Keresés

Star Wars

2017. október 10., kedd 15:18
Vicces, hogy pont az én kommentem van kiemelve! :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. október 10., kedd 13:56
15 perc kellemes várakozás után a kedves hangú ügyfélszolgálatos lányka közölte,hogy aki nem kapott kb egyből emailt, jegyet, azoknak bukó, sikertelen, 8 napon belül kapjuk vissza a pénzt. De legalább kinéz egy ingyen plakát :D
0
2017. október 10., kedd 13:33
http://24.hu/tech/2017/10/10/a-star-wars-rajongok-megint-szivnak-a-cinema-city-miatt/
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. október 10., kedd 13:26
Jah, azt viszont hozzá kell tennem, hogy mindennek ellenére a jegy árát viszont már jól leemelték a bankszámlámról, miközben a székemet (és valójában az összeset a teremben) is szabadnak mutatja a rendszer:)
0
2017. október 10., kedd 13:21
Hát, ahogy én látom, a Cinema City két évvel ezelőtthöz hasonlóan megint bemondta az unalmast. Nekem az online jegyvásárlás után már majdnem egy órája a banki visszaigazolást várja a böngésző, az e-mailt sem kaptam még meg a foglalásról. Ráadásul akár mobil, akár vezetékes telefonon próbálom hívni őket, hogy mi a f@sz van, még csak ki sem csöng...
0
2017. október 10., kedd 12:55
Nem tudtam megállni és megnéztem. Nem rossz, hogy tényleg sokat lő-e le vagy csak mézesmadzag és csak a filmnél derül ki a kimenetele a trailerben látott jelenetek az majd kiderül.
0
2017. október 10., kedd 7:03
Várom, hogy megnézhessem - majd a film után. :)
most posts by TM
0
2017. október 10., kedd 6:29
Új Star Wars The Last Jedi trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=GgBH_UoTu_U&sns=em
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2017. október 9., hétfő 15:49
Hát egyrészt mert az EP VII olyan lett amilyen... tuti lesz olyan, aki meg sem nézi moziban és esetleg korábban ott ült. Nekem is megfordult a fejemben, de aztán győzött a rajongás meg a nagyvászon. De például most csak egy nézést tervezek...

Másrészt meg jóval kisebb lesz a hype egy két éves történetnél, mint volt egy tízéves szünet után.
0
2017. október 9., hétfő 14:23
Ezt miből gondolod?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. október 9., hétfő 14:10
Ja, viszont ami az előzetest illeti, annak elérhetősége magyar idő szerint már nem hétfő, hanem kedd lesz, valamikor a hajnali órákban.
0
2017. október 9., hétfő 14:02
Ja, gondolták, az nem a fősodor... mindenesetre szerintem ez már korántsem fog olyan gyorsan betelni, mint az EP VII telt be.

0
2017. október 9., hétfő 13:59
Aha, köszi. Ezek szerint csak a Zsivány Egyesnél nem voltak olyan maxifürgék a hype-pal és a jegyelővétellel...
0
2017. október 9., hétfő 0:57
https://www.facebook.com/cinemacitymagyarorszag/posts/1664284310261895
0
2017. október 9., hétfő 0:44
Mark Hamill azt mondta, ha nem akarunk több spoilert és sokat megtudni a filmről ne nézzük meg. :)
Bár nem biztos hogy megtudom állni.
0
2017. október 8., vasárnap 23:20
A kérdés csak az, hogy hol kezdődik meg kedden reggel 10-től a jegyelővétel...
0
2017. október 8., vasárnap 19:19
Holnap jön az új előzetes a VIII. részhez, illetve kedden reggel 10-től megkezdődik a jegyelővétel a filmre. Legyetek résen! :)
0
2017. szeptember 22., péntek 17:35
Mivel ráírták a dobozra, hogy 9-14, ezért csak délelőtt illetve koradélután foglalkoztam vele. :)
Igyekeztem maximálisan kiélvezni a legózás minden pillanatát, ezért baromi lassan haladtam vele, hagytam időt, hogy a befektetett pénzérf minél tovább élvezkedhessek. Olyan huszonvalahány óra kb. Kontrasztként: egy ismerősöm mondta, hogy megvette karácsonyra a gyereknek, aki addig nem kelt fel a fa alól, amíg kész nem lett az összerakással. :) Biztos járt a keze, mint a motolla, végzett, aztán ment mással játszani...
most posts by TM
0
2017. szeptember 22., péntek 17:11
Ez nagyon jól néz ki. Meg szabad kérdezni, hogy mennyi időt vett igénybe összerakni? Ha jól tudom 1.330 darabos.
0
2017. szeptember 22., péntek 17:00
:)
Játszottam is velük :))

Ja igen, van egy ilyen Ezeréves Sólymom is:

https://www.google.hu/search?q=lego+75105&rlz=1C1AOHY_huHU708HU708&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjG9-ew7LjWAhWKYlAKHSfKCuIQ_AUICigB&biw=1280&bih=605
most posts by TM
0
2017. szeptember 22., péntek 14:08
Mókásak ezek a Kaadu lovagló gungan-ok. :D

Klassz, hogy a kantár - szemmel láthatólag - mindkét Kaadu esetében használható a "maxi bumm" szóró harci szekérrel. :)

Anno Star Wars Galaxies-ban az egyik kedvenc hátasom volt ez a két lábú állatka. :)

Én a LEGO-kat csak távolról csodálom. Még véletlenül sem merek belefogni a gyűjtésükbe, mert amennyire tudom, egy "neverending story", és igazi pénznyelő.

(Bár, ha valakinek van némi tőkéje a Limited Edition-okból egy kisebb készletet felhalmozni, 1-2 évtizeden belül szó szerint dollármilliomos lehet belőle.)
0
2017. szeptember 20., szerda 23:10
Az új LEGO-Falconhoz két videó:

https://www.youtube.com/watch?v=R6OhWvD6BP4

KÜLSŐ LINK
most posts by TM
0
2017. szeptember 20., szerda 22:58
Én egy Slave-I-nek tudnék örülni. (Sóhajt)
0
2017. szeptember 20., szerda 22:38
Most néztem meg, 77 darabos. Mondom, hogy cukiiiiii! :)

A következő valószínűleg nekem ez lesz:

https://www.google.hu/search?q=tie+advanced+prototype&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwibyNuotLTWAhUkYJoKHbWMDhYQ_AUICigB&biw=1920&bih=988#imgrc=Sd4UucvnbYn6CM:
0
2017. szeptember 20., szerda 22:36
Ez a Gunganos nagyon "cuki"... :) :)
0