Szuper, kár, hogy nincs rá 700 dollárom, mert azonnal megvenném. :)
Erről jut eszembe, hogy ez az első Star Wars LEGO, amit összeraktam. Szombat esti kikapcsolódás, szülinapi meglepetés. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. szeptember 20., szerda 17:05
5528
Meghiszem, hogy aztaq. Egy szett gyári 16" alufelnire meg egy új szett téli abroncsra futná az ára. És még maradna cirka 100ezer :)
Bár leginkább olyan benyomást kelt a dolog, mint vihar a biliben, aki ellenzi J.J. Abrams író-rendezői kinevezését a IX. epizódra, azt tiltakozásként aláírhatja az alábbi petíciót:
Szukitsék robognak a comics-vonalon. Vader még le se zuhant, mikor már újabb 2 címet jelentettek be:
Darth Vader: A shu-toruni háború 09.27 Star Wars: Lázadó börtön 09.20
most posts by TM
0
2017. szeptember 13., szerda 20:07
3107
Mármint, ha egyáltalán lenne még kedve tanácsot adni azok után, hogy az eredeti ötleteit mind figyelmen kívül hagyták az utózmány trilógiával kapcsolatban.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. szeptember 13., szerda 15:13
52685
Ha így folytatják, lesz még ott Lucas ötletadó.
most posts by TM
0
2017. szeptember 13., szerda 2:58
3107
Nah, rögtön módosították is a IX. rész bemutatójának dátumát 2019 december 20-ra, nyilván Abrams hatására. Úgy tűnik, tényleg elég pocsékul álltak a forgatókönyv terén...
Most már csak a Han Solo filmet kell eltolniuk jövő decemberre, és teljesen vissza vagyunk a Disney szerinti régi kerékvágásba:)
0
2017. szeptember 12., kedd 23:36
8260
Nem kell ahhoz Abrams...
Egyébként az elmúlt hónapok eseményeit látva, kétlem, hogy Jonhson annyit hozzá tudna tenni a SW Univerzumához... kétlem, hogy engednék neki. Mondjuk, így talán nem 45 percen keresztül filmez egy SW legyet. :)
0
2017. szeptember 12., kedd 23:18
3107
Hát persze, hogy felismerem az iróniát, hiszen vagy hatmillió kommunikációs formában vagyok járatos (ha a böfögést, fingást és hasonlókat is beleszámítjuk).
Amúgy a VIII-cal kapcsolatban nekem is vannak aggályaim, de szinte biztos vagyok benne, hogy Johnsonnak azért sikerül valamit hozzátennie a Star Wars univerzumához. Hogy Abrams mivel tud előrukkolni a IX-ben, azt egyelőre elképzelni sem tudom, de nem sok jóban reménykedem... Ewok-gunga hibridek, esetleg?:)
0
2017. szeptember 12., kedd 23:00
8260
Vágyódik a f...om..
Irónia volt, de gondolom, tudod. Már az EP VIII-cal kapcsolatban is vannak aggályaim, majd meglájuk, mi lesz - mindenesetre ez az egész irány (történet, karakterek, ötlettelenség) nekem baromira nem jön be.
Hagyni kellett volna az egészet úgy, ahogy van.
0
2017. szeptember 12., kedd 22:46
3107
Mivel már a VIII. résznél is borítékolható az összehasonlítás A Birodalom visszavággal, a rendező személyétől lényegében függetlenül, valszeg a IX. esetében is meg fogod kapni, amire vágyódol;)
0
2017. szeptember 12., kedd 22:42
3107
May the horse be with you...
0
2017. szeptember 12., kedd 21:58
7076
Ennek bizony.
0
2017. szeptember 12., kedd 21:54
8260
Most mit mérgelődsz? Én kifejezetten szeretem az A jedi visszatért... :P
Javaslom a drága Kathy Kennedy-nek, hogy kapja be J.J.-t úgy, ahogy van, őt meg Alan Horn és Bob Iger urak kapják be egyszerre kétoldalról. Végül pedig az egész bagázst nyelje el Mátri Jóska, akit palackozzanak be Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin vodkásüvegébe, hogy soha többé ne tudjon kijönni onnan...
0
2017. szeptember 12., kedd 19:42
7076
Én azért örülök. :)
0
2017. szeptember 6., szerda 23:44
52685
J.J. eddigi pályafutása nagyjából kimerült a példaképei, kedvencei utánzásában. Ez még a Super 8-ra is igaz. Eredeti ötlete, saját víziója, univerzumépítő nagysága nincs, ezért tőle csak ilyen közepesnél talán jobb, de "seízesebűze" filmeket lehet várni. Lucas nem véletlenül említette a "strici" szót, miután látta a 7. részt. Az ő fantáziáját még nem sikerült klónozni a Disney-nek, így eddig csak rajongói SW-filmeket tudtak gyártani.
most posts by TM
0
2017. szeptember 6., szerda 22:18
3107
Le vagy köpve:)
Számomra Abrams egyrészt Az ébredő Erő miatt nem játszik. Az egyik legnagyobb bajom azzal a filmmel az volt, hogy pofátlanul kopírozta az Egy új reményt, illetve általában a klasszikus trilógiát. A másik, hogy egészen egyszerűen hülyének nézett, ami főleg a Csillagpusztító bázissal kapcsolatos, égbekiáltóan primitív ökörségekben manifesztálódott.
Az utóbbi vonást viszont egyértelműen J.J.-nek tulajdonítom, mivel eddigi filmjei alapján egyértelműen hajlamos arra, hogy teljesen hülyére vegye a nézőt, időnként mindennemű értelmet vagy logikát feláldozva a dramaturgia és az emocionális hatás oltárán. Márpedig én baromira tudom utálni, ha hülyének néznek...
0
2017. szeptember 6., szerda 22:00
7076
Köpjetek le, de én J.J. Abrams-nek is örülnék.
0
2017. szeptember 6., szerda 19:55
3107
A Zsivány Egyest szerintem nem érdemes belekeverni, nem is igazán lehet tendenciáról beszélni vele kapcsolatban. Egyrészt mert nem a fő saga része, hanem csak egy spinoff film, ezért a nem SW rajongók közül valszeg sokkal kevesebben ültek be rá. Másrészt hosszú szünet után Az ébredő Erő volt az első SW mozi, és a többség inkább annak a folytatását várja (már ha várja).
Szóval meglátjuk, hogy a VIII. rész majd mennyit produdukál...