Úgy tűnik, félelmeid sajnos beigazolódtak... A Star Wars "diznifikációja" - legalábbis ami a saga folytatását illeti - immár teljes. Bármennyire meglepetésekkel teli is a VIII. epizód a nosztalgiából élő VII. részhez képest, Johnson lényegében az Abrams-féle vonalat viszi tovább, a Lucasfilm Story Group hathatós közreműködésével, Kathleen Kennedy és a Disney maximális támogatása mellett.
Álljon az alábbiakban néhány instant gondolat Az utolsó Jedikkel kapcsolatban. - A Birodalom visszavág Disney-féle, lebutított és kommercializált "remake"-je - Jól ismert dolgok újrafelhasználása és újrakeverése (A Jedi visszatért és a pop kultúra egyéb elemeit is beleértve) - Palpatine-utánzat - Gárdista-utánzat - Megint lépegetők masíroznak - A Crait-i csata nem csata - Rengeteg logikátlanság és következetlenség - Hiányos, nem létező és banális válaszok - Összement galaxis - Kényszerített dramaturgia - Butaságok és bugyutaságok garmadája - "Mini Halálcsillag"??? - Túltolt és erőltetett humor + cukiság - Paródia - Űrgolyhók - Homályos új szabályok - Aura nélküli Erő-szellem - Az Erő-szellemek mióta lépnek fizikai kapcsolatba a valósággal??? - Értelem nélküli fordulatok - Ahogy valaki találóan megjegyezte: "George Lucas on steroids"
A pozitívumokat majd leírják mások, nekem most nincs kedvem hozzá.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. december 13., szerda 17:52
3448
Nem merek már sehova fellépni, hátha belefutok spoilerbe. 2 óra és láthatom a filmet. Jobbak a megérzéseim mint 2 éve. :)
0
2017. december 13., szerda 16:29
8260
Persze. Ez nem volt kérdés. Még az is lehet, hogy tetszeni is fog... csak már az előző részben megkezdett irány sem jött be.
Hogy érthető legyek: ha meg nem fog tetszeni, jó eséllyel azért nem fog, mert esetleg olyan dolgok történnek benn, olyan irányba halad a sztori, ami nem az én elképzelésem, az én kedvem szerint való. Ahonnan és amilyen alapfelállásból indult az egész új trilógia, nekem már azzal bajom van... én más történetet szántam volna a galaxis megmentőinek.
Ennél bővebben spoilermentesen nem tudok nyilatkozni.
Ja, és kb. értem, Lucas miért tartja szép filmnek. De egy SW nekem ilyen áron ne legyen szép.
0
2017. december 13., szerda 16:16
52685
De ma azért látni fogod? :)
most posts by TM
0
2017. december 13., szerda 13:34
8260
Ezt nem értem. :O
Már az előző rész sem tetszett - minél többször látom, annál jobban nem tetszik (tegnap már végig sem bírtam nézni) - mert mindamellett, hogy egy iszonyat béna, erőltetett valami, totál nem tetszik az a történet, az az irány, ami felé mennek.
No, ez meg úgy néz ki, hab lesz ezen a tortán.
0
2017. december 13., szerda 13:02
52685
George Lucas szerint gyönyörű lett a film!
Nekem ennyi elég információnak ahhoz, hogy minden mást elengedjek. Mondjuk sokmindent nem kell, mert a filmmel kapcsolatban nem olvastam ezen kívül mást, előzetest se láttam. Egyedüli infóim még azok a régi dubrovniki képek voltak, amiket ide is betettem, sokkal inkább a helyszín, mint a film miatt. De most mozi után majd megkeresem ezeket. Amúgy az estét még nem várom, de már gondolok rá. Előre nem pörgöm túl, kezdésre időzítem a formát. :)
most posts by TM
0
2017. december 13., szerda 11:53
1303
Meggyőzted Purple Rain-t? ;)
0
2017. december 13., szerda 11:53
1303
Meggyőzted Purple Rain-t? ;)
0
2017. december 13., szerda 11:17
16099
"Elkelt."
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. december 13., szerda 9:51
16099
Star Wars rajongók figyelem!
Most péntekre (12.15.), 18:30-ra lenne 2 darab mozijegyem a Westendbe a feliratos SW: TLJ-re. Sajnos nem tudok elmenni, mert közbejött valami. Akit érdekel, annak szívesen átpasszolnám a jegyeket, nem kell érte semmit sem fizetni. E-mailes jegyek, rögtön küldöm, ha adtok egy címet, vagy írtok nekem.
orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. december 13., szerda 9:19
6056
Mondjuk úgy, hogy tanulva az előző két részből.. Ott is ömlött a netről, hogy kurva jó és gyakorlatilag egy zsák kiszőrösödött kutyaszart nem értek... Ez mitől lenne jobb vajon? Érdektelen, unszimpatikus karakterek, unalmas történek, bárgyú szövegek... Kétszer elég volt... De próbáljatok meggyőzni na :)
0
2017. december 13., szerda 9:07
52685
Akkor csak másét előre, ugyancsak más, hozott véleményre, vélekedésre alapozva? Így is derék. :D
most posts by TM
0
2017. december 13., szerda 6:47
6056
Én biztos nem, erőt veszek magamon hogy többször ne dőljek be ennek a moslék szarnak...
0
2017. december 13., szerda 3:41
52685
Tudsz ennél jobbat is! :)
most posts by TM
0
2017. december 13., szerda 3:09
8260
Jobb, ha tudom, amit tudok. Így legalább nem jövök ki a moziból idő előtt.
Bocs, inkább beírom így, hadd törölhessék a "csúnyát". :)
Megint előre elsz...átok magatoknak az élményt, meg is érdemlitek. :D
most posts by TM
0
2017. december 13., szerda 1:40
52685
Megint előre elszarjátok magatoknak az élményt, meg is érdemlitek. :D
most posts by TM
0
2017. december 12., kedd 22:49
6056
Én is elolvastam pár spoilert nem szeretek filmen izgulni 😃😃😃
0
2017. december 12., kedd 22:40
8260
Ha tényleg igazak a pletykák a sztorit illetően (márpedig spoileres helyeken kivétel nélkül mindenki állítja), akkor holnap fogsz tőlem olvasni még egyet.
Lehet, ez lesz az utolsó sorfim, amit SW fronton megnézek. Inkább olvasom a törölt EU-t.
0
2017. december 12., kedd 20:52
6056
Hát az esély megvan rá 😃 de ennyi sajnos minden jó a filmről...