ő szerintem a Sith-ek előtt érezhette ezt, mint Abrams az akkori “népítélet” visszhangjainak megfelelni vágyàs és a háta közepére kívánt filmezés elegyeként kibüfögte nekünk az Ep III-at.
Minden kockájáról a pénzhajhászat sugárzik.
A klónok harcát imádtam. És sokan szeretik a harmadik részt a maga butyutságaival, meg azzal, hogy egy amatőr színész jelentéktelen játékával állítólag a legdrámaibb részt jutatta nekünk.
A lényeg, hogy legalább nem vagyok egyedül a teóriámmal. :) Igaz sokra nem megyek vele.
0
2019. december 27., péntek 16:05
6056
Szerintem a Disney egy dologgal foglalkozott, azonnal nekiesett a fejőstehénnek, hogy az a négymilliárd dollár vagy mennyi, jöjjön vissza minél hamarabb.. Inkább a merchandise érdekelhette őket mint hogy filmként értékelhető dolgot tegyenek le az asztalra... Lucas is rágyúrt erre ez kétségtelen, de ott azért volt valami koherencia a hat filmben, történet, irány meg minden... Én a VII-VIII részeket semmilyen módon nem tudom összekapcsolni, ugyanazok játszanak benne és kész... Na de mindegy is, ez az én bajom, a világ egy nagyobb része máshogy látja. Én is megnézem az újat szerintem, aztán lesz ami lesz... Prekoncepcióval ülök be, aztán a legrosszabb ami történhet, hogy kellemesen csalódok :D
0
2019. december 27., péntek 15:18
504
Szimplán rossz kezekbe került az egész. A Disney helyében, ha már ennyi pénzt beleöltem felfogadtam volna egy nagyobb volumenű rendezőt, kerüljön bármibe.
Ez az Abrams soha nem fog kilépni saját, meg Spielberg árnyékából. Még Lucast is visszasírom.
Látványos, ahogy nem tud mit kezdeni az egésszel és ebbe valóban beletartozik a régi szereplôkkel való bánásmód is.